BESTSELGENDE PARFYMER -30%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

Unn deg litt luksus i sommer

Vi får alle lyst til å unne oss litt ekstra luksus iblant, og selv om det ikke alltid er prislappen som bestemmer kvaliteten på et produkt er disse luksusproduktene verdt hver krone!

Sommerens ønskeliste

Når sommeren kommer er det visse produkter som appellerer mer til meg. Det er produkter som gir meg shimmer, glans og glød, har flere funksjoner slik at jeg kan kutte ned på antall produkter eller som lukter deilig og setter meg i skikkelig i sommerstemning!  Det beste er å ha en parfyme man assosierer med sol og varme, eller gode opplevelser som kan gi en god følelse når man bruker den litt utover høstlige hverdager…

Her har jeg valgt ut noen av mine luksusfavoritter som står høyt på ønskelisten for sommeren i år!

Editor's Pick
1.
La Mer Soft Fluid Long Wear Foundation er et tre-i-ett produkt, som både pleier og tilfører fuktighet, gir jevn farge og lett dekke og samtidig beskytter mot solen med SPF 20. Den er alt man trenger på en sommerdag!
2.
Duftene fra eksklusive Carner Barcelona er inspirert av ulike sider ved den spanske kysten, og hver parfyme forteller sin historie. Super Moon er inspirert av den store månen som i all sin prakt lyser opp sommernetter fylt av latter og gode samtaler. Den luker helt nydelig og tilfører virkelig karakter til personen som bærer den.
3.
Dersom du ikke har testet ut produktene fra Sisley anbefaler jeg at du gjør det! Dette er noe av det beste innen fransk skjønnhet som setter kvalitet høyest i alle ledd. Jeg kommer til å ha Le Phyto-Gloss på innerlomma i hele sommer, da denne tilfører all fuktighet jeg trenger og gjør at jeg kan gå fra standa til uteserveringen å føle meg fresh på bare noen sekunder!
4.
En annen parfyme jeg ønsker meg denne sommeren er Amouage Guidance EdP. Den har nydelige noter av frisk pære, blandet med safran, sandeltre og en delikat sødme av vanilje. Parfymene er satt sammen av de fineste ingredienser og ligger mye høyere enn standarden i parfymeindustrien når det kommer til konsentrasjonen av parfyme – dette gir disse eksklusive duftene lang holdbarhet og du trenger kun 1-2 sprut.
5.
Dior Solar The Sublimating Oil er en fuktighetsgivende tørrolje som kan brukes både til ansikt, kropp og hår! Den lukter akkurat så godt, og luksuriøst som du tenker at den gjør av deilig monoi. Den er formulert med 95% naturlige ingredienser, og forsterker hudens gylne sommerfarge ved påføring.

Hold det enkelt, kjøp produkter som gir deg den gode følelsen i sommer og husk at vi har mange alternativer til produktene over så bare kom innom oss, så finner vi noe som passer inn i din sommer-rutine!

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK