Fukt

Serum

Øyne

Rens

La Mer

La Mer er et kosmetikkmerke fylt med hemmeligheter, mirakler og virkelig fantastiske hudpleie- og sminkeprodukter. Inspirert fra havets endeløse krefter, solgt i verdenskjente hvite krukker, er hjertet av La Mer – Creme De La Mer. Kjent for sine transformerende krefter, hjelper den å helbrede tørrhet og tilfører huden en heftig og herlig dose av fuktighet. Huden ser naturlig levende ut, gjenopprettet til sitt sunneste utseende. Opplev din egen transformasjonshistorie med det elskede behandlingsregimet fra La Mer: The Treatment Lotion, The Regenerating Serum og Creme De La Mer. Handle de ikoniske hudpleie– og sminkeproduktene fra La Mer i vår nettbutikk.

Oppdag luksuriøs of bestselgende ansiktsrens, ansiktspeeling og skrubb, micellaire, ansiktsolje, dagkrem, øyekrem, leppepleie, serum, spesialkrem, booster & essence, facemist, farget dagkrem, body lotion, håndkrem, solbeskyttelse, highlighter, pudder, foundation, lipgloss, makeup børster og applikatorer og mange fler hudpleie- og sminkeprodukter fra La Mer i vår nettbutikk. Handle gavesett, valuepacks og starter kits fra La Mer i vår nettbutikk.

Handle The Lip Volumizer, The Sheer Pressed Powder, The Radiant SkinTint SPF30, The Lip Balm, The Eye Concentrate, The Body Crème, The Renewal Oil, The Neck and Décolletté Concentrate, The Mist, The Cleansing Micellar Water, The Cleansing Foam, The Cleansing Oil, The Treatment Lotion Face Serum, The Cleansing Gel, The Regenerating Serum, The Soft Fluid Long Wear Foundation SPF20 og mange fler fantastiske skjønnhetsprodukter fra La Mer i vår nettbutikk.

Født fra havet, den legendariske Creme De La Mer er rost av kjendiser, som Beyonce og Kim Kardashian, over hele verden, og har kraften til å synlig transformere huden, forbedre fuktighetsbalansen og fastheten, og samtidig gjenopprette den naturlige gløden for et yngre utseende. Linjer, rynker og porer blir mindre synlige og huden ser nesten tidløs ut. For at kunne tilby hver spesifikke hudtype en passende versjon av Creme De La Mer, finnes den idag i 5 forskjellige teksturer: Creme De La Mer, The Moisturizing Soft Cream, The Moisturizing Soft Lotion, The Moisturizing Cool Gel Cream og The Moisturizing Matte Lotion, og du finner de alle i vår nettbutikk.

Historien om den legendariske Creme De La Mer begynte for et halvt århundre siden, da romfartsfysikeren Dr. Max Huber ble offer for en alvorlig ulykke under et av eksperimentene han utførte i laboratoriet sitt. Dette førte til alvorlige brannskader i hans ansikt. Siden verken medisin eller vitenskap kunne hjelpe med å fjerne arrene, bestemte han seg for å finne en måte å få dem til å forsvinne og gi sin hud en ny ungdom. Han viet 12 år av livet sitt til søken etter å forvandle utseendet til huden takket være havets helbredende kraft. Etter 6000 eksperimenter ga hans utholdenhet og tro resultater, da han skapte den næringsrike og ikoniske Miracle Broth™, den mirakuløse ingrediensen til La Mer. Denne cellefornyende eliksiren i hjertet av Crème de la Mer ville endelig forvandle utseendet til huden hans.

6000 eksperimenter og 12 år av søk førte til et livs åpenbaring – en gjæringsprosess som forvandlet sjøtare og andre rene ingredienser til Miracle Broth™.

Hver gang Miracle Broth™ lages blir den infundert med dråper av batchen som kom før den. På den måten skapes en tidløs kobling til den aller første batchen som ble skapt av Huber. I hjertet av hvert La Mer-produkt i dag, er Miracle Broth like viktig for Creme De La Mer som havet i seg selv, og hvert La Mer produkt kan spores tilbake til den helt originale batchen av Miracle Broth™.

