BESTSELGENDE MAKEUP -25%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

Latte Makeup: En trinn-for-trinn-guide til TikToks hotteste sminketrend

Modell som viser latte makeup looken

Vi er obsessed med denne makeup-looken!

Latte makeup er en sminkelook inspirert av varme, myke, brune nyanser som er perfekt og sømløst blendet, og som forbindes med kaffe. Nærmere bestemt latte (nam!) Bronse, varme toner og en sunn glødende hud, rett og slett. Dette er din perfekte makeup-look for sommeren 2023! Vår fantastiske makeupartist på Lagunen Parfymeri by Fredrik & Louisa og Fredrik & Louisa Lagunen, Tina Muni Tveit-Ulveraker, har gjenskapt denne lekre looken, og delt noen gode tips med oss. 

Hvordan lager du den perfekte basen for en latte makeup-look?  

Uansett hvilket sminkeutseende du lager, må du forberede huden din med en god ansiktskrem og en primer som vil fukte huden og skape et jevnt lerret for sminken din. Den perfekte primeren for en latte makeup-look er Laura Mercier Pure Canvas Perfecting Primer, som gir nydelig fuktighet, sørger for at sminken sitter hele dagen og passer alle hudtyper.  

Neste trinn er en foundation med en ekstremt naturlig, lett og glødende finish. For denne looken brukte jeg Nars Soft Matte Complete Foundation. Den føles lett på huden, samtidig som den gir god dekning, inneholder hyaluronsyre og gir en nydelig latte-glød.  

Siden en latte makeup er veldig naturlig, bronsaktig og varm, bruker jeg bare et snev av concealer under øynene. Her valgte jeg Lancôme Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer, siden den har god dekning og blender som en drøm, uten å føles tørr eller kakete i løpet av dagen. 

Hovedfokuset i denne latte makeup looken er de nydelige bronzy-tonene, og her måtte jeg bruke to fantastiske bronzere: Sisley Phyto-Touche Illusion d’Été og Estee Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer i fargen 01 Heat Wave. Jeg gikk først inn med Bronze Goddess for en strålende, solkysset varme på toppen av kinnbeine og under brynbeina, og deretter med Phyto-Touche for å skape en glassaktig glød. Denne komboen er et must-try! Og for å varme looken enda mer la jeg til et hint av blush, Giorgio Armani Beauty Luminous Silk Glow Blush i fargen 30, for et solbrent uttrykk. 

Tinas Pick
Produktbilde for Soft Matte Complete Foundation 30 ml - Mont Blanc hos Fredrik & Louisa
Soft Matte Complete Foundation 30 ml
Produktbilde for Phyto-Touche Illusion d'Été 11g hos Fredrik & Louisa
Phyto-Touche Illusion d'Été 11 g
Produktbilde for Bronze Goddess Powder Bronzer 21 g - Medium Deep hos Fredrik & Louisa
25% rabatt
Bronze Goddess Powder Bronzer 21 g
Produktbilde for Luminous Silk Glow Blush 4 g - 52 hos Fredrik & Louisa
Luminous Silk Glow Blush 4 g

For å sette basen av latte makeup-looken brukte jeg to forskjellige setting pudder for å oppnå en naturlig look som vil vare hele dagen. Jeg bruker det delikate Sensai Loose Translucent Powder under øynene, fordi det legger seg som et tynt slør i det sarte øyeområdet, og Fenty Beauty Invisimatte Blotting Powder 2.0 i t-sonen, siden dette setting pudderet er veldig bra på oljekontroll. Og til slutt, for å oppnå denne duggfrie, glødende finishen, bruker jeg N°1 de Chanel Revitalizing Serum-in-Mist for en gjennomvåt glød og fuktighet som varer hele dagen. 

Tinas Pick
Produktbilde for Loose Translucent Powder 20 g hos Fredrik & Louisa
Loose Translucent Powder 20 g
Produktbilde for Invisimatte Blotting Powder 2.0 9 g hos Fredrik & Louisa
Invisimatte Blotting Powder 2.0 9 g
Produktbilde for N°1 DE CHANEL REVITALIZING SERUM-IN-MIST|ANTI-POLLUTION - REFRESHES - BOOSTS RADIANCE hos Fredrik & Louisa
N°1 DE CHANEL REVITALIZING SERUM-IN-MIST

Hva med øyesminke-looken?

Latte makeup fokuserer på myke overganger og varme nyanser. Jeg starter med å bruke Armani Luminous Silk Glow Fusion Powder i nyanse 11.5, og plasserer den i globalen. Deretter blender jeg pudderet forsiktig utover i en v-form både under og over øynene, noe som fungerer som en perfekt øyenskyggebase. 

En av mine favoritt-øyenskyggepaletter denne sesongen, Guerlain Ombres G 940 i Royal Jungle, er helt perfekt for denne sminkelooken. Jeg begynner med å legge den mørkeste skyggen ved vipperoten og blender den oppover til midten av lokket og under øyet. Deretter går jeg inn med den rike gullnyansen over hele lokket, før jeg avslutter med den lyse champagneskyggen i øyekroken. Dette gir en fantastisk øyeåpnende effekt.  

For å skape et intenst blikk, bruker jeg Dior Diorshow On Stage Cryon 594 Brown på våtkanten både oppe og nede. Mascaraen jeg bruker er Diorshow Iconic Overcurl, som gir voluminøse og veldefinerte vipper. Avslutningsvis setter jeg looken med et lett strøk av Luminous Silk-pudderet igjen, noe som sikrer at looken holder hele dagen. 

Tinas Pick
Produktbilde for Luminous Silk Glow Fusion Powder 3,5g hos Fredrik & Louisa
Luminous Silk Glow Fusion Powder 3,5 g
Produktbilde for Ombres G Eyeshadow 95 g - 940 Royal Jungle hos Fredrik & Louisa
Ombres G Eyeshadow 95 g – 940 Royal Jungle
Produktbilde for Diorshow On Stage Crayon 1,4 g - 090 Black hos Fredrik & Louisa
Diorshow On Stage Crayon 1,4 g
Produktbilde for Diorshow Iconic Overcurl Mascara 6 g - 090 Black hos Fredrik & Louisa
Diorshow Iconic Overcurl Mascara 6 g

Hva med fregner i en latte makeup-look?

Fregner er et must i en latte makeup-look. For å skape en naturlig fregnet look brukte jeg Sisley Phyto Khol i fargen Ebony. Husk å spisse blyanten godt først for å sikre en presis påføring. Påfør blyanten forsiktig med raske bevegelser, og trykk den deretter forsiktig inn i huden med fingeren for å unngå at fregnene ser for harde ut. Jeg anbefaler å variere størrelsen på fregnene for å oppnå en mer naturlig effekt – noen kan være litt større, andre litt mindre. 

Nude lips?

Som en perfekt siste touch for denne nydelige latte makeup-looken, måtte jeg finne den perfekte nude-leppekomboen. Jeg startet med å definere leppekonturen med Sisley Phyto Levres i fargen Chocolate, som fungerte som den perfekte basen for en klar og tydelig leppeform. Avslutningsvis brukte jeg Dior Addict Shine Lipstick i nyansen 916 Dior Cannage over hele leppene mine. 

Tinas Pick
Produktbilde for Phyto-Lèvres Perfect 1,2g - 6 Chocolat hos Fredrik & Louisa
Phyto-Lèvres Perfect 1,2 g – 6 Chocolat
Produktbilde for Dior Addict - Shine Lipstick - 90% Natural Origin - Refillable 3,2g - 526 Mallow Rose hos Fredrik & Louisa
Dior Addict – Shine Lipstick – 90 % Natural Origin – Refillable 3,2 g

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK