Keiko Mecheri

Keiko Mecheri parfyme gir et pust av forfinet eleganse i duftverdenen. Enten du er på utkikk etter en parfyme til dame eller en parfyme til herre, gir Keiko Mecheri en mangfoldig palett av friske og unike dufter som appellerer til enhver smak. Fra de tette skogene i Precious Forest til den søte lokkelsen av Wild Berries, gir hver parfyme en unik fortelling og en uforglemmelig olfaktorisk reise.

Keiko Mecheri’s reise begynte ikke som en tradisjonell parfymeskaper. Født i Japan og senere flyttet til California, kombinerte Mecheri estetikken fra begge kulturer for å skape et duftmerke som er både tidløst og moderne. Begynnelsen som en kunstner ga henne en dyp forståelse for skjønnhet, som hun senere oversatte til duftenes verden. Gjennom årene har Keiko Mecheri blitt synonymt med luksus, innovasjon og en dyp forståelse for kunsten å lage parfyme. Denne dedikasjonen til håndverket har ført til kreasjoner som Ume, en hyllest til den japanske plommeblomsten, og Lunea, som fanger drømmenes flyktige skjønnhet.

Men Keiko Mecheri’s kolleksjon går utover de kjente duftene. The Beautiful Ones skaper et pust av moderne friskhet, mens Hanae og Peau de Peche gir en søt og forførende aroma. Genie de Bois tilbyr en dyp, treaktig aura, mens Grenats og Iris d’Argent presenterer en rik dybde, reflekterende av merkets lidenskap for kvalitet og nyskapning. Med hver parfymeflaske blir du invitert til en verden hvor kunsten å lage parfyme og historien om skaperen smelter sammen, og gir deg en duftopplevelse som er så unik som den er minneverdig.

Viser det ene resultatet

  • Produktbilde for Ume Edp 100ml hos Fredrik & Louisa
    30% rabatt
    Keiko Mecheri

    Ume EdP 100 ml

    Opprinnelig pris var: 1 900 kr.Nåværende pris er: 1 330 kr. Tomt på nettlager - sjekk i butikk