BESTSELGENDE PARFYMER -30%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

Vår 2023 beauty throwback, og de største skjønnhetstrendene i 2024  

Vår 2023 beauty throwback, og de største skjønnhetstrendene i 2024  

Fra gårsdagens favoritter til morgendagens must-haves! 

I takt med klokkenes skifte inn i 2024, vinker vi farvel til skjønnhetstrender for 2023 og åpner dørene for et nytt år fylt med inspirasjon og nye beauty must-haves. Mens vi reflekterer over de nostalgiske trekkene fra det foregående året, retter vi blikket fremover mot de største skjønnhetstrendene i 2024. La oss utforske hva som har preget skjønnhetsverdenen det siste året og hvilke trender som vil definere det nye året. 

2023: Et tilbakeblikk på årets største beauty trends 

Selv om vi nå har trådt inn i 2024, er det verdt å minnes de trendene som definerte 2023: 

Barbie Pink: Denne lekne og dristige fargen var en hit i 2023, og gjorde hver makeup look mer spennende. Den minner oss om ungdommelig moro og er perfekt for deg som ønsker å uttrykke deg med fargerike og iøynefallende looks. 

Strawberry Makeup: Inspirert av den saftige og friske fargen på jordbær, ble denne stilen elsket for sin naturlige, men lekre fremtoning. Den ga en sunn og ungdommelig glød, og var spesielt populær for sommerlige looks. 

Healthy Skin Barrier: I 2023 så vi en økning i fokus på helsen til hudens barriere, noe som understreker viktigheten av god hudpleie. Hudpleie som styrker og beskytter hudens naturlige forsvar ble nøkkelprodukter i mange hudpleierutiner. 

Y2K Makeup: Denne trenden tok oss tilbake til det fargerike, lekne og ofte glitrende tidlig 2000-tallets estetikk. Med sin blanding av nostalgi og moderne vrier, tiltok den spesielt de som ønsket å gjenoppleve eller oppdage denne lekne epoken i makeupens historie. 

Sheer Glazed Nails: Denne elegante og subtile manikyrtrenden la til et sofistikert, men likevel moderne preg på manikyren. Med sin glaserte finish, ga den et rent og polert utseende som passet til enhver anledning. 

Atelier des Ors Pink Me Up EdP

2024: Skjønnhetstrender som vil definere det nye året 

Nå som 2023 er en del av historien, er det tid for å omfavne skjønnhetstrender for 2024, som lover å bringe friskhet og innovasjon: 

Hybrid Concealer: Dette innovative sminkeproduktet fusjonerer makeup og hudpleie, og tilbyr ikke bare dekning, men også hudpleiende fordeler. Det er en must-have for deg som søker en feilfri finish og samtidig pleier det sarte øyeområdet. 

Peach Blush: I 2024 viker de klassiske rosenrøde kinnene for en varmere, ferskenfarget glød. Denne nyansen gir et friskere og mer naturlig utseende, perfekt for en subtil, men likevel strålende look.  

Body Serum: Hudpleie tar et steg videre med introduksjonen av kroppsserum. Disse serumene lover dyp næring og foryngelse for hele kroppen, og sørger for at huden føles både myk og ser ungdommelig ut. 

Peptider og proteiner: Disse ingrediensene er blitt kraftsentre innen hud- og hårpleie. De bidrar til å styrke og vitalisere, og er ideelle for de som ønsker en helsefremmende boost til både hud og hår. 

Glossy Lips: 2024 omfavner leppenes naturlige skjønnhet med en gloss som gir en fyldig og fuktig finish. Denne trenden setter leppene i sentrum og lover en saftig, forførende effekt som passer til enhver anledning. 

Mens vi tar et nostalgisk tilbakeblikk på 2023, er det med spenning og forventning vi ser frem til det 2024 har å by på. Vær klar for et år fylt med innovasjon, stil og uendelige muligheter til å skinne! 

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13352 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Kajsa A.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Rask levering:)
 • Wenche A.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Nettbutikk
  Her fungerte alt veldig bra
 • Jørgen S.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Fin og ryddig
  Fin og ryddig nettisde
 • Rita A.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Levering
  Det gikk raskt og greit. Lett å finne varer og bestille.
 • Hannah F.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Alltid fornøyd!
  Alltid fornøyd med kundeservice på nett og i butikk, og med varene! Rask levering! 💯👏
 • Suad A.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Enkelt å bruke og raskt levering
 • Alisa D.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Rask og god!
  Takk for det!
 • Mona H.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Natt/dagkrem
  Vekfig bra til min hud
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK