BESTSELGENDE MAKEUP -25%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

Skjem bort dine kjære med eksklusive hudpleiegaver til jul  

Mer eksklusivt enn dette blir det ikke!

I vår hektiske verden er tiden kanskje det mest dyrebare vi kan gi. Og hva er en bedre måte å uttrykke dette på enn gjennom en gjennomtenkt gave som oppmuntrer til selvpleie og avslapning? Når du gir hudpleieprodukter fra luksusmerkene Sisley, La Prairie og Sophies Garden, gir du ikke bare kvalitetsprodukter – du gir også gaven av tid, tid for dine kjære til å pleie seg selv og nyte en stund med velvære. Eksklusive hudpleiegaver til jul representerer en invitasjon til å ta en pause fra den daglige tumulter, dykke inn i en verden av skjønnhet og omsorg. Hver krukke og flaske er en løfte om fornyelse og skjemmende opplevelser, en påminnelse om å sette pris på de stille øyeblikkene av nytelse og harmoni.  

Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge La Cure

Sisley’s Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge La Cure er et eksempel på hudpleiens kunst. Dette produktet er resultatet av banebrytende forskning og representerer essensen av Sisleys ekspertise innen hudbiologi. La Cure er designet for å brukes over en periode på fire uker, hvor hver uke representerer en spesifikk fase i hudens fornyelsesprosess. Produktet arbeider i synergi med hudens naturlige sykluser, og tilbyr en komplett regenerering. Fra revitalisering og detoxifisering til dyptgående fuktighet og oppstramming, tilpasser La Cure seg dynamisk til hudens forandringer gjennom hver fase, og etterlater huden synlig forynget, strålende og revitalisert.  

Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge La Cure

La Prairie – Skin Caviar Luxe Cream

La Prairie’s Skin Caviar Luxe Cream er en kulminasjon av vitenskap og luksus. Denne rikholdige kremen er infusert med deres banebrytende kaviarekstrakt, en ingrediens kjent for sine ekstraordinære løfte- og oppstrammende egenskaper. Kremen arbeider for å transformere huden på et cellulært nivå, forbedrer hudens fasthet og elastisitet, og gir et ungdommelig utseende. Teksturen er silkemyk, og kremen smelter inn i huden og etterlater en følelse av total velvære og langvarig hydrering.  

La Prairie Skin Caviar Luxe Cream

Sophies Garden – Lip Mask + Eye Patches 

Sophies Garden’s Lip Mask + Eye Patches sett er et must for dem som søker en umiddelbar forbedring av de mest sensitive områdene i ansiktet. Leppemasken er rik på naturlige oljer og ekstrakter, tilbyr intens hydrering og næring og etterlater leppene myke og glatte. Eye-patches, beriket med planteekstrakter og hyaluronsyre, gir en umiddelbar oppstrammende effekt, reduserer synligheten av fine linjer og mørke ringer, og gjenoppliver det delikate øyeområdet. Disse eksklusive hudpleiegaver er perfekte for en rask skjønnhetsrutine før en spesiell anledning, eller som en del av en hudpleierutine for å opprettholde ungdommelighet og friskhet. 

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av SOPHIE‘S GARDEN (@sophiesgarden_beauty)

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK