BESTSELGENDE PARFYMER -30%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

Gravid? Kan man forebygge strekkmerker?

Mange er bekymret for strekkmerker under graviditet. Kroppen gjennomgår mange forandringer på kort tid og ikke alle er ønskelige, men kan strekkmerker forebygges?

Hvorfor får man strekkmerker? 

Jeg er selv gravid i skrivende stund, og det er selvfølgelig utrolig stas! Man er veldig takknemlig og imponert over hva kvinnekroppen faktisk klarer, og det er viktig å akseptere at kroppen vil endre seg litt. Men det er også lov å ikke sette like stor pris på alle forandringene ved en graviditet. Strekkmerker er noe jeg ofte hører at flere er litt «redd» for å få. Det er viktig å huske på at det er veldig vanlig å få strekkmerker når man gjennomgår en graviditet eller når man er i puberteten. Strekkmerker skyldes en overbelastning av fibrene i underhuden når den er i rask vekst, og påvirkes blant annet av genetikk og hormoner. Det kan derfor være vanskelig å unngå. 

Hvordan forebygge strekkmerker?

Ettersom årsaken til at strekkmerker oppstår ofte er hormonell, kan de være vanskelige å forebygge. Det finnes allikevel en rekke gode hudpleieprodukter som bidrar til å holde huden myk og smidig, og samtidig motvirker tørrhet og kløe. Jeg opplever i hvert fall at huden på magen klør veldig mye som følge av overbelastningen! Oppstrammende treningsøvelser kan også ha en positiv effekt.  

Hvilke hudpleieprodukter bør jeg bruke på en overbelastet hud? 

Hudpleieprodukter i form av rike, nærende kremer og oljer er supert for å styrke huden der belastningen er størst. Gi huden kjærlighet ved å massere inn hudpleieproduktene morgen og kveld. Det er behagelig for deg og bra for en overbelastet hud! Produktene under er trygge for gravide og mine personlige favoritter mens jeg selv går å ruger…

Favoritter
1.
Rudolph Care Mommy and Me er en beskyttende og pleiende body balm og perfekt kroppspleie under og etter svangerskap, for mor og barn. Rudolph Care Mommy & Me er svanemerket og allergivennlig, økologisk og uten parfyme. Kan også trygt brukes på brystvorter som er såre under amming og som bleiekrem m.m.
2.
Clarins Body Partner Stretch Mark Expert jobber med elastisitet, rødhet og fasthet i huden. Kroppskremen har aktive ingredienser som jobber med å forbedre hudens elastisitet, samtidig som den fukter og holder huden komfortabel. Den er testet av gravide kvinner, passer alle hudtyper og deilig å smøre på en voksende mage!
3.
Clarins Tonic Body Treatment Oil er en deilig kroppsolje med en blanding av essensielle oljer og hasselnøttolje som styrker huden og bidrar til å forbedre elastisiteten. Huden blir fastere og føles myk og smidig. Passer alle hudtyper, og er trygg å bruke under graviditet.
4.
The Organic Pharmacy Stretch Mark Oil er en ideell følgesvenn for å holde huden myk og smidig under graviditeten for deg som liker kroppsoljer.

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK