Sisley

Sisley Paris er en hyllest til fransk skjønnhet, familieverdier og den høyeste kvaliteten i hver kreasjon og produkt. Kvinner og menn over hele verden berømmer og elsker hudpleien, kroppspleien, sminken og selvfølgelig parfymene fra Sisley for sine fantastiske, effektive og blomsterduftende mirakelprodukter.

Oppdag de mest populære og bestselgende skjønnhetskreasjonene fra Sisley Paris i nettbutikken vår, som Black Rose Cream Mask, Phyto-Eye Twist, Phyto-Teint Ultra Éclat, Velvet Sleeping Mask, Sisleÿa L’Integral Eye & Lip Contour Cream og mange andre.

Vi i Fredrik & Louisa sørger for alltid å ha det mest komplette og mangfoldige sortimentet for våre kunder. Vårt største ønske er at absolutt alle skal kunne finne sine perfekte skjønnhetsprodukter i vår nettbutikk og i våre fysiske butikker. Derfor er det en selvfølge for oss å ha et bredt spekter av bestselgere og nyheter innen hårpleie, hudpleie, parfyme og makeup fra Sisley Paris.

Sisley Paris ble skapt av Hubert d’Ornano. Han vokste opp med å bli kjent med skjønnhetsindustrien, da faren hans, Guillaume d’Ornano, var med på å grunnlegge Lancôme på 1930-tallet.

I 1946 opprettet Hubert d’Ornano og broren Michel et parfymeselskap kalt Jean d’Albret. Omtrent tre år senere solgte Guillaume d’Ornano sin eierandel i Lancôme og ble med i selskapet sammen med sønnene sine. Etter mange års erfaring og kreativitet i skjønnhetsindustrien, kjøpte d’Ornano Sisley i 1976, et da fire år gammelt skjønnhetsselskap, som spesialiserte seg på kosmetikk basert på botaniske ekstrakter, som han begynte å utvikle sammen med sin kone, grevinnen Isabelle d ‘Ornano.

Han følte at fremtiden til kosmetikk lå i planter, og han visste at hvis han skapte et nytt merke, ville han gjøre det high-end. Han ønsket også å bruke ingredienser av den beste kvaliteten han kunne finne, og gi mest mulig tid til forskerne slik at de kunne lage de beste kvalitetsproduktene de kunne. Det viste seg at han hadde rett, fordi skjønnhetsproduktene til Sisley Paris er kjent over hele verden for sin kvalitet, effektivitet og high-end touch.

I vår nettbutikk finner du et fantastisk og komplett utvalg av ansiktsrens, ansiktspeeling og skrubb, ansiktstoner, eye makeup remover, micellaire, ansiktsolje, dagkrem, øyekrem, leppepleie, serum, ansiktsmasker, spesialkrem, nattkrem, booster & essence, farget dagkrem, body lotion, peeling og skrubb, håndsåpe, håndkrem og mye mer fra Sisley Paris.

Du finner kjente produktserier innen hudpleie, som Sisleÿa, Black Rose, Confort Extreme, Eau De Campagne, Phyto Blanc, Sunleÿa og mange flere.

Sisley har blitt synonymt med luksuriøs hudpleie over hele verden – men det mange duftelskere vet Sisley best for er en fantastisk parfymert portefølje, lansert i 1976 med den «friske luften» Eau de Campagne. Mest kjent i samlingen er Sisley Eau du Soir, hyllet som et av de mest elegante eksemplene som noen gang ble skapt av denne duftfamilien.

Det ligger også en fantastisk romantisk historie bak Eau du Soir. Den ble laget av Hubert d’Ornano for sin kone, Isabelle, og var hennes personlige duft før den ble en global bestselger. «Det er min signaturduft for dag og natt. Den minner meg om barndommen min – selv om jeg liker å bytte til en friskere duft om sommeren, som Eau de Campagne … » – mente Isabelle.

I vår nettbutikk finner du de fantastiske og historiske parfymene fra Sisley Paris. Oppdag Izia Eau de Parfum, Eau Du Soir Eau de Parfum, Izia La Nuit Eau de Parfum, Soir De Lune Eau de Parfum og mange fler i vår nettbutikk.

Her finner du også et fantastisk utvalg av luksuriøs og nærende hårpleie fra Sisley – Hair Rituel fra Sisley. Det er en høyytende hårpleieserie med mirakuløse hårprodukter for kvinner og menn. Oppdag Restructuring Conditioner, en balsam rik på aktive ingredienser som restrukturerer håret, jevner ut fliser og gir mer glans, Precious Hair Care Oil, en nærende hårolje som rekonstruerer hårtuppene og legger et lag med lys rundt hårfibrene, The Cream 230, en nærende hårkrem, beriket med dyrebare botaniske oljer og mange fler i vår nettbutikk.

Sisley Paris-sminkekolleksjonen har lyse farger, ultrarene pigmenter, høyytelsesteksturer og urteingredienser for å støtte sunn hud. Sisley Paris sminkeprodukter forskjønner ansiktet samtidig som de respekterer huden – det perfekte tillegget til hudpleierutinen. Oppdag de populære og bestselgende Phyto-Eye Twist, Les Phyto-Ombres, Mascara So Intense, Phyto-Teint Nude, Le Phyto-Blush, Phyto-Lip Twist, Instant Corrector, Le Phyto Gloss, Sisleÿa Le Teint, Phyto-Cernec Éclat fra Sisley Paris og mange fler i vår nettbutikk.

Med over 25 års ekspertise innen sol- og antialdringsforskning, tilbyr Sisley Paris et omfattende utvalg av solpleieprodukter som kombinerer beskyttelse og hudpleie. Oppdag Self Tanning Facial Skincare, Tinted Sun Cream SPF30, After Sun Care, Self Tanning Body Skincare fra Sisley Paris og mange fler i vår nettbutikk.

Vi samarbeider kun med autoriserte forhandlere, og kan dermed garantere ektheten for alle våre produkter. Vi ønsker deg en hyggelig handel!

Viser 1–48 av 204 resultater