BESTSELGENDE MAKEUP -25%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

Strawberry Makeup: BeautyToks hotteste sminketrend akkurat nå! 

strawberry makeup inspirert av Hailey Bieber på tiktok

Gjenskap denne trendy looken med oss!

Strawberry makeup er den siste skjønnhetstrenden som tar TikTok med storm, og er inspirert av den alltid stilsikre Hailey Bieber. Tina Muni Tveit-Ulveraker, vår dyktige makeupartist fra Fredrik & Louisa Lagunen, har mestret denne trenden og er klar til å dele sine kunnskaper. Hun vil demonstrere denne friske, bær-inspirerte looken på vår fantastiske modell Marie Raad Horvei, som også er en del av vårt talentfulle Lagunen-team. Med sin varme og livlige utstråling, er vi sikre på at strawberry makeup looken kommer til å være høstens store trend. Så la oss dykke inn i verdenen av strawberry makeup! 

Glamorøs Glød: Din canvas for Strawberry Glam 

Det første trinnet i vår strawberry makeup look er å legge en god primer som gir optimal fuktighet og glød. Her brukte Tina Guerlain Parure Gold 24K. Guerlain Parure Gold 24K er et glødende eksempel på en primer som virkelig forbereder huden din til den ettertraktede finishen. Denne primeren gir ikke bare en sunn glød, men den fungerer også som en oppstrammende base, noe som gjør den til et essensielt trinn i prosessen. 

For å forsterke gløden og bidra til det strålende aspektet av strawberry makeup, brukte vi MAC Cosmetics Prep + Prime Fix + Magic Radiance med vitamin C, som er kjent for sin evne til å gi en perfekt glød. Når du har lagt primeren, er det neste trinnet å påføre et tynt lag med Lancôme Teint Idôle Ultra Wear Foundation. Denne foundation er ideell for en strawberry makeup look på grunn av sin matte, men naturlige finish. Den gir full dekk, men tillater fremdeles huden din å skinne igjennom. 

Etter å ha lagt foundation brukte Tina Lancôme Teint Idole Ultra Wear All Over Face Concealer, et nøkkelprodukt for å lyse opp området under øynene. Basen ble forseglet med NARS Soft Matte Advanced Perfecting Powder for å sikre at makeupen sitter perfekt og varer lenge. 

Editors Pick
Produktbilde for Parure Gold 24K Primer Base 150 ml hos Fredrik & Louisa
Parure Gold 24K Primer Base 35 ml
Produktbilde for Teint Idôle Ultra Wear 30 ml - 300N hos Fredrik & Louisa
25% rabatt
Teint Idôle Ultra Wear 30 ml
Produktbilde for Teint Idole Ultra Concealer 13,5ml - 006 Ivoire W hos Fredrik & Louisa
25% rabatt
Teint Idole Ultra Wear All Over Face Concealer 13,5 ml
Produktbilde for Prep + Prime Fix + Magic Radiance 100 ml hos Fredrik & Louisa
Prep + Prime Fix + Magic Radiance 100 ml

Solpudder og Blush: Skulpturering av et berry friskt utseende 

Det neste trinnet i vår strawberry makeup look er å varme opp huden med Tom Ford Contouring Compact Palette Illuminator i Bask. Dette solpudderet er ideelt for å gi varme til huden din, noe som er viktig for å oppnå den varme, solkyssede gløden som er et absolutt must for strawberry makeup. 

Til slutt, for å fremheve kinnene, et viktig element i strawberry makeup, gikk Tina inn med Fenty Cream Blush Daiquiry Dip, fulgt av NARS Orgasm X Blush. Denne to-trinns blush-metoden forsterker fargen og setter den på plass, noe som sikrer at vår strawberry blush holder seg frisk lenger. Denne blush-duoen gir kinnene et bæraktig, rosenrødt utseende, noe som er helt essensielt for en strawberry makeup look. 

Editors Pick
Produktbilde for Contouring Compact 20g hos Fredrik & Louisa
Contouring Compact Bask 20 g
Cheeks Out Freestyle Cream Blush 3 g
Produktbilde for Blush 4,8g - Bumpy Ride hos Fredrik & Louisa
Blush 4,8 g

Spennende øyne og berry-søte fregner 

Neste steg er å lage sjarmerende, naturlige fregner. For dette valgte Tina MAC Cosmetics Shape + Shade Brow Tint i den allsidige Taupe fargen. Ved å lage små prikker og duse dem ut med fingrene, får vi et resultat som ser uanstrengt naturlig ut, en nøkkelkomponent i strawberry makeup. 

Øyenbrynene ble også fylt med Shape + Shade Brow Tint for å oppnå en harmonisk balanse i ansiktet. Strawberry makeup look blir forsterket ved å legge litt av NARS Orgasm X Blush på øyelokkene, og deretter lage en tynn, dus vinge med Diorshow On Stage Crayon i fargen 594 Brun. Dette gir øynene et mykt, men spennende fokus. 

For å fullføre øyesminken, brukte Tina MAC Cosmetics M·A·Cstack Mascara. Denne mascaren løfter og fremhever vippene, og gir en dramatisk, men likevel naturlig finish, perfekt for å komplementere resten av din strawberry makeup look. 

Editors Pick
Produktbilde for Shape & Shade Brow Tint 0,95g - Spiked hos Fredrik & Louisa
Shape & Shade Brow Tint 0,95 g
Produktbilde for Diorshow On Stage Crayon 1,4 g - 090 Black hos Fredrik & Louisa
Diorshow On Stage Crayon 1,4 g

Strålende avslutning: Final touches for en strawberry makeup look 

For å oppnå den nydelige gløden i vår strawberry makeup look, satset vi på Tom Ford Contouring Compact Palette Illuminator-paletten, der Tina blandet to nyanser av highlighter for en unik glød. Som et ekstra trinn for å fremheve den sunne strålingen, brukte vi generøst med MAC Cosmetics Prep + Prime Fix + Magic Radiance. Denne sprayen hjelper til med å sikre at huden forblir fuktig og strålende, noe som er avgjørende for en strawberry makeup look. 

Når det gjelder leppene, er målet å gi dem en diskret, naturlig definisjon. Derfor brukte vi Clarins Lip Perfector Glow i nummer 23, og deretter forsiktig MACs Lip Pencil i Brick for en subtil definisjon. Vi sørget for å bare lage en tynn linje og duse den ut over leppene, noe som holder leppekanten naturlig definert. 

Det er viktig å huske på at i en strawberry makeup look er målet å fokusere på kinnene. Vi ønsket en subtil leppefarge som ville la den bærinspirerte blushen i kinnene virkelig skinne, og være stjernen i denne strawberry makeup looken. 

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK