BESTSELGENDE MAKEUP -25%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

Oppdag nyheten – The Ritual of Sakura Body Lotion Mousse! 

Oppdag nyheten - The Ritual of Sakura Body Lotion Mousse! 

Nå introduseres en spennende nyhet!

Verden over har forelsket seg i Rituals Sakura-kolleksjon, og nå introduseres en spennende nyhet – The Ritual of Sakura Body Lotion Mousse. Med den fornyende kraften fra sakura (kirsebærblomster), tilfører denne moussen en ekstraordinær dimensjon til dine daglige velværeritualer. Oppdag hvorfor dette produktet er en sann glede å bruke, og et must-have i hudpleierutinen din. 

Rituals The Ritual of Sakura Body Lotion Mousse

La oss oppdage hele ritualet: The Ritual of Sakura 

Inspirert av den japanske tradisjonen Hanami, hvor man beundrer blomstrende blomster, kombinerer The Ritual of Sakura estetikk med velvære. Denne kolleksjonen, kjent for sine bad-, kropps- og hjemmeprodukter, er skapt for å hjelpe deg med å nyte og feire hvert øyeblikk. Beriket med den søte duften av kirsebærblomst og de nærende egenskapene til rismelkekstrakt, vekker produktene en følelse av fornyelse i kropp, sinn og sjel. Feire hver dag som en ny begynnelse og omfavn øyeblikkene av glede, kjærlighet og undring som livet bringer. 

Oppdag nyheten – The Ritual of Sakura Body Lotion Mousse 

Opplev silkemyk og glødende hud med Rituals’ nyeste innovasjon, The Ritual of Sakura Body Lotion Mousse. Denne kroppskremen i mousseform er rik på beroligende rismelk og den søte duften av kirsebærblomster. Når den påføres, forvandler moussen seg til et nærende oljelag som låser inn fuktighet, gir huden vitalitet og en sunn glød. 

The Ritual of Sakura Body Lotion Mousse

I asiatisk skjønnhetspleie er rismelk kjent for sine mykgjørende egenskaper og evnen til å gi huden en sunn glød. Kirsebærblomst, derimot, brukes for sine pleiende egenskaper og evne til å jevne ut hudtonen. Sammen skaper disse ingrediensene en unik blanding som pleier huden og stimulerer sansene med sine friske, energiske grønne toner og myke, melkeaktige undertoner. 

Din komplette Sakura-rutine 

For å virkelig omfavne essensen av fornyelse og skjønnhet som The Ritual of Sakura-kolleksjonen tilbyr, kan du integrere en rekke nøye utvalgte produkter i din daglige skjønnhetsrutine. Her er en liten guide til hvordan du kan bruke hele serien for en omfattende og luksuriøs opplevelse: 

Start din dag med The Ritual of Sakura Foaming Shower Gel som forsiktig renser huden mens den omslutter deg i den luksuriøse duften av kirsebærblomst. Den rike skummet gir en forfriskende og oppkvikkende start på dagen. 

To til tre ganger i uken, forny huden ved å eksfoliere med The Ritual of Sakura Body Scrub. Sukker og mykgjørende oljer jobber sammen for å fjerne døde hudceller og gi huden en glatt og fornyet tekstur. 

Etter dusjing, påfør The Ritual of Sakura Body Lotion Mousse for intens hydrering. Den luftige moussen absorberes raskt av huden, etterlater den silkemyk og godt fuktet, forsterket av de beroligende egenskapene til rismelk og den forfriskende aromaen av kirsebærblomster. 

Avslutt rutinen ved å spraye The Ritual of Sakura Hair & Body Mist med den beroligende duften av kirsebærblomst over håret og kroppen.

The Ritual of Sakura-rutinen
Produktbilde for The Ritual of Sakura Foaming Shower Gel 200ml hos Fredrik & Louisa
The Ritual of Sakura Foaming Shower Gel 200 ml
Produktbilde for The Ritual of Sakura Body Scrub 250g hos Fredrik & Louisa
The Ritual of Sakura Body Scrub 250 g
Produktbilde for The Ritual of Sakura Body Lotion Mousse 150 ml hos Fredrik & Louisa
The Ritual of Sakura Body Lotion Mousse 150 ml
Produktbilde for The Ritual of Sakura Hair & Body Mist 50ml hos Fredrik & Louisa
The Ritual of Sakura Hair & Body Mist 50 ml

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 12764 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Kristin B.
  Verifisert kunde
  22/04/2024
  Veldig fornøyd
  Produktene kom raskt og i delikat emballasje med silkepapir. Fikk til og med en rabatt kupong som jeg definitivt kommer til å få bruk for når jeg skal bestille neste gang. Godt utvalg i nettbutikken. Håper og krysser fingre for at Fredrik og Louisa kan ta inn Charlotte Tilbury og Lisa Eldridge i sitt sortiment en gang i fremtiden.
 • Enaam Shuhait
  Verifisert kunde
  21/04/2024
  Bra buttikk
  Veldig fornøyd , jeg kan finne alt som trenker på et butikk
 • Marie J.
  Verifisert kunde
  21/04/2024
  Enkel og intuitiv
  Nettbutikken er enkel å navigere i, den er svært intuitiv og inviterer til å handle mer enn det man egentlig kom for. Så med mine profesjonelle øyne er nettsiden genial ifht mersalg, men som en kunde som generelt har dårlig råd er disse rosa brillene nettsiden setter på meg uheldig for min personlige økonomi.
 • Karoline A.
  Verifisert kunde
  21/04/2024
  God kundservice og rask levering
 • Angelica B.
  Verifisert kunde
  21/04/2024
  Veldig fint å handle
  Anbefaler
 • Ann D.
  Verifisert kunde
  21/04/2024
  Enkel og oversiktelig
 • Silje O.
  Verifisert kunde
  21/04/2024
  Enkelt og godt utvalg
  Gode tilbud, har alt jeg trenger. Rask levering
 • Kjersti J.
  Verifisert kunde
  21/04/2024
  Lettvint å handle!
  Lettvint og ofte gode tilbod🤩
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 22. mai 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK