BESTSELGENDE PARFYMER -30%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

Sommerparfymer 2023: Her er duften du leter etter!

Sommeren er rett rundt hjørnet og det er på tide å oppdatere parfymegarderoben med friske og lette sommerparfymer. Nyt sommeren med en fantastisk duft som følgesvenn!

Sommeren er rett rundt hjørnet og det er på tide å oppdatere parfymegarderoben med friske og lette dufter som er perfekte til årstiden. Enten du er en mann eller en kvinne, vil du finne glede i å oppdage en ny signaturduft som kompletterer de solfylte dagene og de varme nettene. I denne artikkelen har vi samlet noen av våre favorittdufter for han og henne som er ideelle for sommeren 2023. La oss dykke rett inn i duftverdenen og finne den perfekte sommerparfymen! 

Hva er de mest populære parfymene for menn denne sommeren? 

I jakten på den ideelle sommerduften for menn er det en god ide å velge en parfyme med friske, marine eller krydrede duftnoter. Noen av de mest populære valgene denne sommeren inkluderer: 

Den dynamiske, sporty og energiske Prada Luna Rossa Ocean EdT ble utviklet fra jakten på fortreffelighet. Dette er en duft med streben etter den naturlige verden og lidenskap for innovasjon. En bølge av aromatisk friskhet slår gjennom Luna Rossa og formidler styrke og dynamisk energi, mens signaturen forblir edel og sensuell. Duftnoter av bergamott, rosa pepper, lavendel og vetiver etterlater en sensuell og forførende aura. 

Prada Luna Rossa Ocean

Giorgio Armani Acqua di Giò EdT er en sofistikert og frisk duft for menn. Duftnoter av frisk bergamott og grønn tangerin er kombinert med den dype, fengslende utstrålingen av inspirerende og forførende skarp citrus, for å skape en intens og eventyrlig aromatisk duft. Denne duften vil bringe ferien til deg uansett hvor du er. 

CHANEL Bleu de Chanel. En sitrus- og treaktig duftnoteblanding med en sterk grapefruktåpning og en kraftig treighet i bunnnotene. En aromatisk fougere med et snev av krydret og friskhet. 

Acqua di Parma Colonia Pura åpner med intense friske duftnoter av solrik bergamott, saftig appelsin og delikat petit grain. Den blomstrende duften av narcissus og jasmine absolute blandes med de krydrede notene av korriander i en uventet balanse.En elegant og moderne duft som etterlater en frisk og behagelig aura. 

Editors Pick
Produktbilde for Luna Rossa Ocean EdT - 50 ML hos Fredrik & Louisa
30% rabatt
Luna Rossa Ocean EdT
Produktbilde for Acqua Di Gio EdT 50ml hos Fredrik & Louisa
70% rabatt
Acqua di Giò EdT – 50 ML
Produktbilde for BLEU DE CHANEL|EAU DE TOILETTE SPRAY - 100 ML hos Fredrik & Louisa
BLEU DE CHANEL – 100 ML
Produktbilde for Colonia Pura EdC 50ml hos Fredrik & Louisa
Colonia Pura EdC

Hvordan velger man den beste sommerparfymen for menn? 

Når du velger en sommerparfyme for menn, er det viktig å vurdere din personlige stil og preferanser. Noen tips for å finne den beste duften inkluderer: 

✓ Velg en lett og frisk parfyme som ikke vil føles for tung i varmt vær. 

✓ Se etter duftnoter som minner om havet, sitrusfrukter eller krydder, da disse gir en oppfriskende følelse som er perfekt for sommeren. 

Giorgio Armani Acqua di Giò

Hvilke parfymer er de mest populære blant kvinner denne sommeren? 

Damer har et bredt utvalg av fantastiske dufter å velge mellom denne sommeren. Noen av de mest populære alternativene inkluderer: 

Den fargerike, friske, fruktige duften av Dolce & Gabbana Light Blue Summer Vibes reflekterer sensualiteten til middelhavslivsstilen. Italiensk bergamott er perfekt kombinert sammen med søtheten til sprudlende fersken og sensualiteten til en bunn av sedertre. Summer Vibes fanger essensen av en solrik søritaliensk sommer. 

Dolce & Gabbana Light Blue Summer Vibes

Sjarmerende lett med en signaturkvalitet, vil Marc Jacobs Daisy transportere deg til et sted som er optimistisk, blomstrende og tidløst. Toppen av duften sprudler med saftige ville bær og myke hvite fioler. I hjertet varmer fløyelsmyk jasmin til en drømmende dry-down av sensuelt sandeltre, for en romantisk finish. 

Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt. Dette er duften som hvisker en «quiet luxury»-estetikk. Som Sofia Richie uttalte på Instagram-kontoen til Jo Malone London, «Jeg fant min signaturduft, Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt. Dette er favorittduften min. Den er bare … så god. Den får meg til å føle meg trygg og rolig. Og bare beachy og chill.» Deretter spritser hun på Lime Basil & Mandarin for å layer duftene hennes. «Sammen er de bare så friske,» sier hun om layering kombinasjonen. 

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Jo Malone London (@jomalonelondon)

Hvordan finner du den ideelle sommerparfymen for kvinner? 

Når du leter etter den perfekte sommerparfymen, bør du vurdere følgende tips: 

✓ Velg dufter med blomster- eller fruktige duftnoter, da disse ofte assosieres med sommerlige følelser. 

✓ Se etter lette og luftige dufter som gir en følelse av friskhet og vitalitet. 

I sommeren 2023 er det mange fantastiske parfymer tilgjengelig for både menn og kvinner. Ved å velge dufter som er friske, lette og passer til din personlige stil, kan du garantert finne den perfekte sommerparfymen. Husk at parfyme er en personlig opplevelse – velg derfor en som gjenspeiler din unike personlighet. Nyt sommeren med en fantastisk duft som følgesvenn! 

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK