BESTSELGENDE PARFYMER -30%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

Hvordan påføre bronzer og solpudder for en varm, skulpturert sommerglød?

Det er mange bronzer og solpudder å velge mellom, men når du først vet nøyaktig hva du skal se etter blir muligheten til å skape nydelig glød og Bella Hadid-kinnbein langt enklere.

Blush er ikke det eneste sminkeproduktet som gir huden umiddelbar glød og guddommelig utstråling. En swipe av bronzer eller solpudder på de høyeste punktene i ansiktet vil skape en subtil definisjon (hei, kinnbein) og samtidig tilføre naturlig, vakker varme som vil lure folk til å tro at du nettopp har kommet tilbake fra ferien. Det er så mange krem-, drops-, balm-, stick- og pudderbronzere å velge mellom, men når du først vet nøyaktig hva du skal se etter, blir muligheten til å skape nydelig glød og Bella Hadid-kinnbein langt enklere.

Hvordan velge den perfekte bronzeren for deg? 

På samme måte som foundation og concealer, må du finne en riktig nyanse for din hudtone. Som hovedregel vil du unngå bronzere og solpudder som ser for oransje eller grå ut, da disse nyansene lett kan se unaturlige ut. Det er alltid en god idé å sjekke hvordan fargen ser ut i naturlig lys for å sikre en perfekt match. 

Et trygt sted å starte er med en bronzer som er en til to nyanser dypere enn din naturlige hudtone, og deretter gå mørkere hvis du vil ha en mer intens kontrast. Lyse hudtoner vil se best ut med en bronzer som har en nøytral undertone – det vil si en nyanse som verken er for varm eller kald. Terracotta-nyanser med en lett rødlig undertone komplementerer vakker solbrun og oliven hud. Gylne bronzere ser fantastiske ut på dype hudtoner. Se gjerne etter en bronzer i en mursteinsrød nyanse hvis du har en dyp hudtone med en kald, rød undertone.  


Dette er de eneste solstrålene du kan oppbevare i sminkevesken


Hvilken bronzer en best for min hudtype? 

Pudder er som hovedregel enklest å bruke, spesielt hvis du er nybegynner i makeup-universet. Powder bronzer passer alle hudtyper, men er definitivt det beste valget for fete, oljete hudtyper. På den annen side kan et kremprodukt gi huden et friskere utseende, spesielt hvis du har tørr hud. Krembronzer ser veldig naturlig ut, er allsidig, byggbar og varer lengst på huden. Hvis huden din er tørr vil du bli forelsket i krembronzer når du ser hvor dewy huden vil se og føles. Hvis du har tørr eller kombinert hud, sørg for å regelmessig eksfoliere. På den måten vil ikke bronzer, foundation, concealer og blush feste seg til tørr hud og skape et flekkete, flassende resultat. 

Hvordan påfører man bronzer? 

Påfør bronzer med den gylne sminkeregelen – begynn med en liten mengde produkt og bygg intensiteten opp etter hvert. Bronzer skal påføres der solen naturlig treffer ansiktet, inkludert tinningene, kinnene, nesen og haken. Ta en stor, luftig sminkekost og påfør bronzeren i en 3-talls-form over hele ansiktets omkrets. Start ved tinningene og jobb deg ned over toppen av kinnbeina og langs kjevelinjen. Og når du tror du er ferdig med å blende – blend gjerne litt til for et sømløst resultat. Her er noen av våre favoritter som vi er sikre på vil bli dine nye go-tos.  

Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer er perfekt for de som vil prøve en krembronzer og lykkes fra første forsøk. Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer gir en naturlig, solkysset glød, og har nyanser for alle hudtyper og hudtoner. Enten du ønsker glød, definering eller contouring, er mulighetene uendelige med Cheeks Out og dens varme, kjølige og nøytrale nyanser. 

NARS Matte Bronzer tilfører dybde og dimensjon til ansiktet, samtidig som du får en solkysset og naturlig glød. Matte Bronzing Powder passer alle hudtyper og hudtoner, og sitter godt gjennom dagen. Med en subtil lysspredende kvalitet som gir et vakkert, gyllent glimt, fortjener denne bronzeren plass i sminkevesken denne sommeren. 

TOM FORD Soleil Glow Bronzer Small er en silkemyk og behagelig bronzer som inneholder en luksuriøs blanding av plantebaserte smør som pleier og mykgjør huden samtidig som huden får en vakker glød. Dette er de eneste solstrålene du kan oppbevare i sminkevesken. 

Editors Pick
Produktbilde for Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer 6,23g - Amber hos Fredrik & Louisa
Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer 6,23 g – Amber
Produktbilde for Matte Bronzer 8g - Quirimba hos Fredrik & Louisa
Matte Bronzer 8 g
Produktbilde for Bronzer Small 8 g - Gold Dust hos Fredrik & Louisa
Bronzer Small 8 g – Gold Dust

Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer varmer opp huden for solkysset, flerdimensjonal farge samtidig som den skaper kontur og skulpturell definisjon. Bronzeren smelter til en matt og jevn finish som varer. Den holder ekstremt godt og gir et resultat som ikke striper, oksiderer eller flekker ut hudfargen under. 

NARS Bronzing Cream Laguna er en fløyelsaktig, krem-til-pudder bronzer. Bronzerens silkeaktige tekstur smelter sømløst inn i huden og etterlater et matt, naturlig og solkysset resultat. Krembronzeren dufter svakt av NARS’ signatur fransk polynesisk Monoï de Tahiti-olje, som også bevarer fuktigheten i huden samtidig som den er med på å jevne ut hudtonen. 


Denne listen kunne ikke vært komplett uten Guerlain Terracotta Original Bronzing Powder – det første kompakte solpudderet på markedet


Sisley Bronzing Powder Trio gir en herlig, sensorisk opplevelse og gir en skreddersydd brunfarge og glød. Består av to gylne farger og en blush som tilfører friskhet og glød. Pudderet smelter på huden og gir et jevnt resultat. Formelen er beriket med oljer som beskytter huden, og gir en feilfri, naturlig finish. Passer alle hudtyper og -toner. 

Denne listen kunne ikke vært komplett uten Guerlain Terracotta Original Bronzing Powder – det første kompakte solpudderet på markedet. Terracotta gir en naturlig transparent glød og er utrolig lett å påføre. Naturlige pigmenter, glødende shimmer og pleiende marokkansk arganolje gir et naturlig, solkysset resultat og opprettholder hudens fuktighetsnivå for langvarig komfort. 

Editors Pick
Produktbilde for Cream Bronzer 30g - Golden Tan hos Fredrik & Louisa
Cream Bronzer 30 g – Golden Tan
Produktbilde for Bronzing Powder Trio 12g - Trio Miel Cannelle hos Fredrik & Louisa
Bronzing Powder Trio 12 g – Trio Miel Cannelle
Produktbilde for Terracotta Original Bronzing Powder 10g hos Fredrik & Louisa
Terracotta Original Bronzing Powder 10 g – 02 Medium Cool

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK