SOMMERSALG! SHOP HUNDREVIS AV FAVORITTER OPPTIL -60%☀️

Steen & Strøm Beauty Hall by Fredrik & Louisa

Grand opening fredag 7. mai kl. 10:00

Nå åpner vi vår aller største butikk noensinne – Steen & Strøm Beauty Hall by Fredrik & Louisa. En Department Store i verdensklasse som fyller hele 900 kvadratmeter med godt over 100 merkevarer. Ved å gi våre kunder det råeste vareutvalget og et helt nytt skjønnhetskonsept som Norge ikke har sett før, blir dette et sted som virkelig må oppleves.

Steen & Strøm har i en årrekke vært byens møtested og inspirasjonskilde til trender og livsstil, og denne tradisjonen ønsker vi å ivareta. Vår Beauty Hall i 1. etasje er en attraksjon og en opplevelse i seg selv. Her vil du få mulighetene til å komme inn i et univers med hudpleie, makeup og duft. Med ulike soner kan du blant annet besøke hver enkelt merkevares egen counter med deres fagpersonell, eller kanskje du ønsker å ta et dypdykk inn i vårt duftunivers. Her er det noe for alle.

FEMALE FRAGRANCE

En duft kan på magisk vis ta deg tilbake til et helt spesielt øyeblikk. Et slik øyeblikk ønsker vi å bringe frem i vår duftavdeling, som du finner i hjertet av butikken. Her er nøye utvalgte nisjedufter du ikke finner mange andre steder. Med vår helt egne parfymedestillatør får du illustrert prosessen fra råvare til konkret og essens.

SKIN LAB

Skin Lab er en avdeling hvor du vil finne nisjemerker innen hudpleie. Her er et bredt utvalg av merkevarer som varierer fra premium til de mer prisvennlige. Kanskje har du lyst til å teste ut cult-merket Dr. Barbara Sturm eller naturlig hudpleie fra The Organic Pharmacy? Uansett hva du leter etter vil du være i trygge hender med våre hudpleiespesialister.

MEN’S LOUNGE

Endelig et parfymeri som tar menn på alvor. Hvem har ikke opplevd en utålmodig mann som står utenfor parfymeriet og venter på sin kjære? Fredrik & Louisa ønsker med denne butikken å virkelig være et sted hvor alle føler seg ivaretatt. Men´s Lounge er en helt egen avdeling med maskulin atmosfære hvor alle herreartiklene samlet. Blant parfyme og hudpleie finnes du spennende elementer som en kajakk hengende ned fra taket og en helt rå motorsykkel.

TREND

Dette området er for deg som liker å utforske og leke deg med nye trender og produkter. Her finner du blant annet KVD Beauty, MAC Cosmetics, Anastasia Beverly Hills samt tilbehør som vipper, neglepleie og sminkekoster. Er du på jakt etter den perfekte selfien? Vi har en helt egen installasjon med ring-light som gir deg det perfekte bildet.

CENTER AREA

Her har vi samlet alle dine favorittmerker som Tom Ford, Laura Mercier, La Mer, NARS, Estée Lauder, Jo Malone London og mange, mange flere. Perfekt for deg som ønsker et dypdykk inn i hvert enkelt merkevaresortiment. Med det siste innen teknologi i skjønnhetsverdenen kan du blant annet prøve på ulike makeup produkter på virtuelt vis eller finne din perfekte foundation farge ved hjelp av shade-finders.

Hver uke vil du oppleve nye og spennende aktiviteter på våre tre pop-up stasjoner i vårt Center Area. Nye lanseringer og spennende pop-up konsepter er noe av det du se her.

SHOP IN SHOP

I vår Beauty Hall vil du finne flere shop-in-shops. Her vil du virkelig bli tatt med inn i merkenes univers, som blant annet det fransk/amerikanske dufthuset Le Labo, en skikkelig cult-favoritt. Med ferskproduserte dufter vil du få din helt personlige etikett når du handler.

Andre shop-in-shops vi gleder oss til å vise deg er MAC Cosmetics, Kiehl’s og Chanel. 

GIFT WRAPPING & PERSONALIZING

Gi en personlig gave til din kjære eller en venn. Enten det er en betydningsfull setning eller enkle initialer vil en inngravering på produktene sørge for at gaven blir ekstra spesiell og minneverdig. Vi tilbyr også eksklusiv innpakking til alle våre kunder.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Steen & Strøm Beauty Hall by Fredrik & Louisa!

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 4273 verifiserte omtaler
 • Amber M.
  Verifisert kunde
  18/08/2022
  Fornøyd!
  Kjøper hos dere heletiden! Super bra service.
 • Ingri L.
  Verifisert kunde
  18/08/2022
  Enkelt å bestille fra nettbutikken.
 • Diana H.
  Verifisert kunde
  18/08/2022
  Veldig god og rask levering
  Koselig å få noen vare prøver og søt brev ved siden av varene.
 • Asma E.
  Verifisert kunde
  18/08/2022
  Veldig fornøyd
  Er veldig fornøyd med servicen og ikke minst dere produkter og utvalgte merker som kun selges hos dere i hele Norge❤️
 • Sidrah Ahmed
  Verifisert kunde
  18/08/2022
  Veldig veldig fornøyd
 • Anette M.
  Verifisert kunde
  18/08/2022
  Rask levering
  Rask levering rett i postkassen
 • Linda D.
  Verifisert kunde
  18/08/2022
  Super opplevelse!
  Rask levering fin innpakning bra med rabattkode:)
 • Linn O.
  Verifisert kunde
  18/08/2022
  Helt perfekt!
  Rask og profesjonell nettbutikk. Enkelt å shoppe, og varene kom raskere enn forventet