VÅRE TILTAK RUNDT COVID-19
Over 50 butikker i Norge Våre butikker  Ring og hent
Kundeservice

Vi har GRATIS FRAKT på alle ordre over 99 kr

Kundeklubb

Kundeklubben gjelder foreløpig kun for kjøp i våre fysiske butikker.

Gjelder fra 1. februar 2020

Velkommen til Fredrik & Louisa sitt fordelsprogram. Det er viktig at du tar deg tid til å lese gjennom våre medlemsvilkår.

Ditt medlemskap

Det er helt gratis å melde seg inn og være medlem i Fredrik & Louisa sitt fordelsprogram.

Dette er et fordelsprogram der du kan tjene poeng du kan løse inn i bonussjekker, og motta fordeler og tilbud tilpasset deg som medlem i programmet.

Som medlem samtykker du til at Fredrik & Louisa kan gi deg tips, gode tilbud, invitasjoner til eventer konkurranser og relevant informasjon angående ditt medlemskap og ditt bonusprogram mm. via kanalene SMS og/eller e-post. Du må selv velge minst en av disse kanalene du ønsker å bli kontaktet i. SMS kan kun sendes til mobilabonnenter som er tilknyttet det norske mobilnettet.

For å bli medlem må du være over 16 år og ha adresse i Norge.

Som medlem i Fredrik & Louisa sitt fordelsprogram samtykker du i at Fredrik & Louisa kan lagre, prosessere og benytte opplysninger om deg som grunnlag for din bonusopptjening, tilpassede tilbud, medlemskampanjer og informasjon rundt fordelsprogrammet.

Medlemskapet er koblet mot ditt mobilnummer som også fungerer som identifikasjon.

Ved utmelding har du 30 dager på å bruke opp dine bonussjekker og rabattkuponger. Etter 30 dager vil alle dine personopplysninger, bonussjekker/-poeng og rabattkuponger bli slettet. Fredrik & Louisa forbeholder seg retten til å fravike dette punktet ved forsøk på svindel.

Fredrik & Louisa AS, Bleikerveien 17, 1387 Asker er ansvarlig for fordelsprogrammet.

Fredrik & Louisa AS forbeholder seg rett til å gjøre endringer i vilkårene for fordelsprogramet eller avslutte det. Endringer i vilkårene varsles til medlemmer senest 4 uker før endringen trer i kraft.

Medlemskapet/avtalen gjelder inntil den sies opp av en av partene.

Bonus

 • Alle kjøp gir bonus, med unntak av kjøp av gavekort.
 • For bonusregistrering må du oppgi/fremvise mobilnummer i kassen.
 • Bonuspoeng kan ikke etterregistreres.
 • Hver krone gir ett (1) bonuspoeng.
 • Du kan samle bonuspoeng så lenge du er medlem.
 • 2000 oppsparte bonuspoeng genererer automatisk en bonussjekk på 50 kroner. Du kan bruke din bonussjekk i alle våre fysiske butikker i Norge. Bonussjekken vil ligge tilgjengelig for deg i kassen. Bonussjekken må brukes i sin helhet, og evt. restbeløp bortfaller ved kjøp for mindre enn sjekkens verdi.
 • Bonussjekken har en egen gyldighetstid på 12 mnd.
 • Bonuspoeng eller bonussjekker kan ikke løses inn i kontanter.
 • Bonus- og kjøpsinformasjon oppdateres kontinuerlig.
 • Ved retur blir du fratrukket bonuspoengene du opptjente ved kjøp av varen.

Rabattkuponger

 • Rabattkupongene gjelder ord. pris og kan ikke kombineres med andre tilbud.
 • Rabattkupongene kan komme i form av %-avslag eller avslag i kroner.
 • Gyldighet på kupongene kan variere.
 • Rabattkupongene kan kun benyttes én (1) gang hvis ikke annet er kommunisert.
 • Rabattkupongene kan ikke løses inn i kontanter, og evt. restbeløp bortfaller ved kjøp for mindre enn kupongens verdi.

Force Majeure

Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for Fredrik & Louisa å oppfylle sine forpliktelser i forbindelse med uttak av bonus eller kjøp av produkter/tjenester, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure, opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer.

Fredrik & Louisa er en av Norges største parfymerikjeder med 50 butikker over hele landet. Vi er en norskeid familiebedrift som ble grunnlagt i 1984, og i dag består vår familie av over 450 ildsjeler som brenner for kundeservice og faget sitt – enten det er makeup, hudpleie eller parfyme.

Hos Fredrik & Louisa finner du markedsledende merkevarer som Chanel, Dior, Shiseido, Clinique, Clarins, Biotherm, Lancôme og Elizabeth Arden og internasjonale kultmerker som MAC Cosmetics, KvD Vegan Beauty, Kiehl’s, NARS, La Mer og Giorgio Armani Beauty.

Kjøp nå. Betal senere.

Fredrik og Louisa AS - 937 781 164 MVA