BESTSELGENDE PARFYMER -30%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

De beste basemakeup-produktene på kampanje akkurat nå!

De beste basemakeup-produktene på kampanje akkurat nå!

Oppgrader basemakeup-rutinen din!

Alle elsker en flawless look, og nøkkelen ligger i basemakeup. Hva er basemakeup? Det er foundation, concealer, primer og setting pudder som setter scenen for resten av din makeup. Disse essensielle beauty-produktene jobber sammen for å skape en jevn hudtone og legge grunnlaget for resten av din sminkelook. I denne kampanjeperioden vil vi fremheve våre topp bestselgere – de absolutte stjernene i hver kategori. Er du klar for en skjønnhetsoppgradering? La oss dykke inn!

Primer for makeup for oily skin, dry skin, sensitive skin and protected skin from bareMinerals Prime Time skincare and makeup , basemakeup

Primer

Primer er grunnlaget som forbereder huden for en feilfri basemakeup-applikasjon. En primer fokuserer på å glatte ut hudens tekstur, minimere porer og sørge for at makeupen sitter bedre og varer lenger. Ved å danne en barriere mellom huden og makeupen, kan primeren også hjelpe med å beskytte huden mot mulige skadelige effekter fra kosmetiske produkter. Enten du har fet, tørr, kombinert eller sensitiv hud, er primer nøkkelen til en jevn base og en sminke-look som holder seg frisk hele dagen.

BB cream og CC cream foundation dagkrem med farge swatch, fuktighetsgivende og beskyttende , basemakeup

BB- og CC-krem, Foundation og Concealer

BB- og CC-creams er multifunksjonelle hudpleie- og makeuphybrider som kombinerer flere fordeler i en enkelt krem. BB-cream, som står for Beauty Balm eller Blemish Balm, fokuserer på å gi lett til medium dekning samtidig som den tilbyr fuktighetsgivende og beskyttende fordeler. Den er ideell for deg som ønsker en naturlig sminke-look med en krem som både forbedrer og beskytter huden. CC-cream, som står for Color Correcting, tar skjønnhetspleie et skritt videre ved å spesialisere seg på å rette opp ujevn hudtone, rødhet eller misfarging. Med sine fargeregulerende egenskaper gir den en mer jevn hudfarge, samtidig som den ofte tilbyr anti-aging og solbeskyttelsesfordeler.

Foundation er designet for å dekke ujevnheter, minimere rødhet og gi huden en jevn farge. Med et mangfold av finisher, fra matt til dewy, tilpasser foundation seg til ulike hudtyper og ønskede utseender. Den finnes i forskjellige former – flytende, kremet, pudder eller stick – slik at enhver kan finne sin ideelle match.

Når det gjelder å skape en feilfri finish og dekke over mørke ringer, kviser eller pigmenteringer, er en god concealer din beste venn. For å gjøre valget lettere for deg, har vi satt sammen en liste over de mest populære concealere som har imponert både kritikere og forbrukere.

Contouring nyanser for alle hudtyper

Contouring 

Contouring er en makeup-teknikk som fokuserer på å fremheve og forme ansiktets naturlige konturer. Ved å bruke mørkere og lysere nyanser, kan man skape illusjoner av dypere skygger og hevede høydepunkter, noe som gir ansiktet definisjon og dimensjon. 

Anastasia Glow Kit

Highlighter

Ved å bruke en highlighter, kan du gi huden en fantastisk glød, og dermed trekke oppmerksomheten mot ansiktets høydepunkter: kinnben, neserygg og bue under øyenbrynet. Denne teknikken handler om å fange lyset og reflektere det, noe som gir huden en sunn, duggfrisk utstråling.

Solpudder basemakeup swatch

Solpudder

Solpudder er magien bak den solkyssede gløden, selv når solen skinner fraværende. Solpudder gir huden en varm og naturlig utstråling, som om du akkurat har returnert fra en ferie ved stranden. Ved å sveipe solpudder over ansiktets høye punkter, der solen naturlig ville ha kysset huden, kan man oppnå en frisk og ungdommelig glød.

Blush basemakeup bareMinerals Blonzer

Blush

Blush, også kjent som rouge, skal etterligne den naturlige rosen som oppstår i kinnene, enten det er fra et forsiktig smil, en kjølig bris eller en rask joggetur. Ved å påføre blush på kinnenes høyeste punkter, kan man tilføre liv og friskhet til basemakeup-looken, noe som gir en ungdommelig og sunn utstråling.

Clarins pudder basemakeup

Pudder

Pudder er et uunnværlig verktøy i basemakeup-rutinen som fokuserer på å sette og forsegle din base. Ved å bruke pudder kan man redusere glans, jevne ut hudtonen og sørge for at foundation og concealer holder seg på plass gjennom hele dagen. Det fungerer som en beskyttende barriere, som absorberer overflødig olje og gir en matt finish, samtidig som det lar huden puste. Enten du foretrekker et løst eller presset format, eller et transparent eller farget pudder, er dette sminkeproduktet nøkkelen til et langvarig og feilfritt basemakeup-resultat.

Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray

Setting spray

Setting spray er den endelige forseglingen i basemakeup-rutinen, designet for å redusere smudging, fading og creasing, og sikre at sminken holder seg på plass, uansett hvor travelt livet blir. For en basemakeup som ser like frisk ut ved dagens slutt som ved starten, er setting spray det ultimate verktøyet.

Vær oppmerksom på denne kampanjen gjelder basemakeup fra utvalgte merkavarer til og med 29. oktober 2023. Tilbudet gjelder ikke for produkter merket med «Vår Pris», gavesett, eller i kombinasjon med andre tilbud.

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK