BESTSELGENDE MAKEUP -25%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

Våre beste Black Friday tilbud!

Våre beste Black Friday tilbud

Disse tilbudene er bare for gode til å gå glipp av!

Oppdag de beste Black Week og Black Friday tilbudene hos Fredrik & Louisa! Hele denne uken kan du benytte deg av helt råe tilbud på en rekke bestselgere innen hudpleie, sminke og parfymer. Ikke gå glipp av denne muligheten til å unne deg selv en beauty-goodie eller finne den perfekte gaven. I denne artikkelen deler vi våre beste Black Week tilbud som varer hele uken, fra 20. – 27. november 2023.

Gjelder ikke gavesett, julegavesett, Vår-Pris produkter eller i kombinasjon med andre tilbud.

Våre beste Black Friday tilbud!

Våre beste Black Friday tilbud COSRX

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence 40% Rabatt, NÅ 173,

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence er kjent for sin unike sammensetning med 96% sneglesekresjonsfiltrat. Denne virale essensen gir intens hydrering og hjelper til med å reparere og berolige irritert hud, noe som gjør den ideell for alle hudtyper.

Førpris 289,-

Lancôme Definicils Mascara 50% Rabatt, NÅ 200,-

Lancôme Définicils Mascara Black gjør vippene lange, smidige og skiller dem for en naturlig definert effekt. Mascaraen gir lengde og separasjon uten å klistre, klumpe eller drysse. 

Førpris 400,-

Lancome
Våre beste Black Friday tilbud Estée Lauder

Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant 24H Moisture Creme SPF15 50ml 50%  Rabatt, NÅ 310,-

Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant 24H-Moisture Creme SPF15
er en effektiv dagkrem som beroliger og mykgjør huden. DayWear inneholder Super Anti-Oxidant Complex og bredspektret solfaktor, som beskytter huden mot daglige miljøskader, inkludert forurensning. Den reduserer de første tegnene på aldring, som sliten hud og fine, tørre linjer.

Førpris 620,-

Clinique Moisture Surge Intense 72H 50ml 50% Rabatt, NÅ 205,-

Clinique Moisture Surge Intense 72H er en rik og luksuriøs fuktighetskrem som gir langvarig fuktighet. Den er spesielt formulert for tørr og dehydrert hud, og bidrar til å låse inn fuktighet for en myk og smidig hud.

Førpris 410,-

Våre beste Black Friday tilbud Clinique
Clinique

Clinique Lash Power Mascara Black-Onyx 50% Rabatt, NÅ 150,-

Clinique Lash Power Mascara i Black-Onyx gir lange, fyldige vipper med sin unike formel som er motstandsdyktig mot svette og fuktighet. Denne mascaraen er perfekt for å skape et dramatisk blikk som varer hele dagen.

Førpris 300,-

Marc Jacobs Ever So Fresh EdP 75ml 50% Rabatt, NÅ 645,

Marc Jacobs Ever so Fresh er en forfriskende og livlig duft. Med duftnoter av friske blomster og sitrus, er denne parfymen perfekt for den som ønsker en lett og fortryllende duft.

Førpris 1290,-

Marc Jacobs
Våre beste Black Friday tilbud Hugo Boss

Hugo Boss The Scent For Him EdT 100ml 50% Rabatt, NÅ 673,

Hugo Boss The Scent For Him er en sofistikert og forførende Eau de Toilette for menn. Den kombinerer krydrede og treaktige duftnoter, noe som gjør den til et perfekt valg for mannen som ønsker en unik og minneverdig duft.

Førpris 1345,-

Ansiktspleie fra Juvena og Declaré 30% Rabatt

Nyt 30% rabatt på et utvalg av hudpleie fra Juvena og Declaré. Juvena, kjent for sin innovative hudforskning, tilbyr hudpleieprodukter som revitaliserer og forynger huden, gir deg en ungdommelig glød og bekjemper aldringstegn. På den andre siden, står Declaré med sin ekspertise i hudpleie for sensitiv hud, og tilbyr skånsomme, men effektive løsninger som beroliger, styrker og beskytter din hud mot daglig stress og miljøpåvirkninger.

Gjelder t.o.m. 27. november 2023. Gjelder ikke gavesett, julegavesett, Vår-Pris-produkter eller i kombinasjon med andre tilbud.

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 12764 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Kristin B.
  Verifisert kunde
  22/04/2024
  Veldig fornøyd
  Produktene kom raskt og i delikat emballasje med silkepapir. Fikk til og med en rabatt kupong som jeg definitivt kommer til å få bruk for når jeg skal bestille neste gang. Godt utvalg i nettbutikken. Håper og krysser fingre for at Fredrik og Louisa kan ta inn Charlotte Tilbury og Lisa Eldridge i sitt sortiment en gang i fremtiden.
 • Enaam Shuhait
  Verifisert kunde
  21/04/2024
  Bra buttikk
  Veldig fornøyd , jeg kan finne alt som trenker på et butikk
 • Marie J.
  Verifisert kunde
  21/04/2024
  Enkel og intuitiv
  Nettbutikken er enkel å navigere i, den er svært intuitiv og inviterer til å handle mer enn det man egentlig kom for. Så med mine profesjonelle øyne er nettsiden genial ifht mersalg, men som en kunde som generelt har dårlig råd er disse rosa brillene nettsiden setter på meg uheldig for min personlige økonomi.
 • Karoline A.
  Verifisert kunde
  21/04/2024
  God kundservice og rask levering
 • Angelica B.
  Verifisert kunde
  21/04/2024
  Veldig fint å handle
  Anbefaler
 • Ann D.
  Verifisert kunde
  21/04/2024
  Enkel og oversiktelig
 • Silje O.
  Verifisert kunde
  21/04/2024
  Enkelt og godt utvalg
  Gode tilbud, har alt jeg trenger. Rask levering
 • Kjersti J.
  Verifisert kunde
  21/04/2024
  Lettvint å handle!
  Lettvint og ofte gode tilbod🤩
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 22. mai 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK