BESTSELGENDE PARFYMER -30%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

8 nydelige parfymer for herrer

Et nytt år betyr en ny signaturduft. Fra de nyeste lanseringene til ekte ikoniske duftfavoritter, vi har samlet de beste herreparfymene i 2023. 

I den berusende suksessen og populariteten til Versace Eros, Dior Sauvage og Bleu de Chanel kan det noen ganger føles utfordrende å finne en herreparfyme som skiller seg ut fra mengden. En unik duft som vil få folk rundt deg til å spørre – «Du lukter så godt, hva har du på deg?». Enten du ønsker å bygge opp duftgarderoben din, endelig finne en «one of a kind»-parfyme du ikke kan leve uten, eller går inn i duftverdenen for første gang, sjekk ut denne crème de la crème-listen over de mest spennende, unike og deilige herreparfymene. 


Hvorfor gå for enten en frisk eller krydret herreparfyme, når du kan få alt i én parfymeflaske? 


Givenchy Gentleman Society 

Givenchy Gentleman Society er en aromatisk, spennende skjult perle i parfymeutvalget vårt. Dette er virkelig en duft som har alt. Parfymen åpner med duftnoter av friske salviekvister og varm, krydret kardemomme. Hjertet avslører en skarp narsissnote, sammen med vetiver fra Uruguay, Haiti og Madagaskar. Den varme og myke bunnen av søt vanilje er forsterket av varm sedertre og australsk sandeltre. Hvorfor gå for enten en frisk eller krydret herreparfyme, når du kan få alt i én parfymeflaske? 

Parfums de Marly Haltane 

En unik og sensuell duft for den moderne mannen. Oud er stjernen i showet, og gir denne herreparfymen en luksuriøs rikdom. Selve duften er «layered» med tre- og urtetoner, bergamott, lavendel, salvie og sedertre, noe som gjør den veldig fasettert, komplisert og ekstremt bærbar. Praline, safran og et preg av lær gir en moderne vri til denne overbærende herreparfymen. 


Se for deg følelsen av en solrik dag som utvikler seg til et sommerbål på stranden, fanget i en frisk komplisert parfyme.  


Amouage Search 

Å spraye denne herreparfymen på huden føles som en gnist i sjelen, og minner om de beste øyeblikkene i livet. Amouage Search åpner opp med en frisk sitrusblanding av syrlig sitron og livlig lime. Det er en vakkert energisk og pikant åpning som mykt og sakte overgår til duftens hjerte, som er bygget rundt guaiac-tre og røkelse. Se for deg følelsen av en solrik dag som utvikler seg til et sommerbål på stranden, fanget i en frisk komplisert parfyme.  

Sisley L’Eau Rêvée d’Hubert  

Inspirert av geranium dyrket i Isabelle d’Ornanos hager, med duftnoter av mynte, shiso, papyrus, sedertre, eikemose, ambroxan og patchouli, utvikler L’Eau Rêvée d’Hubert stadig vakrere og dypere på huden med en dominerende minttone. Denne rikdommen av dyrebare ingredienser gir herreparfymen en raffinert og naturlig duftsti. Denne herreduften er den perfekte reinkarnasjonen av glitrende, frisk og grønn vår i en herrecologne. 

Editors Pick
Produktbilde for Gentleman Society EdP - 200 ML hos Fredrik & Louisa
30% rabatt
Gentleman Society EdP
Produktbilde for Haltane EdP 125 ml hos Fredrik & Louisa
Haltane EdP 125 ml
Produktbilde for Search Man EdP 100 ml hos Fredrik & Louisa
Search Man EdP 100 ml
Produktbilde for L'Eau Rêvée d'Hubert - 100 ML hos Fredrik & Louisa
30% rabatt
L'Eau Rêvée d'Hubert

En duft laget for oppmerksomhet, for mannen som vil ha det fineste i livet. 


Clive Christian XXI – Blonde Amber 

En romantisk og dynamisk historie fra Art Deco-perioden bringes til live i en ren parfymefryd. Blonde Amber ønsker mye oppmerksomhet og er komplimentens konge. Det er en duft som ikke går på akkord. Frodig, nærværende, kompleks og mesterlig komponert. Duften åpner med lette likørnoter og behersket sitrus. Røkelse gir duftkreasjonen delikate røykfylte nyanser som kombineres med subtilt krydret pepper og ingefær. Tobakken avslører aromatiske, søte fasetter og smelter sammen med mørk safran og varmt sandeltre. En duft laget for oppmerksomhet, for mannen som vil ha det fineste i livet. 

Yves Saint Laurent Le Vestiaire des Parfums Tuxedo 

Med en elegant sans for detaljer, er Tuxedo det essensielle uttrykket for tidløs forførelse. Den sofistikerte herreparfymen er en vakker blanding av rav og teksturert røkt patchouli som formidler en forlokkende, mørk sensualitet. Svart pepper fremhever friskheten til kardemomme, og etterlater en overdådig, behagelig duft på huden. YSL Tuxedo har en unik duftsammensetning som garanterer å stjele blikk og trekke folk mot den som bærer parfymen. 


Denne uimotståelige og berusende parfymen tiltrekker seg oppmerksomhet ved å fange interessen til alle rundt deg.


Carner Barcelona Latin Lover 

En provoserende og intens herreparfyme som symboliserer den fine linjen mellom lett forførelse og varmblodig lidenskap. Denne uimotståelige og berusende parfymen tiltrekker seg oppmerksomhet ved å fange interessen til alle rundt deg. Duften av en lidenskapelig og vilt fri kjærlighetsaffære. Leken og flørtende, Latin Lover er moroens parfyme.  

Burberry Hero 

Hero kickstarter med den aromatiske skogduften av furunåler for en umiddelbar følelse av friskhet. Men det tar ikke lang tid før duften har varmet seg igjennom da to ravnoter forenes i hjertet. Den varme vaniljetonen av benzoin er fylt med brennende røkelse, noe som resulterer i et rikt, intenst og ultra-sexy hjerte med en røykfylt vaniljestemning. Bunnotene inneholder en trio av varme sedertreoljer for en flerdimensjonal herreparfyme som er lysende, myk og beroligende på en gang. 

Editors Pick
Produktbilde for XXI - Blonde Amber 50 ml hos Fredrik & Louisa
XXI – Blonde Amber 50 ml
Produktbilde for Latin Lover EdP 100ml hos Fredrik & Louisa
Latin Lover EdP
Produktbilde for Hero EdP - 100 ML hos Fredrik & Louisa
30% rabatt
Hero EdP

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK