BESTSELGENDE MAKEUP TIL ØYNE -25%🩷

GLOSSEN PÅ ALLES LEPPER

Med over 100.000 solgte produkter er Gloss Bomb fra Fenty Beauty vår absolutte bestselger! Og det er ingen tvil om at dere elsker denne glossen like mye som oss. Med over 450 omtaler scorer alle de ulike typene full pott med 5 stjerner!

GLOSS BOMB

Produktene som har fanget alles oppmerksomhet er Fenty Beauty sine Gloss Bombs! Dette er leppeproduktene vi aldri får nok av. Enten du liker best eksplosivt shimmer, plumpende effekt eller en rik og kremet konsistens, så har Fenty Beauty Gloss Bomben for deg. Scroll ned for å finne hvilken som passer deg best.

Vi elsker Gloss Bomb – og blir alltid glade for å lese om hvorfor dere gjør det og!

HVILKEN GLOSS BOMB ER DIN FAVORITT?


GLOSS BOMB UNIVERSAL LIP LUMINIZER 9ml

Hils på vår bestselger! Den ultimate lipglossen med eksplosivt shimmer. Gloss Bomb gir deg juicy lepper som ikke føles klebrige. Inneholder deilig sheasmør som fukter leppene i dybden, og har en avhengighetsskapende duft av fersken og vanilje.


GLOSS BOMB HEAT UNIVERSAL LIP LUMINIZER + PLUMPER 9ml

En shimmerfri lipgloss som plumper leppene og gir et hint av farge. Glossen gir en lett kilende og varmende følelse, i tillegg til en plumping-effekt for ekstra fyldige lepper. Sheasmør og vitamin E sørger for fuktighet og gir en intens wet-look finish.


GLOSS BOMB COLOR DRIP LIP CREAM 9ml

Denne glossen er en feel-good, look-great lipgloss med medium til fullt dekkende farge, uten shimmer. Velg blant 5 forskjellige nyanser som passer til alle. Gloss Bomb Color Drip Lip Cream gir en fantastisk glans uten å føles klissete. I tillegg inneholder den vitamin-A for å pleie leppene.


GLOSS BOMB ICE 9ml

Minty fresh! Gloss Bomb Ice gir leppene umiddelbar fyldighet, sammen med uimotsåelig glans. Pleiende sheasmør og E-vitamin gir næring til leppene og peppermynte vil gi en deilig, kjølende effekt. Resultatet er flatterende juicy lepper med en wet-look du har lett etter!


LEPPEPLEIE FRA FENTY SKIN

Visste du at Fenty Skin har fantastiske, pleiende leppeprodukter? Disse må prøves! Vi er helt obsessed med den ultrafuktende leppeoljen, leppepomaden med Barbados-kirsebær og leppemasken som gir ekstrem fuktighet. Alle sammen er perfekte å kombinere med din favoritt-Gloss Bomb.

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 11252 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Mona S.
  Verifisert kunde
  09/02/2024
  God service.
  Veldig greit å bestille. Rask levering og gode tilbud. Anbefales.
 • Fatjona M.
  Verifisert kunde
  09/02/2024
  God og rask levering
  Gode tilbud og pakken ble levert rask til meg!
 • Thea S.
  Verifisert kunde
  08/02/2024
  Enkelt og bestille og oversiktlig
 • Isak W.
  Verifisert kunde
  08/02/2024
  bra
  bra
 • Rolvin M.
  Verifisert kunde
  08/02/2024
  Det er veldig hyggelig å kjøpe fra en nettbutikk. Jeg finner alltid det jeg leter etter til en god pris og nye tilbud.
 • Halina G.
  Verifisert kunde
  08/02/2024
  Veldig fornøyd
  God opplevelse og hyggelige mennesker i deres kundeservice. Butikken har meget god utvalg av merker og kvalitetsprodukter. Setter stor pris på at i hver forsendelse fra dere kommer et takkekort med rabatt kode på neste kjøp. Takk for at dere fins.
 • Ellen S.
  Verifisert kunde
  08/02/2024
  Rask leveranse!
  Varene kom raskt etter bestillingen var mottatt!
 • Synøve S.
  Verifisert kunde
  08/02/2024
  God service
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. mars 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK