-20% PÅ SERUM FRA UTVALGTE MERKEVARER! Vilkår gjelder

Ofte stilte spørsmål

Netthandel

Kan jeg handle på nett hos dere?
Ja endelig! 12. mars 2020 ble vår nettbutikk lansert. I første omgang lanserte vi nettbutikken samtidig med Norgeslansering av KVD Vegan Beauty.

Kommer dere til å få flere merkevarer i nettbutikken?
Ja! Utover 2020 vil øvrige kjente og kjære merkevarer som vi fører bli lansert i nettbutikken.

Jeg finner ikke produktet jeg er på jakt etter i nettbutikken deres. Hvordan kan jeg få tak i dette?
Det enkleste er å ta kontakt med din nærmeste Fredrik & Louisa-butikk for å få tak i produktet du er på jakt etter. Er du usikker på hvilken butikk som er din nærmeste eller om butikken fører varen du leter etter? Ta kontakt med kundeservice, så hjelper vi deg med å finne ut av det.

Jeg ønsker å kjøpe en vare som dere har i deres sortiment, men min nærmeste butikk fører ikke dette merket. Hva kan jeg gjøre?
Ta kontakt med en av våre butikker som har merkevaren, og avtal slik at den kan sendes med postoppkrav. Da kan du hente den på ditt nærmeste postkontor, mot at kjøper betaler porto.

Jeg har ikke muligheten til å komme meg til en butikk. Kan dere hjelpe meg med å få handlet likevel?
Ja, det er klart vi kan! Ta kontakt med en av våre butikker for å avtale dette nærmere. Er du usikker på hvilken butikk du skal kontakte? Ta kontakt med kundeservice hvis du ikke finner svaret her.

Kan dere hjelpe meg med å finne riktig farge på et produkt?
For å finne fargen som passer helt perfekt for deg anbefaler vi deg å besøke en av våre fysiske butikker. Har du ikke muligheten til dette er vi selvfølgelig klare for å guide deg etter beste evne hvis du tar kontakt med kundeservice.

Hvor er pakken min?
Du kan enkelt sjekke hvor pakken din befinner seg ved å følge linken med sporingsnummer du har blitt tilsendt på mail. Skulle det likevel ikke gi deg svar på det du lurer på, ta kontakt med kundeservice så hjelper vi deg.

Kundeklubb

Hvordan fungerer kundeklubben deres?
Kundeklubben vår er i dag forbeholdt våre fysiske butikker. Kort fortalt går den ut på at du samler opp poeng når du handler og registrerer kjøpene på ditt telefonnummer. Poengene vil etter hvert kunne generere bonussjekker. For fler detaljer og vilkår, se mer om vår kundeklubb her.

Hvordan vet jeg om jeg har en bonussjekk tilgjengelig?
Det kan du få hjelp til å finne ut av i våre butikker. Har du ikke mulighet til å besøke en butikk kan vi hjelpe deg med dette på kundeservice.

Gjelder kundeklubben deres i nettbutikken?
Per i dag gjelder ikke kundeklubben vår for kjøp i nettbutikken. Da vi lagde kundeklubben hadde vi ikke nettbutikk, og den er derfor ikke knyttet til våre nye nettsider. Denne funksjonen kommer, men er ikke på plass helt enda.

Betaling og gavekort

Jeg har fått et gavekort og/eller en tilgodelapp fra dere. Hvor lenge varer disse?
Gavekort utstedt hos oss har en gyldighet på 3 år. Tilgodelapper er gyldige i 6 måneder.

Kan gavekort kjøpt i fysisk butikk brukes i nettbutikken?
Foreløpig er ikke dette mulig. Vi jobber med å få muligheten til å bruke dette i nettbutikken også.  

Må jeg bruke opp verdien på gavekortet med en gang?
Nei, du trenger ikke å kjøpe for hele totalsummen på gavekortet ditt. Eventuelt restbeløp lagres på kortet og spares til senere. 

Kan jeg betale for tilbudsvarer med et gavekort?
Ja, gavekort fungerer som kontanter og kan brukes på hva du vil – uansett om det er en tilbudsvare, kampanjevare eller standardvare.

Kan jeg betale for tilbudsvarer med en tilgodelapp?
Nei, tilgodelapper kan kun benyttes på standardvarer og kan ikke benyttes som betalingsmiddel for tilbudsvarer. Tilgodelapper må brukes i fysisk butikk.

Hvordan vet jeg hvor mange kroner jeg har igjen på gavekortet mitt?
Gavekort som er kjøpt i fysisk butikk:
Det kan du enkelt sjekke via våre bankterminaler i butikk. Ta kontakt med betjeningen så hjelper de deg.

Retur og reklamasjon

Hva er deres bytteregler?
Alle forseglede standardvarer kan byttes innen 30 dager mot fremvisning av kvittering eller godkjent byttelapp. Vi har også 30 dager bytte / retur for varer kjøpt i nettbutikken.

Jeg har fått et gavesett i gave. Kan jeg bytte det mot salgsvarer?
Nei, gavesett kan kun byttes mot standardvarer eller tilgodelapp. 

Jeg har kjøpt en vare hos dere. Kan jeg bytte den i en annen butikk?
Ja, vår bytteservice er landsdekkende. Alle varer kjøpt hos oss kan byttes i alle våre butikker såfremt vi fører merket i butikken.

Jeg ønsker å returnere en vare jeg har kjøpt i nettbutikken, kan dette gjøres i en av deres fysiske butikker?
Ja, det kan du dersom forseglingen på produktet er intakt, og du kan vise til ordrebekreftelse på kjøpet ditt. Da kan du velge mellom å bytte til en annen vare eller få en tilgodelapp. Det er ikke mulig å få penger igjen i fysiske butikker for varer kjøpt i nettbutikken.

Kan jeg returnere en vare jeg har kjøpt på salg?
Nei, vi tar ikke retur på salgsvarer som utgår fra vårt sortiment. Kampanjevarer som er kjøpt på tilbud kan du derimot alltid bytte mot fremvisning av kvittering eller godkjent byttelapp. 

For kjøp i nettbutikken gjelder 30 dager åpent kjøp uansett om det er salgsvare eller ei.

Jeg har fått en gave, men vet ikke hvor den er kjøpt. Kan jeg bytte den?
I utgangspunktet tar vi kun imot varer som er forseglet med F&L-byttelapper eller ved fremvisning av kvittering.

Ved retur i fysisk butikk, kan jeg få pengene igjen i kontanter?
Delvis. Av sikkerhetsmessige årsaker (og fordi vi ikke oppbevarer mye kontanter i kassene våre) gir vi ved returer aldri ut summer høyere enn 100,-. Er returbeløpet høyere enn 100,- overfører vi beløpet tilbake til ditt bankkort. Dette tar 3-5 virkedager.

Det er ikke mulig å få pengene igjen i en fysisk butikk dersom varen er kjøpt i nettbutikken. Ta kontakt på salg@fredrikoglouisa.no hvis du ønsker å returnere varer fra nett og få tilbake penger. Ved retur i nettbutikk vil beløpet returneres tilbake til kort som er brukt til å betale med, eller til din bankkonto dersom du har valgt fakturabetaling

Fredrik & Louisa er en av Norges største parfymerikjeder med 50 butikker over hele landet. Vi er en norskeid familiebedrift som ble grunnlagt i 1984, og i dag består vår familie av over 450 ildsjeler som brenner for kundeservice og faget sitt – enten det er makeup, hudpleie eller parfyme.

Hos Fredrik & Louisa finner du markedsledende merkevarer som Chanel, Dior, Shiseido, Clinique, Clarins, Biotherm, Lancôme og Elizabeth Arden og internasjonale kultmerker som MAC Cosmetics, KvD Vegan Beauty, Kiehl’s, NARS, La Mer og Giorgio Armani Beauty.

Kjøp nå. Betal senere.

Fredrik og Louisa AS - 937 781 164 MVA