BEDRE ENN TAXFREE – Opptil -50% på en mengde produkter✨

FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

Hvorfor bruke serum og 3 serum vi elsker

Hvis du ønsker å booste hudpleierutinen med et hudpleieprodukt som tilbyr en større og kraftigere dose aktive ingredienser enn en ansiktsrens eller fuktighetskrem, kan et serum være svaret.

Hvis det er ett trinn i vår daglige hudpleierutine som vi ikke hopper over, er det å påføre serum. Et godt serum leverer en svært konsentrert, potent dose av aktive ingredienser til huden og retter seg mot en rekke hudproblemer på en gang. Enten det er antioksidanter, hyaluronsyre, peptider eller andre ingredienser. La oss utforske fordelene med å bruke serum og se hvordan forskjellige de kan være til nytte for akkurat din hudtype. 

Hva er et serum? 

Serum har mange hudfordeler og er din gode hjelper når det gjelder å forbedre en rekke hudproblemer. I tillegg til å reversere aldringstegn, kan et godt serum forbedre hudtonen og tekstur, og fungere som en alt-i-ett-løsning ved å perfeksjonere finishen på din favorittfoundation eller concealer

Serum er et hudpleieprodukt du kan påføre etter rens, men før fuktighetskrem, med den hensikt å levere kraftfulle ingredienser dypt inn i huden. Serum er spesielt egnet til denne oppgaven fordi de består av mindre molekyler som kan trenge dypere inn i huden og leverer høye konsentrasjon av aktive ingredienser, f.eks vitamin C, retinol, niacinamide eller hyaluronsyre. Dette gjør de passende til å gå målrettet på spesifikke hudpleieproblemer, som rynker, aldersflekker, tørrhet, ujevnheter og mørke flekker. Farvel, aldringstegn! 

Dr. Barbara Sturm Calming Serum

Ligner et serum på en fuktighetskrem? 

Ja og nei. Serum kan være proppfulle av fuktighetsgivende ingredienser, som hyaluronsyre og ceramider, for å hjelpe huden med å holde på og bevare fuktigheten. Men det gjør dem ikke til fuktighetskremer i tradisjonell forstand. Lotion og ansiktskremer er rikere i konsistensen, og skaper en forseglende barriere på toppen av huden for å holde alle de andre hudpleiegodbitene, som essens, inne. 

Hva er forskjellen mellom et serum og en ansiktsolje? 

Noen ansiktsoljer markedsføres som serum, som forståelig nok kan være forvirrende. Enkelt sagt er formålet med en ansiktsolje først og fremst å gi næring, beskytte og fukte huden. Et ansiktsserum retter seg mot spesifikke bekymringer, som rynker, fine linjer, matthet, tørrhet, akne, irritasjon og rødhet. 

Serum inneholder ingredienser, som antioksidanter og anti-inflammatoriske midler, som påvirker hudens funksjoner. Molekylene deres er veldig små, noe som lar dem absorbere dypt for foryngelse, regenerering, glød, balanse og mye mer. Her er noen av fordelene med å bruke serum:  

Behandle hyperpigmentering

Reparere solskader.  

Bekjempe akne og kviser

Eksfoliere bort døde hudceller og øke celleomsetningen

Dempe rød, hoven hud

Redusere utseendet til porer og forhindre at de tettes

Glatte ut og stramme opp huden

Rudolph Care Acai Facial Oil

Ansiktsoljer er designet for å beskytte huden mot endringer i vær og temperaturer, samtidig som de holder på fuktigheten, reparerer hudbarrieren, holder huden smidig og fungerer som en kilde av antioksidanter, fettsyrer og vitaminer. På grunn av deres mykgjørende natur og tykkere tekstur, må ansiktsoljer masseres inn for å gi mykhet og glatthet til huden. Når de brukes som siste trinn i hudpleierutinen, beskytter de serumet fra å fordampe fra huden. 

Hva er fordelene med å bruke et serum? 

Å implementere et serum i hudpleierutinen kan gi en glødende hudfarge, og ha mange fordeler hvis du velger en i henhold til din utfordring. La oss se nærmere på noen av de viktigste fordelene til dette herlige hudpleietrinnet: 

Trekker raskt inn i huden. Serum har en lettere tekstur enn ansiktskremer, noe som leder til at det lettere absorberes inn i huden. Et ideelt første skritt i layering av hudpleierutinen. 

Beroliger sensitiv, tørr hud. Serum er ideelle for tørr, sensitiv hud da de låser inn fuktighet og fukter huden i dybden. Serum med hyaluronsyre vil etterlate huden fyldig, plumpet og glødende. 

Forbedrer fine linjer og rynker. Noen ansiktsserum inneholder ingredienser som retinol, som kan bidra til å redusere forekomsten av fine linjer og rynker. 

Beskytter mot frie radikaler og fremtidige skader. Serum med ingredienser som vitamin C, vitamin E og ferulsyre bidrar til å forhindre oksidativ skade fra UV-lys og forurensning, som kan føre til for tidlig aldring av huden og rynker. 

Har potensial til å gi synligere resultater. Den høyere konsentrasjonen av aktive ingredienser kan gi mye mer synlige resultater sammenlignet med andre hudpleieprodukter. 

Føles lett på huden. Fordi det absorberer raskt inn, føles ikke et serum tungt eller oljete. 

Fenty Skin Fat Water Pore-Refining Toner Serum

Våre 3 favorittserum som vil booste din hudpleierutine 

Vi i Fredrik & Louisa elsker å bruke serum i hudpleierutinen, og hvis du ønsker spesifikke resultater, er det en god idé å finne et som fungerer for din hudtype. Enten du ønsker å booste fuktighetsnivået, minimere utseendet til fine linjer, rynker eller mørke flekker, har vi samlet noen av våre absolutte favoritter her for deg. Dette er de beste 2023 serum som passer alle hudtyper! 

Editors Pick
1.
Dette ikoniske serumet er formulert med 21 potente planteekstrakter – inkludert gurkemeie, kjent for sine eksepsjonelle anti-age fordeler – for å møte alle synlige aldringstegn. Clarins Double Serum strammer opp og reduserer utseendet til rynker, jevner ut og fukter, gjenoppliver glød, minimerer utseendet til porer og passer alle aldrer, etnisiteter og hudtyper. 
2.
Hvis du ønsker å behandle flere aldringstegn, er dette serumet en no-brainer. Det er tre separate serum i en flaske, designet for å takle fasthet, linjer og hyperpigmentering. Vi har hyaluronsyre som fyller og fukter, vitamin C og niacinamide som lysner, og ferulsyre som gir antioksidantbeskyttelse. Det som virkelig er spesielt er at disse tre serumene er nydispensert hver gang, og du blander dem sammen rett før påføring. 
3.
Ultimune Serum aktiverer hudens indre forsvar og både fukter og beskytter huden mot stress, naturlig aldring og forurensning. Rosella-ekstraktet forbedrer funksjonen til immunceller, mens Heart Leaf-ekstrakt hjelper huden til å bli mer motstandsdyktig. Reishi sopp og Iris-ekstrakt optimaliserer antall Langerhans celler som har en effekt mot stress. Lotus og Ginko skaper et ideelt miljø for huden din og beskytter den mot virkningen av forurensning. Ultimune passer alle aldrer og hudtyper. 

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 7884 verifiserte omtaler
 • Live G.
  Verifisert kunde
  08/06/2023
  Ryddig og oversiktlig å bestille fra nettbutikken, og det er svært rask levering :)
 • Janne T.
  Verifisert kunde
  08/06/2023
  Godt utvalg og rask levering :)
  Oversiktlig og fin nettbutikk med godt utvalg :) Anbefales 🤩
 • Kristina G.
  Verifisert kunde
  08/06/2023
  Fin og oversiktlig
  Godt utvalg, lett å browse og oversiktlig. Savner litt kategorisering av produkter ut ifra hudtype.
 • Hilde H.
  Verifisert kunde
  08/06/2023
  Raskt og enkelt
  Rask levering
 • Sara I.
  Verifisert kunde
  08/06/2023
  Utrolig rask levering
  Og godt utvalg
 • Ala M.
  Verifisert kunde
  08/06/2023
  Bra
  Jeg syns de fleste ansettende tar imot kundene med god kommunikasjon og et smil og det er det viktigste
 • Merete S.
  Verifisert kunde
  07/06/2023
  Deostick
  Full pott
 • Anine B.
  Verifisert kunde
  07/06/2023
  Anbefales på det sterkeste!
  Særdeles rask levering og et svært bredt utvalg på nettbutikken!
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5000 kr. Vinneren trekkes 20. juni 🤞

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!