BESTSELGENDE MAKEUP -25%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

Jul hos Fredrik & Louisa!  

Jul hos Fredrik & Louisa

Gjør julehandelen ekstra minneverdig!

Velkommen til Fredrik & Louisa – din ultimate destinasjon for julegaveshopping! Hos oss finner du alt du trenger for å krysse av alle på din gaveliste, alt under ett tak. Vårt brede utvalg av skjønnhetsprodukter og julegavetips, fra elegante parfymer til eksklusiv hudpleie og sminke, sørger for at du finner de perfekte gaven til alle, uansett smak, alder eller stil. Våre erfarne ansatte står klare til å veilede deg gjennom vårt beauty-sortiment og hjelpe deg med å velge julegaver som garantert vil glede og imponere. Gjør julehandelen til en hyggelig opplevelse hos Fredrik & Louisa, hvor julen handler om å gi med glede.  

Jul hos Fredrik & Louisa - julegaver og inspirasjon

Gaveideer fra oss 

Den perfekte julegaven venter på deg i våre fysiske butikker og vår nettbutikk, hvor vi har samlet et utvalg beauty-produkter som passer enhver personlighet og stil. Enten du er ute etter noe klassisk, trendy, luksuriøst eller praktisk, finner du det i vårt varierte sortiment. 

For den spesielle personen som kun fortjener det beste - Estée Lauder’s Advanced Night Repair er julens magiske eliksir. Drøm søtt og våkn opp med fornyet, strålende hud hver dag.

Til hun som fortjener det lille ekstra  

Estée Lauder Advanced Night Repair

For den spesielle personen som kun fortjener det beste – Estée Lauder’s Advanced Night Repair er julens magiske eliksir. Drøm søtt og våkn opp med fornyet, strålende hud hver dag.

30ml 850,-

Til kaffeelskeren  

TOM FORD Café Rose EdP

Gled en kaffeelsker med denne uimotståelige duften – en perfekt blanding av rike kaffearomaer og delikate roseakkorder. Akkurat som å gå gjennom en kafé i Paris midt i juletiden.

50ml 1325,-

Gled en kaffeelsker med denne uimotståelige duften - en perfekt blanding av rike kaffearomaer og delikate roseakkorder. Akkurat som å gå gjennom en kafé i Paris midt i juletiden.
For den som setter pris på det aller fineste, er dette en dose luksus for håret. Denne julen, la håret få den royale behandlingen det fortjener og skinne like sterkt som julelysene.

Til luksusdyret  

ORIBE Signature Moisture Mask  

For den som setter pris på det aller fineste, er dette en dose luksus for håret. Denne julen, la håret få den royale behandlingen det fortjener og skinne like sterkt som julelysene.

175ml 690,-  

Til treningsentusiasten  

SENSAI Lash Volumiser 38 °C Black  

For den aktive sjelen, gir denne maskaraen volum uten kompromiss og sitter som et skudd, selv når man svetter. Denne julen, la øynene snakke, selv midt i en intens treningsøkt!

10ml 395,-  

For den aktive sjelen, gir denne maskaraen volum uten kompromiss og sitter som et skudd, selv når man svetter. Denne julen, la øynene snakke, selv midt i en intens treningsøkt!

Gavekort 

Fortsatt usikker? Et gavekort fra Fredrik & Louisa gir mottakeren friheten til å velge sin perfekte julegave. 

Gaveidé til henne

Hos Fredrik & Louisa vet vi at det å finne den perfekte gaven til kvinnene i våre liv – enten det er en partner, en mor, en søster eller en god venninne – kan være utfordrende. Men frykt ikke, vi har løsningen: MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+!

Jul hos Fredrik & Louisa - MAC Setting Spray julegavetips

MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+

Dette er vårt beste julegavetips for skjønnhetselskere, et multitaskende mirakelvann som fikserer sminke og gir huden en forfriskende glød. Denne luksuriøse sprayen tar skjønnhetsrutinen til nye høyder og får deg til å se og føle deg strålende gjennom hele julefeiringen.

100ml 315,-

 

Gaveidé til ham

Å finne en perfekt julegave til mennene i livene våre – enten det er ektefelle, far, bror eller bestevenn – er den mest givende oppgaven, ikke sant? Tilby ham luksusen av fuktighetsgivende og beroligende hudpleie for menn. Fra forfriskende ansiktsrens til nærende fuktighetskrem, er disse hudpleieproduktene perfekte for enhver manns hudpleierutine. 

Gaver for alle 

Hos Fredrik & Louisa forstår vi at den beste julegaven ofte er en som kan glede alle. Derfor har vi satt sammen en spesiell samling av julegavetips som passer for enhver smak og alder, og som garantert vil være en hit under juletreet. 

Nisjeduft

En nisjeduft er ikke bare en parfyme – det er en dyrebar skatt som bærer sjeldenhetens og luksusens preg. Den vekker unike minner og følelser, og sier: «Du er virkelig spesiell for meg» på den mest personlige måten. Våre håndplukkede nisjedufter inneholder råvarer av ypperste klasse, og deres sammensetning vil utfolde seg annerledes på hver enkelt, slik at gaven du gir blir helt unik for mottakeren  

Flotte gavesett

Velg fra vårt utvalg av populære skjønnhetsprodukter som kan nytes av alle. Fra pleiende fuktighetskremer til nærende leppepomader, er disse julegavesett designet for å passe alle hudtyper og preferanser. 

Gaven av hverdagsluksus  

Sisley Paris Orient Candle & Molton Brown Mesmerising Oudh Accord & Gold Fine Liquid Hand Wash  

Unn deg selv eller noen du er glad i en uforglemmelig julefeiring med Sisley Paris Orient Candle, som oser av luksus og skaper en eksotisk atmosfære i hjemmet. Krydre gaven med Molton Brown Mesmerising Oudh Accord & Gold Fine Liquid Hand Wash, og gi mottakeren en hverdag fylt med duftende, gullskimrende øyeblikk.  

165g 885,- og 300ml 250,-

Jul hos Fredrik & Louisa - julegave duftlys og luksuriøs håndsåpe

En uforglemmelig shoppingopplevelse 

Julen hos Fredrik & Louisa handler ikke bare om de fantastiske produktene, men også om den unike shoppingopplevelsen og de personlige tjenestene vi tilbyr. Vårt mål er å gjøre julehandelen din så sømløs og hyggelig som mulig.  

Personlig veiledning: Våre dyktige medarbeidere står klar til å tilby personlig veiledning og julegavetips, slik at du finner de perfekte gavene til dine kjære. Vi tar oss tid til å forstå dine behov og hjelper deg med å navigere i vårt omfattende produktutvalg. 

Gaveinnpakning: For å gjøre gavene dine ekstra spesielle, tilbyr vi en gratis gaveinnpakningstjeneste i alle våre fysiske butikker. Velg mellom en rekke elegante innpakningsalternativer for å gi gaven din et personlig preg. 

Komfortabel og innbydende atmosfære: Vi har skapt en varm og innbydende atmosfære i butikken vår, med festlig dekor og en hyggelig stemning, som gjør julehandelen til en glede. 

Konkurranse: I desember 2023 kommer vi til å ha 4 ulike luker hvor det gjemmer seg fantastiske premier! Følg derfor ekstra godt med på vår Instagram!

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Fredrik & Louisa (@fredrikoglouisa)

Enten du handler i butikk eller søker julegavetips online, er vårt team dedikert til å sørge for at din opplevelse hos Fredrik & Louisa er så behagelig og givende som mulig. La oss gjøre din juleshopping til en minneverdig og stressfri opplevelse! 

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK