Van Cleef & Arpels

Van Cleef & Arpels er et fransk luksusmerke, synonymt med høy kvalitet og utsøkt håndverk, som har skapt uimotståelige parfymer i over et århundre. Van Cleef & Arpels har skapt fantastiske mesterverk i Collection Extraordinaire, som har blitt kjent for sin sofistikerte og elegante duftkomposisjon. I denne prestisjefylte duftkolleksjonen er en av de mest elskede parfymene Orchidée Vanille. Denne duften er en hyllest til den vakre vaniljeorkidéen, og som utstråler en sensuell og utsøkt duft av vanilje blandet med lavendel, mandarin og sjokolade. En parfyme som er lik både sin delikatesse og sin rikdom, og gir en følelse av luksus og eleganse når du bærer den.

Et annet duftmesterverk i Collection Extraordinaire er Bois d’Iris. Denne parfymen er en unik tolkning av irisens delikate duft, blandet med varme treaktige noter og myrra. Dette er en rik, varm duft som er både moderne og tidløs, perfekt for den sofistikerte mannen eller kvinnen. Enten du er en fan av det klassiske eller det moderne, har Van Cleef & Arpels noe å tilby i sin Collection Extraordinaire. Ta steget inn i denne luksuriøse verdenen av dufter, og la merket fortrylle deg med sine utsøkte parfymer.

Van Cleef & Arpels er kjent verden over for sin håndverkskunst og sin dedikasjon til kvalitet. Dette franske motehuset er en av de mest anerkjente merkene innen luksusbransjen og har skapt noen av de mest berømte parfymene i historien. En av deres bestselgende dufter er den tidløse First, som ble lansert i 1976 og fortsatt er en favoritt blant mange.
Van Cleef & Arpels First er en raffinert blanding av florale og treaktige noter, med en dypt forførende base av amber og vanilje. Denne parfymen er kjent for sin langvarige duft, og er det perfekte valget for den sofistikerte kvinnen. Et annet høydepunkt fra merkets parfymelinje er Orchidée Vanille, en unik, sensuell og kraftfull duft med noter av vaniljeorkidé, mandarin og sjokolade.
Uansett hva du foretrekker, tilbyr Van Cleef & Arpels parfymer en duft for enhver smak. Utforsk merkets fantastiske utvalg og oppdag ditt nye signaturduft i dag.

Viser alle 14 resultater