BESTSELGENDE MAKEUP -25%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

Hva har en Fredrik & Louisa ansatt i makeupbeltet sitt?

Har du noen gang lurt på hva en Fredrik & Louisa-ansatt har i makeupbeltet sitt? Endelig får vi svar! Tina Muni Tveit-Ulveraker, utdannet makeupartist fra Fredrik & Louisa Lagunen og Lagunen Parfymeri by Fredrik & Louisa er her for å dele sine skjønnhetstips med oss.

Våre ansatte er vår fremste og største stolthet, og hver og en har en sterk lidenskap for kundeservice og et brennende hjerte for skjønnhet. De er alltid klare til å hjelpe deg med å finne dine perfekte makeup-, parfyme- og hudpleiegodbiter. Alle har de sitt arsenal av hemmeligheter, tips og triks, bygget av mange års erfaring, utdanning og oppriktig lidenskap. 

Som vi alle vet, er det ingen regler når det kommer til sminke, men en god sminkebørste holder kreftene til en tryllestav. Våre ikoniske Fredrik & Louisa-belter er fylt med tryllestaver for enhver type makeup – dette er det personlige skjønnhetsarsenalet til hver ansatt. 

Hva inspirerer deg i jobben din?

T: Det som inspirer meg er å lære kunden enkle steg for å oppnå gode resultat, og vise at det å legge profesjonell makeup ikke er like vanskelig som det ser ut som. Alt handler om teknikk ut fra ansiktsform, hudtype og hudtone. Copy-paste eksisterer ikke i makeup-verdenen – det som vil passe venninnen din vil ikke nødvendigvis passe deg, og det er det vi hjelper deg med!

Hva begynner du med når du legger makeup?

T: Primer. Jeg liker å gå ut fra hudtype og ønsket resultat, og jeg bruker ofte flere makeup primere, f.eks en mattende primer i T-sonen og en mer glødgivende i ytterkantene. 

Hvilke primere liker du mest?

T: Hvis du sliter med tekstur, ujevnheter, store porer eller er ekstra fet i T-sonen anbefaler jeg Dr. Brandt Pores No More Pore Refiner. Den jevner ut, minimerer utseendet til porer, absorberer overflødig talg, matter ned og fyller i fine linjer. Ønsker du en gjennomfuktet, plumpet og glødende makeup base anbefaler jeg Guerlain Parure Gold 24K, fordi den inneholder 99% hudpleiebase og føles guddommelig på huden. Gløden vil skinne gjennom selv den mest matte foundation.

Jeg liker å jobbe primeren inn med hendene for å smelte den bedre inn i huden, uansett hvilken primer jeg bruker. Tips: Trykk din mattende primer/poreminimerende primer inn i huden for å bli kvitt ujevn tekstur og få mest ut av produktet. 

Hva er de neste stegene i en successful makeuprutine?

T: En spot concealer er mitt neste steg. Den vil dekke urenheter og ujevnheter i huden, og vil resultere i at du trenger mindre foundation.


Copy-paste eksisterer ikke i makeup-verdenen – det som vil passe venninnen din vil ikke nødvendigvis passe deg, og det er det vi hjelper deg med!


Liker du flytende eller pudder foundation best?

T: Mest flytende, men det finnes også veldig gode pudderfoundations på markedet. Hvis du ser etter en naturlig, glødende finish, vil jeg anbefale Lancôme Teint Idôle Ultra Wear Care & Glow, en nydelig hudpleiebasert foundation med dekk og masse glød, eller Sensai Flawless Satin Moisture Foundation, som vil etterlate huden fuktet og glødende. Er du mer glad i en matt foundation vil jeg anbefale NARS Soft Matte Complete Foundation for full dekk eller Lancôme Teint Idôle Ultra Wear Foundation. Lancôme har en lett konsistens som passer både tørre og oljete hudtyper. Hvis du har veldig tørr hud anbefaler jeg å påføre en fuktighetsgivende makeup primer i forkant. 

For mer moden hud som ønsker en naturlig finish som samtidig demper rødhet, uten å føles uttørkende, er Sisley Compact Powder et kjempegodt alternativ. Den er beriket med blomsterekstrakter som vil pleie huden og etterlate en naturlig, feilfri finish.

For full dekk elsker jeg å bruke Fenty Beauty Full-Bodied Foundation Brush 110, og for lett til medium dekk bruker jeg bareMinerals Perfecting Face Brush – en stippling børste som virkelig jobber produktet inn i huden. Disse er alltid med i makeupbeltet mitt.

Tinas Favoritter
Produktbilde for Parure Gold 24K Primer Base 150 ml hos Fredrik & Louisa
Parure Gold 24K Primer Base 35 ml
Produktbilde for Teint Idôle Ultra Glow - 310N hos Fredrik & Louisa
25% rabatt
Teint Idôle Ultra Wear Care & Glow
Produktbilde for Compact Powder 12g - 2 Natural hos Fredrik & Louisa
Compact Powder 12 g
Produktbilde for Radiant Creamy Concealer 6ml hos Fredrik & Louisa
Radiant Creamy Concealer 6 ml

Har concealerbørste mye å si?

T: Huden under øyene er mye tynnere enn i resten av ansiktet, noe som betyr at vi vil bruke minst mulig produkt i det området. Derfor legger jeg ikke foundation helt opp til øyene – det kan fort bli for mye. For å lysne øyepartiet er YSL Touche Éclat High Cover nydelig. Denne concealeren gir lett dekk og inneholder koffein som vil dempe hevelser. For mer dekk er NARS Radiant Creamy Concealer et godt alternativ. For et naturlig resultat liker jeg å klappe produktet inn med fingrene og blende ut skarpe kanter. 

Hva setter du makeup med?

T: Sensai Loose Translucent Powder is my holy grail. Den er vannavstøtende og legger seg som et tynt slør i ansiktet. Sliter du med synlige porer og ønsker et mer oljekontrollerende pudder, anbefaler jeg Fenty Beauty Invisimatte Blotting Powder 2.0 (Rihannas stjerneprodukt i SuperBowl-opptreden hennes). Invisimatte er som et viskelær for porene og et TikTok-filter i ett. 

For å sette makeup er Clarins Powder Brush perfekt. Den er stor, fluffy og myk. Mitt tips er å trykke pudderet forsiktig inn istedenfor sirkulære bevegelser. Hvis du bruker sirkulære bevegelser kan du risikere å bevege på foundationen og basen du har lagt. Når du trykker pudderet i ansiktet vil du sette det på plass akkurat slik som du ønsker. Bruk gjerne en mindre sminkekost under øyene for å sette concealeren og sikre at den ikke creaser, eventuelt en fuktet beautyblender. BareMinerals Diffused Highlighter Brush har alltid en plass i sminkebeltet mitt. 

Hva kommer etter man setter basen?

T: For et naturlig alt-i-ett produkt liker jeg å bruke Terracotta Light Bronzing Powder. Dette pudderet gir både form og farge til ansiktet – et solpudder og blush i ett. BareMinerals Seamless Shaping & Finish Brush er min go-to.

For den som ønsker en mer glødende finish er bareMinerals Gen Nude Blonzer et perfekt makeup alternativ. Den gir en helt nydelig glød og en solkysset look. Til krem blush er Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush superfine – de gir en nydelig plump til kinnene. Tips: Begge kan også brukes som øyenskygge for en skape en helhetlig look. 

Perfekt for sommeren?

T: Ja! Like fin på bar hud som på en full-glam.


Før skulle man ha en intens highlight som helst skulle bli sett fra månen, men nå er det naturlig glød som gjelder. 


Er det fortsatt trendy med highlighter?

T: Før skulle man ha en intens highlight som helst skulle bli sett fra månen, men nå er det naturlig glød som gjelder. 

Hvordan oppnår man en naturlig glød?

T: Det er mange ting man kan gjøre for å oppnå en naturlig glød. Jeg anbefaler å begynne med en glødgivende primer, f.eks Sensai Glowing Base for en «glowing from within»-base. Valg av sminkekost har så mye å si, spesielt når man legger highlighter. Bruker du en fan brush eller en fluffy børste vil du oppnå et mer naturlig resultat enn hvis du bruker en kompakt, liten makeup børste. Da treffer du et større område og effekten vil ikke bli like intens. Helt perfekt, rett og slett!

En god sminkebørste holder kreftene til en tryllestav

Hvilke tre produkter må være med for en komplett sminkelook?

T: Anastasia Brow Wiz for å ramme inn ansiktet, YSL Lash Clash Mascara i svart for de mest markerte og intense vippene med minst mulig anstrengelse, og Clarins Lip Oil – en kjempelett leppeolje som er lett å påføre, holder leppene fuktig og gir en nydelig glans. 

Hva er din beauty-secret?

T: Når du tror du er ferdig med å blende – så blender du litt til. Du kan aldri blende for mye, og blending er key for perfekte og sømløse overganger. Det er dette som får makeup looken din til å se profesjonell ut. 

Tinas Favoritter
Produktbilde for Touche Éclat High Cover Concealer 2,5 ml - 5 hos Fredrik & Louisa
Touche Éclat High Cover Concealer 2,5 ml
Produktbilde for Loose Translucent Powder 20 g hos Fredrik & Louisa
Loose Translucent Powder 20 g
Produktbilde for Terracotta Light Bronzing Powder 10g - 1 Light Warm hos Fredrik & Louisa
Terracotta Light Bronzing Powder 10 g
Produktbilde for Lash Clash Extreme Volume Mascara 8 ml - 1 - Black hos Fredrik & Louisa
Lash Clash Extreme Volume Mascara 8 ml

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK