Caudalie

Caudalie er et luksuriøst fransk hudpleiemerke som ble lansert i 1993 etter at et ungt par, Mathilde og Bertrand Thomas, bestemte seg for å inkorporere de hudelskende egenskapene til druefrø i sine hudpleieprodukter. Caudalie en veldig unik merkevare med en vakker og legendarisk arv, fra Beauty Elixir til Divine Oil, som skaper fantastiske hudpleieprodukter som virkelig fungerer. Varemerkets filosofi er veldig enkel: effektive skjønnhetsprodukter som løser forskjellige hudpleiebekymringer, fra minsking av porer til utjevning av rynker og fine linjer, med sine raffinerte og nydelig duftende teksturer og kraftige plantebaserte ingredienser. Merkevaren har blitt en kultfavoritt blant kjendiser, makeupartister og skjønnhetsredaktører og har vunnet en rekke skjønnhetspriser. Hvis du er ute etter å oppgradere hudpleierutinen med noen luksuriøse og gode serum, solkremer, ansiktskremer eller ansiktsmist, anbefaler vi definitivt å bli bedre kjent med Caudalie.

Den fascinerende historien om skjønnhetsmerkets start begynte under druehøsten i 1993 i vingårdene til Chateau Smith Haut Lafitte i Bordeaux. Under et møte med professoren Vercauteren oppdaget Caudalies’ grunnlegger Mathilde Thomas at druer inneholdt de kraftigste antioksidantene i planteverdenen. Ikke bare oppdaget Mathilde at drueekstrakt var enormt gunstig for sunn hud, hun innså også at vinsaften, som ble kastet etter høsting, var fullpakket av en ingrediens som er 62 ganger mer effektiv enn vitamin C. Drueolje ble også oppdaget for å være en «magisk» skjønnhetsingrediens, siden den inneholder et høyt nivå av både omega 6 og vitamin E. Dette inspirerte paret til å skape et luksuriøst, naturbevisst hudpleiemerke, som ville bli en favoritt blant hudpleieelskere for sine flotte hudpleieprodukter som gir merkbare resultater.

Caudalie er kjent for sin forpliktelse til å lage effektive hudpleieprodukter som både er miljøvennlige og som bruker aktive planteingredienser, avledet fra vin- og drueekstrakter. Hudpleieproduktene er hyllet for sine antialdringsingredienser, evnen til å forbedre cellefornyelsen og gjenopprette hudens ungdommelighet og fasthet ved hjelp av en rekke naturlige ingredienser, inkludert druefrø, sheasmør, organisk druevann, planteoljer og kamille. «Premier Cru Face Cream er mitt banebrytende hudpleieprodukt. Det er en alt-i-ett fuktighetskrem som inkluderer tre patenterte ingredienser: oppstrammende vinstilk, druefrø som beskytter mot forurensning, og vinsaft som bekjemper mørke flekker. Den gjør alt fra å virke forebyggende og beskytte mot frie radikaler, til å lysne og stramme opp huden.» – forteller Mathilde. Must-try? Definitivt!

Vi i Fredrik & Louisa elsker Caudalie, og ønsker å fortelle om noen av våre absolutte favorittprodukter. Ansiktsmasken Instant Detox har blitt en viral hudpleiefavoritt, og det er et fantastisk hudpleieprodukt for å bli kvitt mørke flekker, krympe porer og tilføre huden glød med et strålende utseende. Caudalies’ Vinoperfect Radiance Serum hevder å være 62 ganger mer effektivt enn vitamin C. Serumet demper hyperpigmentering, jevner ut hudtonen og øker gløden. Dette er et definitivt must-have, og selv om du ikke sliter med store porer eller pigmentering, vil det forbedre og jevne ut hudtonen og gi huden den naturlige og strålende «gløden innenfra». Grape Water er en skånsom plantebasert ansiktstoner, som består av 100% økologiske ingredienser. Den har en beroligende og forfriskende effekt, samtidig som den tilfører deilig og langvarig fuktighet til huden. Denne godbiten passer alle hudtyper, selv sensitiv hud, og er definitivt et must-try!

Fredrik & Louisa er en autorisert forhandler, og kan dermed garantere ektheten for alle våre produkter. Vi ønsker deg en hyggelig handel!