Hudpleie

Kroppspleie

Makeup

Parfyme

Elizabeth Arden

Elizabeth Arden er et av de eldste hudpleie-, kosmetikk- og duftmerkene som finnes på markedet idag. Frøken Arden startet i New York i 1910 med en salong på Fifth Avenue, og vokste varemerket i en imponerende hastighet og ble en av de rikeste kvinnene i verden. I dag er hennes mirakuløse og elskede skjønnhetsprodukter, som Eight Hour Cream Lip Protectant Stick, Eight Hour Cream Moisturizing Hand Treatment, Visible Difference Refining Moisture Cream og Green Tea Honey Drops Body Cream, must-haves i de fleste kvinners skjønnhetsarsenaler. Handle dine favoritter av sminke, parfyme, gavesett, ansiktspleie og kroppspleie fra Elizabeth Arden i vår nettbutikk. 

Oppdag gavesett, ansiktsrens, ansiktstoner, eye makeup remover, dagkrem, øyekrem, serum, spesialkrem, nattkrem, booster & essence, kroppspleie, body lotion, shower gel, håndkrem, deodorant, kroppsolje, solbeskyttelse, leppepleie, parfyme, øyenbrynspenn, eyeliner, øyenskygge primer, rouge, pudder, concealer, primer, foundation, lipliner, liquid lipstick, lipgloss, leppepomade, leppe primer, leppestift, makeup børster og applikatorer og mange fler fantastiske skjønnhetsprodukter fra Elizabeth Arden i vår nettbutikk. 

I vår nettbutikk finner du produktserier Advanced, Beautiful Color, Eight Hour®, Flawless Finish, Green Tea, High Performance, Prevage, Superstart, White Tea og mange fler fra Elizabeth Arden. 

Elizabeth Arden var pioneren for en liste over revolusjonerende skjønnhetsideer, som idag brukes over hele verden. Hun var den første som introduserte øyesminke til kvinnene i Amerika i 1914, den første som laget skjønnhetsprodukter i reisestørrelse, den første som tilbydde makeovers i butikken sin. Miss Arden, en legendarisk innovatør og en utrettelig gründer, etablerte den amerikanske skjønnhetsindustrien for et århundre siden. Hun ble født i Florence Nightingale Graham og reiste fra landlige Canada til New York, hvor hun åpnet den første Red Door-salongen på Fifth Avenue i 1910.

Elizabeths grunnleggende tro var at skjønnhet ikke skulle være en finér av sminke, men et intelligent samarbeid mellom vitenskap og natur, for å utvikle en kvinnes fineste naturressurser. Hun levde etter mantraet sitt, «Å være vakker er fødselsretten til enhver kvinne.». Miss Arden skapte hudpleieprodukter som gagnet, ikke kamuflerte, huden. Hun promoterte konseptet om «Total Skjønnhet», mens hun iherdig forsøkte å bringe en vitenskapelig tilnærming til hudpleiekonsistenser. Arden var kompromissløs i sin visjon om å skape nye og absolutt beste produkter, emballasjer og tjenester som kvinner ikke bare trengte, men ønsket. Enten det var kultklassikeren Eight Hour Cream, hennes legendariske Blue Grass-duft eller en dristig rød leppestift, for å koordinere med uniformene til kvinnene som tjenestegjorde under andre verdenskrig.

Med lanseringen av Ardena Skin Tonic ble selskapet det første til å innlemme grunnleggerens navn i et produktnavn. Miss Arden var den første i kosmetikkbransjen som trente og sendte ut et team med reisende demonstranter og selgere. På 1930-tallet hadde Miss Arden åpnet Red Door-salonger i de fleste motehovedsteder rundt om i verden. Gjennom det hele skapte Miss Arden både et imperium og en ny beauty-industri. Hennes entreprenørånd og engasjement for innovasjon, kvalitet og fortreffelighet er fortsatt sjelen til selskapet i dag.

Handle Capsules Line Erasing Night Serum, Advanced Capsules Daily Youth Restoring Serum, Prevage Anti-Aging Eye Serum, Eight Hour Cream Skin Protectant, Vitamin C Capsules Radiance Renewal Serum, Visible Difference Refining Moisture Cream Complex, Line Erasing Eye Cream, White Tea Eau de Toilette, Prevage Anti-Aging + Intensive Repair Daily Serum, Micro Capsule Skin Replenishing Essence, Flawless Start Hydrating Serum Primer og mange fler fantastiske skjønnhetsprodukter fra Elizabeth Arden i vår nettbutikk.

Vi i Fredrik & Louisa sørger for at alltid ha et mangfoldig og bredt sortiment av alle våre produkter, slik at alle skal kunne finne sine perfekte sminkeprodukter. Derfor er det et selvfølge før oss at ha et mangfoldig og komplett sortiment av hudpleie, sminke og parfymer fra Elizabeth Arden. Føler du deg usikker på hvilke produkter som vil passe akkurat din hudtone og hudtype, anbefaler vi at du besøker en av våre fysiske butikker. Der kan våre fantastiske medarbeidere hjelpe deg med å finne de rette produktene for akkurat din hudtone og hudtype. 

Nevn Elizabeth Arden for noen, og ofte vil svaret inkludere en referanse til Eight Hour Cream Skin Protectant. Laget i 1930, er det fortsatt den desidert merkevares bestselger, med en tube som selges et sted i verden hvert 30 sekund. Originalen er en allsidig skjønnhetsbalsam som tar sikte på å løse stort sett ethvert hudbasert bekymring. Den kommer i forskjellige former for å målrette spesifikke områder – en håndbehandling, en kroppsbehandling og en leppebehandling. Leppebeskytteren med en delikat fargetone er en skikkelig godbit for leppene, og den elsker vi i Fredrik & Louisa. Handle Eight Hour Cream Intensive Lip Repair Balm i vår nettbutikk. 

I 1912 reiste Elizabeth til Frankrike for å lære skjønnhets- og ansiktsmassasjeteknikker brukt i eksklusive skjønnhetssalonger i Paris. Hun fikk ansiktsbehandlinger i hver salong hun kunne, og studerte deres forskjellige teknikker og produkter. Hun kom tilbake til New York med en samling av rouge og andre sminkeprodukter hun hadde funnet. I løpet av denne tiden, ved slutten av den edvardianske epoken, ble ikke kosmetikk brukt av «high-end» kvinner i Amerika. Sminke ble vanligvis bare brukt av artister og performere. Med bruken av nærbildet i film, ble det mer akseptabelt for kvinner å fremheve sine beste trekk med sminke. Arden var et markedsføringsgeni, som tilpasset og gjorde kosmetikk populær til daglig bruk. Hun var en av de første som markedsførte øyesminke til «respektable» damer, sammen med hennes matchende Total Look-leppestifter og neglelakker. 

Arden var banebrytende i bruken av hudpleiebehandlinger for å forbedre helsen til huden. «Å være vakker er fødselsretten til enhver kvinne.» – var et av hennes mest kjente sitater. Hennes revolusjonerende hudkrem, Venetian Cream Amoretta, utviklet sammen med Fabian Swanson, hadde en luftig, luksuriøs tekstur, i motsetning til de fete hudkremene kvinner hadde brukt tidligere. Det var en rungende suksess, sammen med hennes tilsvarende lotion, Arden Skin Tonic.

I 1915 begynte hun å åpne flere salonger og introduserte konseptet «makeover» til datidens makeupindustri. Hun åpnet salonger i mange byer i USA og lanserte internasjonalt i Honolulu, Melbourne, Hong Kong, London, Paris, Milano og Roma. Salongen i New York utvidet til syv etasjer. Ardens signatur «Red Door»-salonger ble tilfluktssteder for kvinner og var inspirasjonen for den fiktive salongen i filmen «The Women», der Joan Crawford og Norma Shearer går for den ikoniske «Jungle Red»-manikyren. Arden hadde en fast tro på helhetlig skjønnhet. Hun oppmuntret kvinner til å hydrere, unngå solen og utøve yoga – revolusjonerende ideer på den tiden, men konsepter som nå er anerkjent som grunnleggende.

Fra 1930- til 1960-tallet og frem til i dag har Elizabeth Arden blitt ansett som et av de mest eksklusive kosmetikkmerkene. Mange kjente kvinner ble viet til merket, inkludert dronning Elizabeth II, dronningens mor, Marilyn Monroe, Jacqueline Kennedy, Marlene Dietrich, Joan Crawford og Wallis Simpson. Blue Grass, Elizabeth Ardens første all-amerikanske duft regnes som en klassiker, og nyere dufter inkluderer Always Red, Untold og Green Tea. Handle duftene fra Elizabeth Arden i vår nettbutikk.

En Elizabeth Arden bestselger, Ceramide-kapslene, kommer definitivt inn på listen over Ardens absolutte bestselgende produkter. Disse serumkapslene bidrar til fastere hud med færre fine linjer. Hver kapsel inneholder en riktig mengde serum for ansikt, hals og dekolletage. Oppdag de her. Eight Hour Cream blir ofte kåret til et av de beste Elizabeth Arden hudpleieproduktene. Et kultprodukt, denne prisvinnende kremen beskytter og fukter huden i opptil åtte timer. Den har en tykk konsistens og kan brukes på neglebånd, tørre hender, sprukne lepper og til å forme øyenbryn. Oppdag den her

Elizabeth Arden sminke og parfymer er synonymt med luksus og prestisje takket være de uimotståelige konsistensene og de naturlige fargekombinasjonene. Våre absolutte makeup-favoritter fra Elizabeth Arden er uten tvil Flawless Finish Sponge-On Cream Makeup, Flawless Finish Mousse Makeup og Flawless Start Hydrating Primer. Flawless Finish Sponge-On Cream Makeup er en fuktighetsgivende foundation, som etterlater en strålende finish. Huden får et klarere og mer strålende utseende, samtidig som den ser glattere og mer ensartet ut. Flawless Finish Mousse er en naturlig og svært lett foundation som gir en naturlig dekkevne med en transparent finish. Foundationen sørger for at huden pleies og mykgjøres, samtidig som fine linjer minskes. Flawless Start Hydrating Primer er en primer som jevner ut hudtonen, og minimerer synligheten fine linjer. Perfekt å legge som base før makeup, men kan også brukes alene for en oppfriskende look. 

Oppdag de anerkjente, ikoniske og bestselgende skjønnhetsproduktene fra Elizabeth Arden i vår nettbutikk. 

Vi samarbeider kun med autoriserte forhandlere, og kan dermed garantere ektheten for alle våre produkter. Vi ønsker deg en hyggelig handel! 

Viser 1–48 av 104 resultater