BESTSELGENDE PARFYMER -30%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

Vårens største trend er blush – hvordan finne den perfekte nyansen?

Enten du allerede har en blush-garderobe, eller bare ser etter et nytt tilskudd til sminkekolleksjonen din, her en guide til alt du trenger å vite om blush. 

Blush er vårens største beauty-trend. Den perfekte nyansen av rouge kan få deg til å se lysvåken ut på sekunder, tilføre dimensjon, varme og liv til sminkelooken din. Og avhengig av nyanse, finish og plassering i ansiktet, kan et snev av rouge gjøre en ekstremt god forskjell – bare et hint av farge vil friske opp makeup-looken og visuelt fremheve konturene. Enten du allerede har en blush-garderobe, eller bare leter etter et nytt tilskudd til sminkekolleksjonen din, her en guide til alt du trenger å vite om blush. 

Hvordan finner jeg den riktige nyansen av blush for min hudtone?

Hvis du har en lys hudtone, vil du se nydelig ut med en blush med en nøytral eller rosa undertone. Vi anbefaler sterkt nyanser av frisk rosa, lyst fersken- eller bær med kalde undertoner. En medium hudtone har en tendens til å være mer solbrun med varm, og derfor er en blanding av varme fersken og rosa-nyanser perfekte som rouge for den type hudtone. Oliven hud har en tendens til å ha både gule og grønne undertoner. Vi anbefaler å se etter fersken, gylden blush for å gi huden en vakker finish forfriske. Mørkere hudtoner har som hovedregel varm undertone, noe som betyr at alt fra varme koraller, mursteinsrøde og dype bær-nyanser vil se uendelig vakre ut på huden. Et generelt tips for å påføre blush er å starte lett og bygge opp ønsket intensitet.

Hvor i ansiktet skal jeg plassere rouge? 

Den generelle sminkeregelen er at blush ligger mellom countouringen/solpudderet, eller blandes sammen med bronzeren, og under highlighteren. Blush påføres på kinnbeina fra innsiden av ansiktet og utover, og smalner i retning av hårfestet. Pass på at du ikke legger rougen utover linjen mellom munnviken og øyet, ellers vil ansiktet se bredere ut.

Hvis du har en oval ansiktsform, påfør rouge på kinnbeina i en nesten horisontal bevegelse, slik at ansiktet beholder sin ovale form. Hvis du har et kantete ansikt, påfør blushen på toppen av kinnbena i retning av hårfestet, for et mykere og friskere utseende. Et tips for rundt ansikt er å påføre blush rett under kinnbeina i en diagonal bevegelse mot tinningene. Med denne teknikken vil runde ansikter virke smalere. Hvis du har et hjerteformet ansikt, kan du også applisere litt rouge på haken.

Enten du liker pudder-, krem-, stick- eller flytende blush, har vi valgt ut noen vårklare favoritter.

NARS Liquid Blush i den ikoniske nyansen Orgasm er en all-time-favoritt på grunn av sin nydelige rosa nyanse og subtile skimmer. Nars Liquid Blush er svært pigmentert – en halv pumpe er nok for et naturlig utseende. Vi anbefaler å legge noen prikker i ansiktet og deretter blende ut med en sminkesvamp for en vakker, frisk farge.

Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush har en deilig cream-to-powder-tekstur, selv om det er en krem-rouge, og er en drøm å bygge opp og blende. Mitt beste tips er å plukke opp den med en sminkekost, blende inn i ansiktet og bygge opp intensiteten etter behov.

Sisley Phyto-Blush Twist er det perfekte valget for deg hvis du er en blush-nybegynner. Kremformelen er utrolig behagelig og forvandles til et pudder ved påføring, for en glatt, fløyelsmyk finish som sitter like godt som en krem. Blush påføres lett og presist takket være den runde stiften. 

Givenchy Prisme Libre Blush er min personlige favoritt, og etterlater en «glow from within»-look. En innovativ, firefarget pudderblush som blender sømløst inn i huden som et lett slør. Påføres med den medfølgende ultramyke pudderputen, og kan enkelt bygges opp til ønsket fargeintensitet.

Dior Backstage Rosy Glow Blush er Dior-makeupartistenes hemmelighet bak naturlige rosenrøde kinn med en frisk glød. Denne glød-boosteren gir et friskt pust til kinnene med en strålende naturlig farge. Infusert med Color Reviver Technology, reagerer den på hudens fuktighetsnivå ved påføring for en spesialtilpasset rosenrød effekt.

Editors Pick
Produktbilde for Liquid Blush 15ml hos Fredrik & Louisa
Liquid Blush 15 ml
Produktbilde for Phyto-Blush Twist 5,5g - 01 Petal hos Fredrik & Louisa
Phyto-Blush Twist 5,5 g
Produktbilde for Prisme Libre Blush 4x3g - N° 1 hos Fredrik & Louisa
Prisme Libre Blush 12 g
Cheeks Out Freestyle Cream Blush 3 g

Fredrik & Louisa er en autorisert forhandler, og kan dermed garantere ektheten for alle våre produkter. Vi ønsker deg en hyggelig handel! 

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK