BESTSELGENDE MAKEUP -25%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

Hvordan ta vare på tørre lepper og hender: En fullstendig guide  

Hvordan ta vare på tørre lepper og hender

Her er våre beste tips!

Tørre lepper og hender er en vanlig bekymring, spesielt når høstvindene begynner å blåse. Hudpleie i høst kan være en utfordring, men heldigvis finnes det effektive behandlinger som kan gjenopprette fuktighet og mykhet. Enten du er ute etter den beste leppebalmen, en mykgjørende håndkrem, eller bare ønsker tips for å forebygge tørrhet, vil denne artikkelen gi deg en komplett veiledning.  

Fukte tørre hender med god håndkrem

Årsaker til tørre lepper og hender

Mange opplever tidvis tørre lepper og hender, og det kan være frustrerende uten en klar forståelse av årsakene. Her dykker vi dypere inn i de vanligste grunnene til at dette skjer. 

Værforhold – kulde og vind: Når temperaturen faller, reduseres fuktighetsnivåene i luften. Spesielt i vintermånedene, kan kulde forårsake at huden blir skjør, sprukket og dehydrert. 

Hyppig håndvask: Overdreven håndvask kan fjerne hudens naturlige oljer. Dette kan føre til ubalanse i hudens fuktighetsnivå, som resulterer i tørre og såre hender. 

Dehydrering: Huden trenger tilstrekkelig med væske for å holde seg hydrert. Når kroppen ikke får nok vann, kan dette direkte påvirke hudens fuktighetsnivå. Dehydrert hud blir ofte tørr, livløs og kan flasse av. 

Beste produkter for tørre hender

Biotherm Biomains Hand Cream

Denne håndkremen gjenoppretter hudens naturlige fuktighetsbarriere, gir langvarig hydrering og inneholder antioksidanter som beskytter huden mot frie radikaler. 

Clarins Hand and Nail Treatment

En nærende behandling som styrker neglene samtidig som den fukter huden. Den trekker raskt inn i huden og etterlater en nydelig mild duft. 

Sensai Cellular Performance Intensive Hand Treatment

En silkemyk krem som pleier tørre hender og skjøre negler. Kremen er beriket med beskyttende oljer som forsegler inn fuktighet for å fukte og beskytte hudbarrieren.  

La Mer The Hand Treatment

En kultfavoritt, denne kremen gir dyp hydrering samtidig som den beroliger huden. Hendene er myke og glatte ved berøring, uten at huden føles fet. 

Sisley Restorative Hand Cream

Med en rik formel, tilfører denne håndkremen næring og fuktighet samtidig som den reparerer og beskytter.  

Tørre lepper, ofte forårsaket av kaldt vær, kan være ubehagelige, men med riktig, næringsrik leppepleie kan du både gjenopprette fuktigheten og holde leppene myke hele året rundt.

Beste produkter for tørre lepper

Fenty Skin Lip Treatment Plush Puddin’ Intensive Lip Recovery Mask

Denne pleiende leppemasken gir intensiv fukt og næring over natten. Gjenoppliver tørre, flassende lepper og etterlater dem myke og plumpet. 

COSRX Balancium Ceramide Lip Butter Sleeping Mask

Perfekt for ekstremt tørre lepper, denne leppemasken forsegler fuktighet mens du sover. Den inneholder ceramider som styrker leppenes hudbarriere, sheasmør som tilfører fuktighet, og kokosolje som mykgjør. 

Filorga Nutri-Filler Lips Plumping Lip Balm

Denne leppebalmen behandler umiddelbart tørre, flassende lepper. I tillegg til å gi fuktighet, gir denne balmen også leppene et fyldigere utseende. 

Dr. Barbara Sturm Lip Balm

Med en rik og luksuriøs formel, gjenoppretter denne balmen leppenes naturlige mykhet. Inneholder plantebaserte oljer som beskytter leppene fra å slippe ut fuktighet, samtidig som den beskytter mot frie radikaler og ytre påkjenninger med vitamin E. 

Rudolph Care To The Rescue Lip Balm

En organisk leppebalm som tilbyr umiddelbar lindring for sprukne lepper. Den er også godt egnet til rifter og sår, tørre neglebånd og albuer, eller andre tørre områder. 

Tørre lepper og hender krever ekstra pleie. Ved å velge de riktige produktene, kan du enkelt gjenopprette, fornye, og beskytte huden. Sørg for å inkludere noen av de nevnte produktene i din daglige hudpleierutine for de beste resultatene. 

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK