BESTSELGENDE PARFYMER -30%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

10 Dameparfymer du MÅ sjekke ut i kampanjeperioden

Med tusenvis av dameparfymer å velge mellom, her er 10 dufter du definitivt må sjekke ut!

Det er ingen hemmelighet at en perfekt duft kan forvandle ikke bare måten du lukter, men også hvordan du føler. Det kan uttrykke din individualitet, løfte din selvtillit og etterlate et uforglemmeliginntrykk. Hvis du er på jakt etter nye, uimotståelige dufter for å forbedre parfymegarderoben din, har vi nøye kurert en liste over ti ekstraordinære dameparfymer som du absolutt bør oppdage i kampanjeperioden. Hver av disse parfymene har blitt utvalgt for deres unike duftprofiler og vedvarende popularitet blant parfymeentusiaster over hele verden. 

Versace Bright Crystal er mer enn en dameparfyme; det er en feiring av den friske, sprudlende femininiteten. Inspirert av en kvinne som er strålende, energisk og levende, kombinerer Bright Crystal duftnoter av krystallklare granatepler, frodige yuzu og pion for å skape en uimotståelig, levende og sofistikert parfyme. Dette er den perfekte gaven til deg selv eller en kjær. 

Versace Bright Crystal

Givenchy L’Interdit er en strålende hyllest til modige kvinner som tør å bryte grenser og omfavne sin frihet. Skapt av Hubert de Givenchy som en hyllest til Audrey Hepburn, veves denne dameparfymen rundt hvite blomster, hint av patchouli og vetiver. Duftens opprørske natur kommer frem i denne kraftige, forbudte duftblandingen. 

Carner Barcelona Marbella er et vindu til de solfylte strendene i Marbella. Ved å fange essensen av den spanske kystbyen og dens livlige atmosfære, minner denne duften om late dager i Middelhavssolen, omringet av sitruslunder og varmen fra eksotiske krydder. Med sin blendende blanding av sitrusfrukter, blomster og musk, gir Marbella EdP deg en følelse av evig sommer og ren luksus. 

Carner Barcelona Marbella

Atelier des Ors Lune Féline er en forførende dameparfyme som inkorporerer duftnoter av vanilje, amber og krydder for å skape en duft så mystisk som en féline-skapning på jakt. Duften av bergamott, rose og sandeltre veves sammen for å skape en duftprofil som er like sofistikert som den er luksuriøs. 

Editors Pick
Produktbilde for Bright Crystal EdT 50ml hos Fredrik & Louisa
30% rabatt
Bright Crystal EdT
Produktbilde for L'Interdit EdP - 35 ML hos Fredrik & Louisa
30% rabatt
L'Interdit EdP
Produktbilde for Lune Feline EdP 100ml hos Fredrik & Louisa
30% rabatt
Lune Feline EdP 100 ml

Rudolph Care Signature Notes er en hyllest til naturen, en økologisk duft laget med kjærlighet for miljøet. Med en blanding av sprudlende sitrusnoter, forfriskende hvite blomster og en beroligende touch av varm vanilje, forteller denne parfymen en historie om naturlig skjønnhet og renhetens kraft. 

Rudolph Care Signature Notes

Sisley Izia er en dameparfyme som feirer den sanne essensen av femininitet. Den feirer skjønnheten i en rose, symbolet på kvinnelig styrke og eleganse. Kombinasjonen av frisk bergamott, sensuell jasmin og dype tremusknoter skaper en sofistikert og tidløs duft. 

Guerlain Mon Guerlain Sparkling Bouquet er en feiring av den moderne kvinnen. Denne duften kombinerer noter av frisk lavendel, sprudlende bergamott og saftig pære for å skape en duft som er like livlig og strålende som kvinnen den er ment for. 

Editors Pick
Produktbilde for Signature Notes EdP 50ml hos Fredrik & Louisa
Signature Notes EdP 50 ml
Produktbilde for Izia Edp - 100ML hos Fredrik & Louisa
30% rabatt
Izia EdP
Produktbilde for Mon Guerlain Sparkling Bouqet EdP 100ml hos Fredrik & Louisa
Mon Guerlain Sparkling Bouqet EdP

Carner Barcelona Super Moon, med sin blendende kombinasjon av gul mandarin, sjasmin og musk, er som en magisk natt under en supermåne. Den forteller historien om en drømmende natt under stjernene og fanger mystikken til nattehimmelen. 

Carner Barcelona Super Moon

Armani Privé Figuier Eden er en hyllest til de frodige fikentrærne i Middelhavet. Ved å kombinere noter av grønne fikenblader, friske sitrusfrukter og varme skogstoner, skaper Figuier Eden en frodig, livlig duft som minner om en blomstrende middelhavshage. 

Armani Privé Figuier Eden

Til slutt presenterer vi Yves Saint Laurent Jumpsuit, en dameparfyme som er like unik og modig som kvinnen den er laget for. Jumpsuit omfavner frihet, selvtillit og individualitet. Med noter av sprudlende sitrus, eksotisk ingefær og hvit musk, gir denne parfymen et friskt og energigivende duftavtrykk som skiller seg ut. 

Denne kampanjeperioden, som byr på fantastiske tilbud på et bredt utvalg av parfymer og deodoranter, gir deg en perfekt mulighet til å prøve nye dameparfymer og finne din neste signaturduft. Utforsk disse ti dameparfymene – hver med sin egen unike duftprofil og historie – og finn den duften som best reflekterer din personlighet og stil.  

Kampanjen varer frem til 18. juni 2023 

Editors Pick
Produktbilde for Super Moon EdP 30 ml hos Fredrik & Louisa
Super Moon EdP
Produktbilde for Figuier Eden EdT - 100 ML hos Fredrik & Louisa
Figuier Eden EdT

Les også:

10 Herreparfymer du MÅ sjekke ut i kampanjeperioden

10 Gender-Neutral parfymer du MÅ sjekke ut i kampanjeperioden

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK