BESTSELGENDE PARFYMER -30%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

Toppvalg innen øyesminke: Våre beste tips 

Toppvalg innen øyesminke , bestselgende makeup til øyne kampanje , mascara , eyeliner , øyenskygge

Finn din neste favoritt!

Toppvalg innen øyesminke er avgjørende, for kvaliteten på sminkeproduktene bestemmer resultatet. Når vi velger de rette produktene, fremhever vi vår naturlige skjønnhet og skaper dristige sminkelooks som varer hele dagen. For å hjelpe deg med dette, har vi funnet frem noen av de beste valgene for bryn, vipper, øyeskygge og eyelinere. Blant merkene som skinner sterkest, finner vi Anastasia Beverly Hills, Clarins, Clinique, Estée Lauder, MAC Cosmetics og Shiseido. 

Bryn

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade: Denne smudge-proof brynpomaden er kjent for sin langvarige formel som gir fyldige og perfekt definerte bryn. Ideell for deg som søker etter vannfast øyenbrynsmakeup. 

Clarins Eye Brow Pencil: Sikrer høy definisjon og perfekt resultat hver gang. Den ultimate løsningen for deg som ønsker en fast, myk blyant og naturlig definerte bryn. 

Clinique Quickliner For Brows: For deg som foretrekker en diskré finish, gir denne brynspennen et naturlig og sofistikert utseende. Quickliner har en ultrafin spiss som fyller inn selv de minste gapene med nøyaktige, hårlignende streker. 

Estée Lauder The Brow Multi-Tasker: Denne alt-i-ett øyenbrynspennen er en 3-i-1 løsning som inneholder en trekantet spiss blyant, en svamp med brynpudder og en børste, og garanterer perfekte bryn ved hver bruk. 

Mascara

MAC Cosmetics Extended Play Gigablack Lash Mascara: Denne mascaraen gir en dypt svart finish for intense og dramatiske vipper. Med sin langvarige formel, er dette det perfekte valget for deg som søker etter en mascara som varer hele dagen. 

Shiseido ControlledChaos Mascara: For deg som ønsker en mascara som leverer på alle fronter, gir ControlledChaos både volum, lengde og en perfekt krøll. Den presise børsten sikrer jevn påføring uten søl. 

Clinique High Impact Mascara: Denne mascaraen er ideell for deg som ønsker en naturlig, men forbedret look. Den unike formelen fremhever vippenes naturlige skjønnhet, samtidig som den forhindrer klumping. 

Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara: For deg som ønsker ekstremt volum og intensitet, er Sumptuous Extreme et must-have. Vippene dine vil se fyldigere og mer dramatiske ut fra rot til tupp. 

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Estée Lauder (@esteelauder)

Øyeskygge

Estée Lauder Pure Color Envy Luxe Eyeshadow Quad: Med fire harmoniske nyanser gir denne paletten deg alt du trenger for å skape dybde og definisjon. Den er designet for alle som ønsker en profesjonell, feilfri finish. 

MAC Cosmetics Pro Longwear Paint Pot: Denne kremete øyeskyggen er kjent for sitt rike pigment og langvarige formel. Ideell for deg som ønsker en øyeskygge som ikke falmer eller legger seg i linjene gjennom dagen. 

Shiseido POP PowderGel Eye Shadow: Fortryller med sin silkemyke, pigmentrike formel som enkelt smelter inn i øyelokket og garanterer et holdbart resultat gjennom hele dagen. Inspirert av den rike estetikken i japansk grafisk kunst, kommer disse øyenskyggene i et spekter av levende farger,  

Clarins Ombre Mono Eyeshadow: Denne øyeskyggen gir en sofistikert sateng finish, og sikrer et feilfritt utseende som varer fra morgen til kveld. Perfekt for deg som ønsker en glatt og langvarig finish. 

Eyeliner

Anastasia Beverly Hills Liquid Liner: Denne flytende eyelineren er kjent for sin eksepsjonelle presisjon og holdbarhet. Perfekt for deg som ønsker å fremheve øynene med en dramatisk og feilfri linje som holder seg gjennom dagen. 

Clarins Waterproof Pencil: Denne eyelineren er et toppvalg innen øyesminke for de eventyrlige. Med en vanntett formel, er den designet for å vare, selv under de mest utfordrende forhold.  

Clinique High Impact Easy Liquid Liner: Som navnet antyder, gir denne eyelineren deg muligheten til å trekke en nøyaktig linje med minimal innsats.

Shiseido ArchLiner Ink: Denne eyelineren er spesielt utformet for presisjon, med en unik spiss som gjør det enkelt å trekke en skarp og definert linje. For deg som verdsetter nøyaktighet og et cleant utseende. 

Å velge de riktige produktene kan være en game changer i din sminkerutine. Toppvalg innen øyesminke kan spesielt løfte hele looken din. Ikke gå glipp av vår fantastiske kampanje: bestselgende makeup til øyne nå med 25% rabatt på utvalgte merkevarer t.o.m 15 oktober! Vær oppmerksom på at dette tilbudet ikke gjelder gavesett eller «Vår pris»-produkter. 

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13352 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Kajsa A.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Rask levering:)
 • Wenche A.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Nettbutikk
  Her fungerte alt veldig bra
 • Jørgen S.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Fin og ryddig
  Fin og ryddig nettisde
 • Rita A.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Levering
  Det gikk raskt og greit. Lett å finne varer og bestille.
 • Hannah F.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Alltid fornøyd!
  Alltid fornøyd med kundeservice på nett og i butikk, og med varene! Rask levering! 💯👏
 • Suad A.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Enkelt å bruke og raskt levering
 • Alisa D.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Rask og god!
  Takk for det!
 • Mona H.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Natt/dagkrem
  Vekfig bra til min hud
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK