Nye tilbud hver dag i årets julekalender! Åpne dagens luke her🌟🎁

La Prairie er ikke bare synonymt med luksus, men står for innovasjon, ytelse, eksepsjonell service og "Swissness" - renheten, presisjonen og fortreffeligheten som det ekstraordinære opprinnelseslandet er kjent for. La Prairie representerer tidløs skjønnhet gjennom de høyeste standarder for avansert teknologi kombinert med utsøkte formuleringer og elegant innpakning - som løfter hudpleie til kunst.

EN PIONERARV

Clinique La Prairie ble grunnlagt i 1931 i Monteux, Sveits, med et enkelt formål: Å tilby en vei til foryngelse. Med inspirasjon fra Clinique skapte La Prairie sitt eksklusive cellulære kompleks, Basert på vitenskapen om cellulærterapi, er Exclusive Cellular Complex en godt bevart hemmelighet som har vært grunnlaget for nesten alle La Prairie hudpleieprodukter siden merkevarenes oppstart i 1978. Det gir nytt liv og energi tilbake til selve cellene der skjønnheten blir født, og forsterker hudens naturlige fornyelsesprosess.

SKAPER IKONER

I jakten på tidløs skjønnhet kombinerer La Prairie sveitsisk presisjon, vitenskapelig innovasjon og dyrebare ingredienser og lager ekte hudpleieikoner med høy ytelse. Forskerne ved La Prairie skaper banebrytende og sublime formler med de mest verdifulle ingrediensene - rik kaviar, sjelden platina og overdådig gull.

SVEITSISK KAVIAR

På en reise til havets dyp for 35 år siden fanget La Prairie de mest verdifulle, delikate elemetene av kaviar og etablerte seg som pioneren innen kaviarhudpleie. Siden da har de fortsatt å utvikle aktive ingredienser basert på den naturlige kilden til lipider og proteiner. La Prairies sveitsiske kaviar tilbyr ubegrensede løftende og oppstrammende fordeler, og bidrar til å styrke hudbarrieren.


Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 5407 verifiserte omtaler
 • Hilde V.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Rask levering
  Enkelt å søke og rask levering.
 • Liudmyla Geiko
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Veldig bra
 • Samera A.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Brs service
 • Guro H.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Bra
  bra
 • Aron D.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Flott nettbutikk med god leveringstid
 • Tonje E.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Fin nettbutikk
  Ordentlig butikk. Grei frakt.
 • Katarina A.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Flotte produkter og bra levering!
  Trygg og rask levering!
 • Jessica H.
  Verifisert kunde
  25/11/2022
  Veldig bra
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5000 kr. Vinneren trekkes 10. januar 😍

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!