BESTSELGENDE MAKEUP -25%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

De beste hudpleietipsene til bryllupet

Gjør deg klar til å skinne på bryllupsdagen! Oppdag de beste hudpleietipsene som vil gi deg en strålende glød på den store dagen.

Bryllupsdagen er en av livets mest minneverdige øyeblikk, og alle ønsker å skinne som den lykkeligste og vakreste versjonen av seg selv. En god hudpleierutine er avgjørende for å oppnå en strålende glød. Vi vil dele noen verdifulle hudpleietips for bryllupet som sørger for at huden din er i toppform til den store dagen. 

Å forberede huden for bryllupsdagen er like viktig som andre aspekter av bryllupsplanleggingen. Begynn med hudpleie for bryllupet flere måneder i forveien. Dette gir huden tid til å tilpasse seg og vise resultater. Legg spesielt fokus på rens, toning, fuktighet og solbeskyttelse

Start tidlig (6-8 måneder i forveien) 

Oppsøk en hudlege: Dette er en god tid til å konsultere en hudlege hvis du har spesifikke bekymringer, som akne, pigmentflekker eller sensitiv hud. 

Kosthold og hydrering: Begynn å fokusere på et balansert kosthold med masse frukt og grønt. Hold deg godt hydrert ved å drikke nok vann daglig. 

En god hudpleierutine: Etabler en god rutine med hudpleie for bryllupet som inkluderer rensing, toning, fuktighet og solbeskyttelse. Bruk hudpleieprodukter som er tilpasset din spesifikke hudtype.  

Intensiver forberedelsene (4-5 måneder i forveien) 

Eksfoliering: Introduser en mild eksfoliering til hudpleierutinen din en til to ganger i uken for å fjerne døde hudceller. 

Ansiktsmasker: Legg til ukentlige ansiktsmasker til hudpleien for bryllupet for å tilføre ekstra næring og fuktighet til huden. 

Tilpasning og oppfølging (2-3 måneder i forveien) 

Tilpass hudpleieproduktene: Hvis du merker at noen hudpleieprodukter ikke fungerer bra for huden din, er dette den perfekte tiden til å bytte dem ut. 

Søvn og stresshåndtering: Alt handler ikke bare om hudpleie for bryllupet – sørg for at du får nok søvn og finn gode måter å håndtere stress på. Noen gode eksempler er yoga eller meditasjon. 

De siste forberedelsene (1 måned i forveien) 

Ikke introduser nye hudpleieprodukter: Styr unna nye hudpleieprodukter som du ikke har testet på huden din, for å unngå uforutsette reaksjoner. 

Hånd- og nakkepleie: Ikke glem å ta vare på hendene og nakken, som også vil være synlige på bryllupsdagen. 

Uken før bryllupet 

Unngå aktive behandlinger: Ikke prøv noen drastiske hudbehandlinger som kan føre til irritasjon eller rødhet. Unngå soleksponering.   

Hold deg hydrert og få nok søvn: Fortsett å drikke mye vann og sørg for å få nok hvile. 

Bryllupsdagen 

Gentle rens og fuktighet: Start dagen med en mild ansiktsrens og en god fuktighetskrem

I alle våre butikker står våre dyktige konsulenter og hudpleieeksperter alltid klare til å hjelpe deg i søket etter ultimat hudpleie for bryllupet som vil få deg til å skinne ekstra på bryllupsdagen. Vi vet at dette er et øyeblikk du vil verdsette for livet, og for å gi deg enda flere valg og inspirasjon har vi her i denne artikkelen satt sammen noen av våre mest effektive tips og nøye utvalgte hudpleieprodukter. 

Disse tipsene vil hjelpe deg å oppnå det perfekte lerretet for bryllupssminken din og vil forbedre huden, selv om du ikke begynte å forberede hudpleierutinen 6-8 måneder i forveien. 

Rensing 

Morgen og kveld, bruk Mad Hippie Cream Cleanser. Denne rike rensekremen fjerner skånsomt smuss og sminke, samtidig som den gir deg en beroligende følelse av renhet. Huden føles myk og glatt, mens duften gir følelsen av å gå i en blomstereng. Godt egnet for alle hudtyper, selv sensitiv hud. 

Toning 

Etter rensing, påfør Dr. Barbara Sturm Balancing Toner. Denne toneren er som et kjærlighetsbrev til huden din, og et fantastisk tilskudd til hudpleie for bryllupet. Den gjenoppretter hudens naturlige pH-balanse og gir deg et friskt, ungdommelig utseende. Bruk en bomullpad og påfør den forsiktig på ansiktet. 

Fuktighet 

Neste steg er å påføre Sisley Restorative Facial Cream Crème Réparatrice. Dette er en luksuriøs ansiktskrem som føles som en drøm. Tenk deg å bli pakket inn i den mykeste silke – det er slik huden vil føles. Denne beroligende ansiktskremen er spesielt god til å bekjempe tørrhet, stresset hud og rødhet, som kan være vanlig i forkant av bryllupet. 

Ekstra boost av hydrering 

Hvis du har veldig tørr hud, gi huden en ekstra fuktighetsboost med Declaré Ocean’s Best Hyalurontriple Booster. Dette serumet vil plumpe huden og glatte ut fine linjer, perfekt for den ultimate #WeddingDayGlow. 

Øyne og lepper 

Ikke glem de ømfintlige områdene! Bruk Biotherm Life Plankton Eye Cream daglig for å fornye og lysne øynene. Denne øyekremen er som en tryllestav som fjerner tretthet og gir et våkent utseende. For lepper, bruk La Mer The Lip Polish Scrub for silkemyke lepper som er klare for det ultimate kysset. 

SPF og Glød 

Å bruke SPF på bryllupsdagen er like viktig som alle andre dager. Vi anbefaler Givenchy Skin Perfecto Radiance Perfecting UV Stick som beskytter huden mot skadelige UV-stråler, og fungerer som et usynlig skjold som også gir en deilig glans til huden. Vi i Fredrik & Louisa elsker hudpleie for bryllupet med flere fordeler og ekstra glød, og derfor har vi selvfølgelig forelsket oss i Ole Henriksen Banana Bright+ Vitamin CC Stick. Denne sticken gir en umiddelbar effekt, lysner opp, fukter og nøytraliserer til og med de vanskeligste mørke ringene under øynene. Bruk den som concealer eller spot corrector. 

Søvn og ernæring 

Sist, men ikke minst, husk at god hudpleie for bryllupet også inkluderer tilstrekkelig søvn og et balansert kosthold. Drikk mye vann, spis frukt og grønt, og sørg for å få 7-9 timer med søvn hver natt. 

Hudpleie til bryllupet handler ikke bare om gode hudpleieprodukter, men også om tid, tålmodighet og kjærlighet til huden din. Ved å inkludere ansiktsrens, toner, fuktighetskrem, øyekrem og leppeskrubb i hudpleierutinen din, samt følge disse hudpleietipsene til bryllupet, er du på god vei til å oppnå den perfekte gløden på den store dagen. Husk at det er viktig å velge hudpleie for bryllupet som passer til din hudtype og behov, og gi huden tid til å tilpasse seg og dra nytte av ingrediensene. 

Våre hudpleietips for bryllupsdagen
Produktbilde for Cream Cleanser 118 ml hos Fredrik & Louisa
Cream Cleanser 118 ml
Produktbilde for Balancing Toner 150ml hos Fredrik & Louisa
Balancing Toner 150 ml
Produktbilde for Restorative Facial Cream Jar 50ml hos Fredrik & Louisa
Restorative Facial Cream Jar 50 ml
Produktbilde for Ocean's Best Hyalurontriple Booster 50ml hos Fredrik & Louisa
Ocean's Best Hyalurontriple Booster 50 ml
Produktbilde for Life Plankton Eye 15ml hos Fredrik & Louisa
Life Plankton Eye 15 ml
Produktbilde for The Lip Polish 15g hos Fredrik & Louisa
The Lip Polish Scrub 15 g
Produktbilde for Skin Perfecto UV Stick 11 g hos Fredrik & Louisa
Skin Perfecto Radiance Perfecting UV Stick 11 g
Produktbilde for Banana Bright Eye Stick 3,7 ml - Apricot hos Fredrik & Louisa
Banana Bright+ Vitamin CC Stick 3,7 ml

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK