BESTSELGENDE MAKEUP -25%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

Parfymenyheter & hvor du bør oppbevare parfymene dine

Uttrykket å få en «ny vår» er rimelig beskrivende. De fleste får ny giv om våren, og denne våren er det også flere klassiske parfymer som får nettopp en «ny vår»! Se noen av våre favoritt vårdufter her!

Er du som meg og kan kjenne en følelse av ekte lykke når man går ut med en pose fra Fredrik & Louisa etter å ha oppdaget en ny parfyme som man bare elsker!?

Man gleder seg til å kle seg i den og til din kjære eller venner skal kjenne lukten av «nye deg»!

Ny årstid – ny parfyme!

I Norge har vi ikke nødvendigvis en parfymekultur, slik som for eksempel land som Frankrike har. Der har man gjerne en egen duft for jobb, trening, fest, hverdag, middag med venner, dag på stranda osv – og det er helt greit å ikke ha en så omfattende duftgarderobe, men ett tips jeg virkelig ønsker å gi er å bytte parfyme når vi går inn i en ny årstid, eller om du skal på ferie! Da vil den parfymen alltid ta deg mentalt tilbake til der du ferierte.  

Her er 6 nydelige dameparfymer for den kommende sesongen, men stikk gjerne innom en av våre butikker dersom du ønsker og prøve dem først, eller trenger rådgivning til hva som passer deg.

Nydelige damedufter for sesongen
1.
Som en nyhet fra Aerin tar denne fantastiske duften deg direkte til Amalfikysten og vi kaller den bare for «sommer på flaske». Denne er berusende og forfriskende for den som har den på og for de rundt. Den har blant klementin og appelsin fra sitrusfamilien, bergamott, sjasmin, musk og mose på ingredienslisten. Skal ikke se bort ifra at dette blir en personlig favoritt i år…
2.
Som denne nye flakongen tilsier er denne duften skapt av kontrasten mellom den strålende tuberosen og den blå irisen. En ikonisk duft i en ny drakt og med nytt hjerte, men som fortsatt er en invitasjon til å utforske egne veier. Til denne selges også refill for underbygge My Ways visjon om at vi er det vi lever.
3.
I forbindelse med deres 20 års jubileum lanserer parfymehuset Narciso Rodriguez en kjærlighetserklæring til alle kvinner. Deres signatur er den kjente musken i hjertenoten, og den er heller ikke spart på her, sammen med gardenia og patchouli.
4.
Duften er inspirert av den kinesiske keisers fredfulle hager. Duften kombinerer sandeltreets milde sensualitet med bergamottens sprudlende friskhet og kardemommens aromatiske krydder.
5.
Lancôme har lansert en ny tolkning av den bestselgende parfymen La vie est Belle. Med navnet La vie est belle Iris Absolu. Denne har en høy konsentrasjon av iris og skal være ti ganger mer intense enn originalen! What is not to love!
6.
En duft av italiensk eleganse. Dette er en duft for deg som vil uttrykke den karismatiske, feminine og sofistikerte kvinnen i deg. Solbær i toppnoten, mairose og fresia i hjertet og tremusk i bunnen. Denne er elsket verden over og en bestselger av en grunn.

Hvordan oppbevare parfyme?

Det er fantastisk å gå inn i våren å kle seg i en ny duft, men da må vi kanskje legge vekk vinterduften som ikke er helt tom enda.

Som alle andre skjønnhetsprodukter kan også parfyme bli dårlig hvis man ikke oppbevarer den riktig. Den kan skille seg, skifte farge og, viktigst av alt, duften kan endre seg. Så hvordan skal man oppbevare parfyme for at den skal holde seg best mulig? De fleste oppbevarer parfymene sine på badet, sammen med de andre beauty-produktene som tilhører skjønnhetsrutinen. Noen setter de også i kjøleskap, men verken badet eller kjøleskapet er ideelle steder for favorittparfymen din.   

Helst ikke på badet

Parfyme oppbevares best i en temperatur mellom 18-22 grader uten for mye lys. På soverommet er det ofte svalere og mørkere, og har man i tillegg en garderobe der, er en mørk skuff ypperlig for oppbevaring av parfyme. Det er heller ikke så upraktisk og ha parfymene sine der man kler på seg!

Parfyme trives best på svale, mørke steder.

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK