STORE MENGDER PARFYMER -30%💕

Om oss

Om oss på Fredrik & Louisa. Vi er en norskeid familiebedrift som ble grunnlagt i Oslo i 1984. Det første Fredrik & Louisa parfymeriet åpnet samme år og siden dess har vi vokst til over 50 butikker spredt over hele Norge. I alle våre fysiske butikker og i Steen & Strøm Beauty Hall arbeider over 600 fantastiske skjønnhetskonsulenter, skjønnhetseksperter, hudterapeuter og makeupartister, som alltid har kundene våre i fokus og tilbyr den beste kundeservicen i hele Norge. 

Vi på Fredrik & Louisa tilbyr alltid våre kunder det absolutt beste innen dufter, sminke, ansiktspleie, kroppspleie, hårprodukter, barbering, hårstyling og romdufter, både i vår nettbutikk og i alle våre fysiske butikker. Vi setter stor pris på alle våre kunder og tilbyr alltid topp service og produkter av høy kvalitet. Fredrik & Louisa samarbeider kun med autoriserte forhandlere og dermed kan vi garantere autentisitet og kvalitet for hvert produkt som selges hos oss.

Vi har samlet alle våre populære, luksuriøse og eksklusive merkevarer i vår nettbutikk, slik at alle våre kunder kan kjøpe sine favorittprodukter uansett hvor i landet de befinner seg, på en enkel og smidig måte. Vi tilbyr et flertall betalingsalternativ, slik at alle kan velge den betalingsmåten som passer dem best.

Både i vår nettbutikk og i våre fysiske butikker kan våre kunder finne fantastiske merkevarer som dekker alle tenkelige behov innom skjønnhet. Vi har et stort utvalg av dameparfymer, herreparfymer, unisex parfymer og nisjedufterAmouage, Parfums de Marly – i et bredt spektrum av både parfymekategorier og duftnoter. Du finner også et stort utvalg av duftlys, romdufter og annet tilbehør til et godt duftende hjem. Vårt store utvalg av sminke, både for damer og herrer, inkluderer Giorgio Armani Beauty, Chanel, Dior, Tom Ford, Fenty Beauty, som har et fantastisk utvalg av sin bestselgende Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation i hele 50 nyanser, og mange fler herlige varemerker. Du finner også en rekke sminketilbehør hos oss: sminkevesker, sminkebørster, vippetang, neglelakk og mye mer.

Hudpleie, kroppspleie og hårpleie er også en stor del av vårt sortiment. Nuori, Sisley, La Mer, Clarins, Biotherm og mange fler representerer et populært og luksuriøst utvalg av all tenkelig hudpleie og kroppspleie: renseprodukter, serum, eye patches, ansiktsolje, solkrem, selvbruning, dagkrem, nattkrem, ansiktsmasker, ansiktstoner, anti-age, kroppsolje, body lotion, badesalt og mye mer. Vi fører vegansk hudpleie, Fenty Skin, The Organic Pharmacy, Rudolph Care, og K-Beauty, koreansk hudpleie, for å møte alle våre kunders behov. Hårpleie og hårstyling i et bredt spektrum er også tilgjengelig for damer, herrer og ikke-binære.

Vi har et stort utvalg av barbering, after shave og skjeggolje, både parfymert og ikke-parfymert, for å møte behovene til alle herrer. Flere produkter i forskjellige kategorier er tilgjengelige i Starter Kits, Value Pack, Travel Size og Gavesett, slik at alle kan prøve forskjellige produktserier og gi bort fine gaver til venner og familie. I tillegg finner du også en «Slik Gjør Du» guide under hvert produkt i vår nettbutikk, slik at du enkelt kan finne ut hvordan du kan bruke hvert enkelt produkt på en enkel og effektiv måte.

Alle våre kunder er hjertelig velkommen til alle våre butikker, hvor alle kan få gode tips og personlige råd i forhold til hva man måtte trenge eller ønske seg. I hver Fredrik & Louisa-butikk har vi sørget for et blandet og godt utvalg av merkevarer, slik at alle kan finne produkter som passer akkurat dem. Vi sørger også for å ha gode og gunstige tilbud på forskjellige skjønnhetsprodukter og merkevarer gjennom heile året.

Fredrik & Louisa er en autorisert forhandler, og kan dermed garantere ektheten for alle våre produkter. Vi ønsker deg en hyggelig handel!

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13554 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Alexandra B.
  Verifisert kunde
  12/06/2024
  Love the store
  Very very very good service.
 • Farva A.
  Verifisert kunde
  12/06/2024
  Normal
  Helt vanlig som en nettbutikk skal fungere.
 • Oda U.
  Verifisert kunde
  12/06/2024
  Veldig bra!
  Veldig bra!
 • Fredrik H.
  Verifisert kunde
  12/06/2024
  Veldig bra
  Kjapp levering
 • Susanne W.
  Verifisert kunde
  12/06/2024
  Enkelt og greit
  Enkelt å finne frem
 • Veronica N.
  Verifisert kunde
  12/06/2024
  Enkelt å bestille og betale.
 • Elisabeth W.
  Verifisert kunde
  12/06/2024
  Veldig fornøyd
  Elsker gratis frakt og kjapp levering! I tillegg til lave priser🙌🏼
 • Irene S.
  Verifisert kunde
  12/06/2024
  Raskt og effektivt!
  Veldig enkelt 😊
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK