BESTSELGENDE PARFYMER -30%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

Romantiske dufter for Valentinsdagen

Romantiske dufter for Valentinsdagen

Trenger du litt inspirasjon?

Valentinsdagen er den perfekte anledningen til å uttrykke kjærlighet og hengivenhet, ikke bare gjennom ord og handlinger, men også gjennom de forførende tonene av romantiske dufter. En nøye utvalgt parfyme kan forvandle øyeblikk til evige minner, skape en atmosfære av intimitet og kjærlighet. I denne guiden vil vi utforske noen av de mest fortryllende parfymene som lover å gjøre din Valentinsdag uforglemmelig.  

Carolina Herrera Good Girl Blush Eau de Parfum 

Carolina Herrera Good Girl Blush EdP

Med sin forførende blanding av bergamott og ylang-ylang, omfavnet av den søte duften av vanilje og mandelolje, representerer Good Girl Blush essensen av en moderne kjærlighetshistorie. Dette er en duft som fanger oppmerksomheten og hinter til en uimotståelig blanding av styrke og sårbarhet. Den er ideell for den som ønsker å etterlate et varig inntrykk på denne spesielle dagen. 

Estée Lauder Beautiful Magnolia Intense EdP 

Estée Lauder har fanget hjertet av romantikk med Beautiful Magnolia Intense. Denne parfymen er en hyllest til den første forelskelsen, med en rik og innbydende blanding av kardemommefrøolje, magnoliaolje og vaniljebønner, forsterket med en varm undertone av musk og myk lær. Den uttrykker en tidløs eleganse og en følelse av luksuriøs intimitet, perfekt for Valentinsdagen. 

Estée Lauder Beautiful Magnolia Intense EdP 
Eight & Bob Guèthary Extrait de Parfum 

Eight & Bob Guèthary Extrait de Parfum 

For de som foretrekker en mer distinkt og unik duft, tilbyr Eight & Bob Guèthary en fascinerende opplevelse. Med nøye utvalgte noter av pæreblomst, svart sukker og hvit musk, blandet med en overraskende vri av ringblomst og semsket skinn, skaper denne parfymen en umiddelbar tiltrekning. Den er inspirert av naturens uendelige skjønnhet og representerer en dyp forbindelse mellom to hjerter. 

Maison Margiela Replica Springtime in a Park EdT

Maison Margiela’s Replica Springtime in a Park fanger essensen av en romantisk vårdag i parken. Med noter av pære og liljekonvallakkord, på en base av musk, gir denne duften en følelse av fornyelse og uanstrengt eleganse. Den er som et løfte om nye begynnelser, perfekt for å feire kjærligheten på Valentinsdagen. 

Maison Margiela Replica Springtime in a Park EdT
Prada Luna Rossa Ocean EdP

Prada Luna Rossa Ocean EdP

Prada Luna Rossa Ocean er for den eventyrlystne, med sin marine friskhet og aromatiske noter av grapefruktessens, røkelse og vaniljestangakkord. Denne duften inviterer til en reise av kjærlighet og oppdagelse, med en moderne vri som appellerer til både menn og kvinner som søker etter en forfriskende, men likevel dypt forførende duft. 

Parfums de Marly Greenley EdP

Greenley fra Parfums de Marly er en ode til naturen, med en sprudlende åpning av grønne epler og bergamott, som etterfølges av et hjerte av sedertre og kasjmir. Den er både frisk og dypt forankret, som en gåtur gjennom en urørt skog, og representerer en uhindret kjærlighet. 

Parfums de Marly Greenley EdP
Yves Saint Laurent Y EdP Intense 

Yves Saint Laurent Y EdP Intense 

Yves Saint Laurents Y Eau de Parfum Intense taler til den moderne mannen med en kraftfull og sensuell duft. Med en base av patchouli og vetiver blandet med friske noter av eple, einebæressens og bergamott, står denne duften for styrke, lidenskap, og dybde – ideelle egenskaper for en Valentinsdagspresang. 

Givenchy Gentleman EdP Boisee 

Givenchy Gentleman Boisee er en sofistikert og varm duft som kombinerer essensen av tre og krydder. Med noter av sort pepper, kakao, og geranium, er denne parfymen en hyllest til den klassiske gentleman, men med en moderne tvist. Den er både innbydende og mystisk, perfekt for den som ønsker å uttrykke sin kjærlighet på en elegant måte. 

Givenchy Gentleman EdP Boisee 

Disse parfymene representerer kun et utvalg av de mange romantiske duftene som kan forsterke atmosfæren på Valentinsdagen. Ved å velge en parfyme som resonnerer med din partners personlighet og stil, kan du skape et uforglemmelig øyeblikk som styrker båndet mellom dere. 

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13352 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Kajsa A.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Rask levering:)
 • Wenche A.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Nettbutikk
  Her fungerte alt veldig bra
 • Jørgen S.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Fin og ryddig
  Fin og ryddig nettisde
 • Rita A.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Levering
  Det gikk raskt og greit. Lett å finne varer og bestille.
 • Hannah F.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Alltid fornøyd!
  Alltid fornøyd med kundeservice på nett og i butikk, og med varene! Rask levering! 💯👏
 • Suad A.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Enkelt å bruke og raskt levering
 • Alisa D.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Rask og god!
  Takk for det!
 • Mona H.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Natt/dagkrem
  Vekfig bra til min hud
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK