BESTSELGENDE PARFYMER -30%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

Stor Guide – Luksus trenger ikke å være dyrt

En komplett sminkerutine for under 700kr? En fuktighetsgivende og balanserende hudpleierutine for under 600kr? En hjemmespa-opplevelse for under 600kr? Vi vil at alle skal ha tilgang til skjønnhet, fordi luksus trenger ikke være dyrt.

La oss være ærlige, vi lever i en tid fylt med beauty-innflytelse, unboxings og makeup- og hudpleietrender. I den glamorøse og regnbueaktige verdenen til TikTok og Instagram, vil man ikke bare legge til alle de fantastiske skjønnhetsproduktene i handlekurven og trykke «fullfør bestilling»? Og i den glamorøse og regnbueaktige verdenen til sosiale medier er det lett å la seg friste til kjøp når nydelige mennesker viser oss sine skjønnhets-hemmeligheter. Det kan fort bli at man bruker mer enn man burde, og da er ikke følelsen like god. 

Vi ønsker at skjønnhet skal være tilgjengelig for alle, og at gode skjønnhetsprodukter bringer dette snev av luksus inn i hverdagen uten å ruinere oss. Her håper vi at vi kan komme med litt inspirasjon og tips. 

Vi har laget én komplett makeup-rutine for alle aldre, én fuktighetsgivende, pleiende og balanserende hudpleierutine for enhver hudtype, og én hjemmespa-opplevelse, alle for enhver lommebok og budsjett. 

En rimelig makeup-rutine, både for everyday- og glamorøse looks: 

Concealer er det viktigste trinnet i en makeup-rutine. MAC Cosmetics Studio Finish Concealer gir jevn, full dekning uten å tørke ut huden. Den skjuler effektivt mørke ringer, urenheter, misfarginger og blender inn i huden som en drøm. Den er rik på antioksidanter og absorberer overflødig olje på huden. Concealeren har SPF35 og er vanntett, noe som gjør den veldig allsidig – du kan bruke den som en foundation de dagene du føler at du trenger fullt dekke, og om dagen når du bare trenger å kamuflere mørke ringer. Den kremete teksturen gjør at den ikke vil sette seg i fine linjer – perfekt for alle hudtyper og aldre.

Noen bruker mascara, andre ikke, og det samme gjelder øyenbrynsgeler. I dette trinnet kan man velge hvilket sminkeprodukt som passer dine behov best. Lancôme Hypnôse Drama Midi Black er designet for å gi volum, fylde og form til vippene. Den store børsten er formet som en S, som griper fatt i vippene, farger, former og skiller de. Mini Dipbrow Gel fyller ut brynene og gir et dekkende, naturlig og holdbart resultat. Den unike formelen gjør at øyenbrynsgelen fester seg til brynshårene, skaper fylde og etterlater en sømløs, matt finish.

En kultfavoritt, NARS Blush Orgasm er en nydelig blush med superfine pigmenter som reflekterer lys og gir en nydelig glød. Buildable. Blendable. Indispensible. Gir et vektløst, naturlig utseende. PS. Bruk gjerne som øyenskygge også for en enda mer blushed-look.

Totalt: 610:- (med øyenbrynsgele) eller 640:- (med mascara). 

Editors Pick
Produktbilde for Studio Finish Concealer SPF35 7g - Nc 45 hos Fredrik & Louisa
Studio Finish Concealer SPF 35 7 g
Produktbilde for Blush Mini Orgasm 2,5g hos Fredrik & Louisa
Blush Mini Orgasm Orgasm 2,5 g
Produktbilde for Hypnôse Drama Midi Black 01 4ml hos Fredrik & Louisa
Hypnôse Drama Midi Black 4 ml
Produktbilde for Mini Dipbrow Gel 2,2g - Medium Brown  hos Fredrik & Louisa
Mini DipBrow Gel 2,2 g

En prisverdt, fuktighetsgivende hudpleierutine for enhver hudtype og alder:

Hovedkomponentene i en god hudpleierutine er alltid en mildt eksfolierende ansiktsrens og en fuktighetsgivende, pleiende og balanserende ansiktskrem. COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser inneholder Tea Tree Oil og BHA-syrer som virker eksfolierende, renser huden i dybden og etterlater huden fuktet, ren og klar. De aktive ingrediensene vil redusere forekomsten av tette porer og overflødig talgproduksjon. Den er derfor skånsom og vil ikke irritere eller strippe huden for dens naturlige oljer. Passer alle hudtyper, også den mest sensitive. 

Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream er en rik og pleiende dag- og nattkrem som tilfører fuktighet og beskytter huden. Ansiktskremen inneholder mykgjørende ingredienser som bidrar til å forsegle fuktigheten, og samtidig skape en film som beskytter huden mot ytre påvirkninger. Denne ansiktskremen er også helt nydelig som base under makeup.Resultatet er en glødende og vakker hud. Passer alle hudtyper. 

Löwengrip Moisture On The Go Facial Mist gjenoppretter og balanserer hudens pH-verdi og gir huden en sunn glød. Med effektive ingredienser og en kombinasjon av B-, C- og E-vitamin, har misten en antiinflammatorisk og beroligende effekt. Formelen nøytraliserer talgproduksjonen og øker hudens elastisitet, noe som reduserer antall synlige porer og linjer. Passer for alle aldre og hudtyper, også sensitiv hud. Tips: Kan sprayes på toppen av ansiktskremen om natten for en ekstra boost av næring og fuktighet, og kan også brukes som base for sminken din.

Totalt: 564:- 

Editors Pick
Produktbilde for Low pH Good Morning Gel Cleanser 150ml hos Fredrik & Louisa
Low pH Good Morning Gel Cleanser 150 ml
Produktbilde for Visible Difference Refining Moisture Cream 75 ml hos Fredrik & Louisa
Visible Difference Refining Moisture Cream 75 ml
Produktbilde for Moisture On The Go Facial Mist 100 ml hos Fredrik & Louisa
Moisture On The Go Facial Mist 100 ml

En herlig, multi-use hjemmespa-opplevelse: 

Hva definerer en avslappende spa-opplevelse? Den rolige atmosfæren og musikken, den friske og myke duften, og en god, glødgivende ansiktsmaske. Denne visjonen av en hjemmespaopplevelse kan brukes flere ganger, når enn du trenger det! 

Declare Skin Meditation Mask med dyrebar chiafrøolje og balanserende SRC™-kompleks beroliger spesielt miljøstresset hud. Ansiktsmasken hjelper raskt med å gjenopprette hudens velvære, og balanserer sensitiv hud. Stramhet lindres og eventuell rødhet forårsaket av tørrhet lindres. Unn huden roen som Skin Meditation Mask gir, og nyt den dype avslapningen og den fantastiske følelsen av smidighet. Passer alle hudtyper og aldrer. 

Rituals The Ritual of Sakura Scented Candle er et duftlys basert på den fornyende duften av kirsebærblomst og rismelk. Lyset varer i opptil 50 timer, og avgir en avslappende, myk og blomstrende duft. 

Totalt: 598:- 

Editors Pick
Produktbilde for Skin Meditation Mask 75ml hos Fredrik & Louisa
Skin Meditation Mask 75 ml
Produktbilde for The Ritual of Sakura Scented Candle 290g hos Fredrik & Louisa
The Ritual of Sakura Scented Candle 290 g

Vi håper denne artikkelen har gitt inspirasjon, og noen gode tips. Hvis du føler at du vil ha en mer skreddersydd makeup- eller hudpleierutine under 700kr, er du mer enn velkommen til våre butikker, hvor våre fantastiske konsulenter vil finne gode og rimelige sminke og hudpleie-alternativer for deg, og bekrefte at luksus trenger ikke være dyrt.

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK