BESTSELGENDE MAKEUP -25%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

Trending on Social Media Januar 2024 

Trending on Social Media Januar 2024 

Disse dominerer på sosiale medier akkurat nå!

I en verden der beauty trends stadig er i endring, er det viktig å holde seg oppdatert med de nyeste og mest trendy skjønnhetsproduktene. 2024 er intet unntak – disse produktene, som nå er trending on social media, får stor oppmerksomhet på plattformer som Instagram og TikTok, og blir raskt must-haves for skjønnhetsentusiaster. Her er de mest trendy skjønnhetsproduktene du må ha for en perfekt look i 2024, som vist i de mange delte og likte innleggene på sosiale medier.

Laura Mercier Real Flawless Weightless Perfecting Foundation 

Når foundationen smelte perfekt sammen med huden til skjønnhetsinfluenceren Stephanie Valentine, kjent som @glamzilla, og skape en perfekt, glødende finish, skapte det en umiddelbar bølge av begeistring. Real Flawless Weightless Perfecting Foundation fra Laura Mercier har raskt blitt et uunnværlig produkt for alle som ønsker en feilfri, men likevel naturlig look. Takket være dens lette formel, tilbyr den en glatt og perfekt dekning som føles nesten vektløs på huden. Dens langvarige holdbarhet sørger for at du stråler gjennom hele dagen, noe som gjør den perfekt for både daglig bruk og for de ekstra spesielle anledningene. Oppdag hvorfor denne foundationen er et must i enhver sminkekolleksjon! 

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Laura Mercier (@lauramercier)

CHANEL LES BEIGES HEALTHY WINTER GLOW PRIMER 

Når vinteren er her, er det essensielt å beskytte og forberede huden din. CHANEL LES BEIGES Healthy Winter Glow Primer er en fuktighetsgivende og beskyttende primer for en frisk, strålende hudfarge. Denne kremete, silkeaktige og beroligende primeren går i-ett med huden, og gir en umiddelbar og overraskende følelse av friskhet. En ren finish lyser opp huden. 

Trending on Social Media Januar 2024

Fenty Beauty We’re Even Hydrating Longwear Concealer 

Rihanna’s Fenty Beauty fortsetter å imponere med deres «We’re Even«-concealer. Denne concealeren er perfekt for deg som trenger langvarig dekning samtidig som huden holdes hydrert. Med et bredt spekter av nyanser tilgjengelig, er dette produktet et fantastisk valg for enhver hudtone. 

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Valentino Born in Roma Donna Green Stravaganza

Valentino Born in Roma Donna har lenge dominert #PerfumeTok, men det anerkjente merket har nylig lansert en ny parfyme som allerede begynner å skape bølger på sosiale medier. Born in Roma Donna Green Stravaganza er utvilsomt årets duft. Denne Eau de Parfum blander klassisk eleganse med et moderne preg, og etterlater en uforglemmelig aroma som varer hele dagen. Med toppnoter av Lapsang Souchong te-akkord, hjertenoter av sjasmin Absolute og bunnoter av vaniljeekstrakt, er dette en parfyme som oser av luksus, vitalitet og mangfold. 

Boss The Scent Elixir Parfum 

For de som foretrekker en dypere, mer sensuell duft, er Boss The Scent Elixir et utmerket valg. Denne parfumen kombinerer rike, jordnære toner med en subtil sødme, noe som skaper en kompleks og forførende duft som passer både til daglig bruk og spesielle anledninger. 

Fenty Skin Lux Balm Ultra-Hydrating Cherry 

Det er få gleder som overgår skjønnhet, og en av dem må utvilsomt være å ha en støttende partner, særlig når man er et skjønnhetsikon med et eget imperium. Dette ble levende illustrert da Fenty Skin avduket sin nyeste lansering med en Reel hvor Asap Rocky rappet «New Collab with my baby mom», noe som vekket stor entusiasme på sosiale medier. Fenty Skin Lux Balm, merkets nyeste tilskudd, er en banebryter innen hudpleie. Denne ekstra fuktighetsgivende leppebalmen, beriket med kirsebærekstrakt, tilbyr dyp næring til huden samtidig som den etterlater en subtil, naturlig glød. 

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av FENTY SKIN (@fentyskin)

I 2024 er disse trendy skjønnhetsproduktene nøkkelen til en perfekt look. Med disse trending on social media-produktene i din skjønnhetsrutine, vil du være sikker på å skinne, uansett anledning. 

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK