ROOS & ROOS

Roos & Roos er et anerkjent merke innen parfymens verden, kjent for sine parfymer som er både tidløse og nyskapende, og som tilbyr en opplevelse av ren luksus. Merket tilbyr et bredt utvalg av eksklusive parfymer, inkludert Angelica Florae, en frisk og blomstrende duft, Nymphessence, som utstråler en mystisk og sensuell aura, White Ballad, en elegant og ren duft, og Song for a Queen, som fanger essensen av kongelig eleganse. Hver duft er nøye komponert for å gi en unik og minneverdig opplevelse.

Merket ble grunnlagt av den lidenskapelige duoen Chantal og Alexandra Roos, forent av en kjærlighetshistorie basert på tillit, lidenskap og samarbeid. Chantal, med en imponerende karriere bak seg hvor hun har skapt ikoniske parfymer som Opium, L’Eau d’Issey og Le Mâle, bringer sin dyptgående kunnskap og kreativitet inn i merket. Alexandra, med en bakgrunn i musikk, tilfører en kunstnerisk og harmonisk dimensjon til deres duftunivers. Roos & Roos kombinerer tradisjonelle parfymehåndverksteknikker med moderne innovasjoner, og legger stor vekt på å bruke de fineste ingrediensene fra Grasse. Filosofien bak merket er å skape dufter som vekker følelser og minner, og som gir bæreren en følelse av luksus og raffinement. Deres arbeid reflekterer en fransk kjærlighet til skjønnhet, frihet og hedonisme, og deres parfymer er et uttrykk for deres felles lidenskap for kunst og estetikk.

Roos & Roos er merket for de som søker eksklusivitet og kvalitet i sine dufter. Merket appellerer til sofistikerte og stilbevisste individer som verdsetter kunstnerisk uttrykk gjennom parfyme. Blant deres utvalg finner man Sympathy for the Sun, en varm og solfylt duft, Globulus, som gir en frisk og energisk opplevelse, A Capella, en harmonisk og melodisk duft, og Oud Vibration, en rik og kompleks duft. Merkevaren fortsetter å imponere med sine unike kreasjoner, og merket er et symbol på eleganse og kvalitet i parfymens verden.

Viser alle 10 resultater