2787 Perfumes

2787 Perfumes er en sjarmerende parfymekolleksjon som henter inspirasjon fra Barcelona, byen der den ble født. 2787 ble grunnlagt av Romy Kowalewski, og merkenavnet spiller på Romys fødselsdato og år, og er inspirert av hennes generasjon – milleniumsgenerasjonen. Blandingen av tradisjon og modernitet i denne fantastiske byen gjenspeiles i 2787 Perfumes eksklusive samling av dufter. Genetic Bliss, Elixir de Bombe og Flaneur er tre eksepsjonelle parfymer fra merket, som har fanget hjertene til både damer og herrer. Genetic Bliss er kjent for sin sofistikerte og tidløse sjarm. Elixir de Bombe er som en eksplosjon av sensualitet og spenning med sitt blendende utvalg av duftnoter. Flaneur tilbyr en vandrers essens, perfekt for den eventyrlystne sjelen. Dufter fra 2787 Parfymer er populære valg blant de som leter etter en god parfyme som utstråler stil og karakter.

2787 Parfymer ble etablert i Barcelona, en by kjent for sin rike kultur og historie. Merket er inspirert av grunnleggerens reiser og opplevelser. Hvert nummer i navnet 2787 representerer et spesielt øyeblikk i livet til grunnleggeren og reflekterer et dypt personlig aspekt ved merkevaren. Denne forbindelsen til historie og personlig erfaring er innebygd i hver parfyme som 2787 Perfumes lager. Merket tilbyr en rekke parfymer, inkludert Hashtag, som er en trendy og ungdommelig duft, og Wandervogel, som har en dristig og eventyrlig karakter. Rule of 72 er et duftmesterverk som representerer forbindelsen mellom fortid og fremtid, og er inspirert av regelen om 72 innen finans.

Sist, men ikke minst, er 2787 Perfumes mer enn bare en parfymesamling – det er en spennende sansereise. Hvis du ser etter en parfyme som ikke bare lukter godt, men som også forteller en historie og vekker følelser, så er dette merket for deg. Enten du er en dame som leter etter en elegant duft for en spesiell anledning, eller en herre som ønsker en maskulin og sofistikert aroma, har 2787 Parfymer noe for enhver smak. Med sine røtter i rike tradisjoner og kreative innovasjoner, er dette duftmerket et eksempel på hva som skjer når kunst møter vitenskap i jakten på den perfekte duften. 2787 Parfymer regnes som et av de ledende navnene innen luksusparfymeri.

Viser alle 6 resultater