Dr. Huber har alltid vært overbevist om at havet var en mirakuløs ressurs. Fascinert av sjøtare, trodde han på dens regenererende kraft og sterke nærende egenskaper. Deretter begynte han å fermentere den forsiktig med enkle og rene ingredienser, og tilførte dem lys og lyd til han skapte den berømte Miracle Broth™. Dette aktive prinsippet, som brukes i hvert La Mer-produkt i dag, har kraften til å transformere huden, og etterlate den mykere, fastere og synlig yngre.

Når du handler hudpleie- og sminkeprodukter fra La Mer kan være sikker på at du får kvaliteten du betaler for. Hver produkt er veldig arbeidskrevende. Sjøtaren, som brukes for å lage Miracle Broth™, blir håndhøstet i små båter på tre til fire dykkere før den legges på is og fraktes i små mengder tilbake til Melville. Hver batch med Miracle Broth™ tar opptil tre måneder å lage. Lime-teen, en annen nøkkelingrediens, tar seks uker å brygge. Deretter må hver konsistens håndfylles ved en viss spesifikk temperatur. La Mer er legemliggjørelsen av luksuriøs hudpleie og sminke, takket være varemerkets respekt og oppfyllelse av de originale reseptene og kjærligheten til skjønnhet i sin reneste form.

Oppdag The Radiant SkinTint SPF30, The Lip Balm, The Eye Concentrate, The Renewal Oil, The Neck and Décolletté Concentrate, The Cleansing Micellar Water, The Cleansing Foam, The Cleansing Oil, The Treatment Lotion Face Serum, The Soft Fluid Long Wear Foundation SPF20 og mange fler fantastiske skjønnhetsprodukter fra La Mer i vår nettbutikk.

The Radiant SkinTint SPF30 er et forfriskendefargeslør, som tilfører huden umiddelbar glød og en jevnere, sunnere hudtone. Huden får et lysere utseende, fine linjer blir mindre synlige, og tegn på sliten hud blir synlig dempet. The Lip Balm er en luksuriøs og intenst reparerende balm, som gjør såre lepper mykere, lindrer ubehag og gir nytt liv til svært tørre lepper. En potent konsentrasjon av den næringsrike Miracle Broth™ fornyer det delikate leppepartiet, mens et patentert ingrediensekomplex leverer fukt og styrker leppenes fuktbarriere og forebygger fremtidig skade. The Cleansing Foam er et skummende og luksuriøst renseprodukt, som tilfører huden viktige næringsstoffer, slik at den føles frisk og silkemyk.

The Eye Concentrate er en pleiende og konsentrert øyekrem som absorberes raskt inn i huden. Miracle Broth™ bidrar til å gi det delikate øyepartiet essensiell energi og lindrende fuktighet, som forminsker synligheten av mørke ringer, linjer og rynker. The Renewal Oil mykgjør huden, og booster hudens regenerering for mer fylde, demper synligheten av linjer og rynker, gradvis øker hudens naturlig fuktbarriere, og gir energi til hudens naturlige fornyelsesprosess. The Neck and Décolletté Concentrate er en intensiv fuktighetsgivende balm, som jobber med å løfte og stramme opp den delikate huden på halsen. The Cleansing Micellar Water effektivt fjerner makeup, smuss og urenheter, i tillegg til at den gjennomfukter og beroliger huden.

The Cleansing Oil renser og detoxer huden ved hjelp av næringsrike oljer. Produktet forvandles til en myk kremet konsistens ved kontakt med vann. Miracle Broth™ skjemmer bort huden med verdifulle næringsstoffer som gir huden masse fukt og vitalitet. The Tonic er en revitaliserende ansiktstoner som virker for å friske opp og tone huden etter rens, samtidig som den opprettholder hudens naturlige fuktighetsbalanse. Et enkelt steg før behandlinger som balanserer og jevner ut hudfargen. Huden blir renset og avslører en sunn glød. The Soft Fluid Long Wear Foundation SPF20 forener en naturlig look med en holdbar makeup. En lett og luksuriøs foundation med holdbar farge og pleiende fukt, som demper synligheten av porer og ujevnheter.

Vi i Fredrik & Louisa sørger for at alltid ha et mangfoldig og bredt sortiment av alle våre produkter, slik at alle skal kunne finne sine perfekte skjønnhetsprodukter. Derfor er det et selvfølge før oss at ha et mangfoldig og komplett sortiment av hudpleie og makeup fra La Mer. Føler du deg usikker på hvilke produkter som vil passe akkurat din hudtype og hudtone, anbefaler vi at du besøker en av våre fysiske butikker. Der kan våre fantastiske medarbeidere hjelpe deg med å finne de produktene fra La Mer som passer akkurat din hudtype og hudtone.

Det vil ikke være en overdrivelse å si at kultkremen fra La Mer er et must-try. Men hvilken type Crème de La Mer skal man velge? Hvilken ansiktskrem passer best for akkurat min hudtype? Her kommer en liten guide på hvordan man finner den perfekte La Mer dagkremen basert på sin hudtype.

Creme De La Mer passer alle hudtyper. Kremen er ganske tykk i konsistensen, men den etterlater ikke en fet følelse og absorberes nesten umiddelbart. På grunn av den raske absorpsjonen kan den brukes både som dagkrem eller som en del av den nattlige skjønnhetsrutinen. Fra den aller første påføringen vil huden føles mer hydrert, fast og levende. The Moisturizing Soft Lotion er egnet for en kombinert eller tørr hudtype. Sammenlignet med den legendariske Creme De La Mer, er denne kremen lettere i konsistensen, og er fortsatt fuktighetsgivende nok til å tilføre fuktighet hele dagen. Ved regelmessig bruk vil The Moisturizing Soft Lotion jevne ut hudfargen og forbedre hudens elastisitet. Fantastisk? Ja, takk!

The Moisturizing Soft Cream er perfekt for de med en tørr hudtype. Hvis du lider av hud utsatt for ekstrem tørrhet, kan denne kremen fra La Mer være oasen du leter etter. Dette er også den aller beste kremen for nattbruk. Den beroligende duften og den lette teksturen gjør denne fuktighetskremen til den ideelle komponenten i kveldens skjønnhetsritual. Hvis man, å andre siden, har en kombinert eller oljete hudtype er The Moisturizing Matte Lotion skapt akkurat for denne hudtype. Denne ansiktskrem vil synlig redusere størrelsen på porene og kontrollere fet hud. Dagkremen kan brukes under sminke istedenfor en primer og gi effekten av en porselenslignende hud. Denne lotionen er best egnet for de med fet hudtype. Hvis huden har en tendens til å mer være på kombinasjons- eller tørrsiden, er det bedre å velge et annet, mer fuktighetsgivende produkt fra La Mer.

Hvis du har føler at du har lyst til at prøve en fullstendig og luksuriøs hudpleierutine fra La Mer kan vi i Fredrik & Louisa anbefale tre produkter som vil ta deg en lang vei på reisen for å finne fuktighet, anti-age og utstråling. The Treatment Lotion, The Regenerating Serum og Creme De La Mer er produktene som kan heve og booste enhver hudpleierutine.

Steg en vil være The Treatment Lotion – en superhydrator, som forbereder huden for resten av hudpleierutinen. Lik «flytende energi», gir denne hurtigabsorberende behandlingen en umiddelbar fuktighet for å synlig myke opp, nære og forbedre hudens tekstur. Steg to blir, selvfølgelig, The Regenerating Serum. Serumet reduserer raskt utseendet til linjer og rynker for et gjenopprettet utseende av ungdommelighet. Med en rekke nærende ingredienser og en ekstra dose Miracle Broth™ hjelper dette superladede serumet huden til å naturlig øke synlig fornyelse. Den neste regenerasjonen er her. Og sist men ikke minst – fuktighetskrem. Her kan man, som nevnt ovenfor, velge mellom fem forskjellige teksturer av Creme De La Mer, basert på sin hudtype.

Fredrik & Louisa er en autorisert forhandler, og kan dermed garantere ektheten for alle våre produkter. Vi ønsker deg en hyggelig handel!

Viser alle 47 resultater