Moncler

Moncler er en av de mest luksuriøse, moderne og ettertraktede parfymemerkene i verden. Moncler symboliserer eventyr, komfort, kvalitet, stil og produkter som er ment å vare. Når oppdagere når toppen av de høyeste fjellene i verden, er følelsen ubeskrivelig. Hva de føler, ser og, selvfølgelig, lukter. Furu, crisp luft, sandeltre, sedertre, salvie, frossen snø og den ubeskrivelige duften av jomfruelig og levende natur. Et merke som puster og er inspirert av de storslåtte fjelltoppene, den friske og skarpe luften i Alpene, eventyrets og naturens ånd. Hvem andre, hvis ikke Moncler, kan innkapsle denne fristende følelsen i aromatiske og unike parfymer for menn og kvinner?

Moncler ble grunnlagt i Frankrike i 1952. Merkenavnet er inspirert av Monestier-de-Clermont, en liten fjellbygd. Siden starten har merket integrert stil med pågående teknologisk forskning, assistert av eksperter i aktiviteter knyttet til fjellets verden. Yttertøyskolleksjonene kombinerer naturens og bylivets ekstreme, men forskjellige krav. Moncler er synonymt med luksus og høykvalitets dunprodukter. Varemerket bruker bare de fineste kvalitetsmaterialene for å lage produktene sine, og alle deres materialleverandører må bestå strenge inspeksjoner før de kan samarbeide med varemerket. Unikt for merket er evnen til å imøtekomme både eliteidrettsutøvere og esteter. Selv om Moncler aldri avviker fra tradisjon, er merket like mye en motepål, et førsteklasses yttertøysmerke og et moderne og unikt parfymehus. Signaturplaggene til Moncler, og spesielt yttertøyet og pufferjakkene, er synonymt med funksjonell luksus, og fremkaller fantasier om lange dager tilbrakt i bakkene til luksuriøse skisteder, koselige hytter og dekadent luksus i møte med selv de mest tøffe og ekstreme forhold. Moncler parfymer er designete for å gi en «ekspedisjon for sansene». Duftene minner om vinter, designet for å reflektere de friske, skarpe duftnotene som dominerer alpine skoger, og pakket inn i varmere duftnoter for å fremkalle den kokonglignende følelsen av en Moncler jakke. Som Moncler selv sier: «En skarp, kjølig ode til det store utendørs pakket inn i en overdådig kokong av varme.».

Moncler Pour Homme fanger den naturlige skjønnheten til en alpeskog, ledet av salvie, inn i sedertre, sandeltre og musk toppet med vetiver og hint av sitrus. Moncler Pour Femme står som en floral, treaktig muskyduft, og er inspirert av sprø, pulveraktig snø. Duften løftes opp av italiensk bergamott, til hvite blomster av sjasmin sambac og heliotrope, som fører til rav, sedertre og sandeltre, med naturlig vanilje for å avrunde uttrykket av feminin lokke. Både Femme- og Homme-duftene presenteres i en unik «borraccia»-kolbeformet flaske, omkranset med en ribbet sølvkasse og kork – et utilitaristisk ekko til Moncler’s fjellklatringsopprinnelse. Hvis du ønsker å oppleve Moncler’s visjon og tolkning av «fjellfriskhet», anbefaler vi i Fredrik & Louisa på det sterkeste å utforske de magiske parfymene for menn og kvinner fra Moncler, og, selv for en kort stund, reise til de vakre fjelltoppene med kun én parfymespray.

Fredrik & Louisa er en autorisert forhandler, og kan dermed garantere ektheten for alle våre produkter. Vi ønsker deg en hyggelig handel!

Viser alle 15 resultater