BESTSELGENDE MAKEUP -25%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

Frisk parfyme for sommeren: De 5 beste sitrusduftene

Ingenting setter sommerstemningen bedre enn en frisk parfyme!

Når solen skinner og dagene er lange, er det ingenting som setter stemningen bedre enn en forfriskende parfyme. En frisk parfyme, spesielt en som inneholder sitrusnoter, er en uunnværlig del av sommeropplevelsen. Den gir en følelse av fornyelse, vitalitet og livsglede. Å velge en frisk parfyme for sommeren kan gi deg den ekstra gnisten som gjør at du føler deg uslåelig. Her er de fem beste sitrusduftene som er perfekte for sommeren, for både damer og herrer. 

Den første på vår liste er Maison Matine Nature Insolente EdP. Denne parfymen er et fantastisk valg for deg som leter etter en frisk parfyme som er både forfriskende og sofistikert. Duften åpner med toppnoter av appelsin, sitron og bergamott, etterfulgt av hjertenoter av mynte, melon, honning og liljekonvall. Bunnotene av vetiver, musk og sedertre etterlater en varm finish som perfekt balanserer de livlige sitrusnotene.  

For deg som leter etter den beste parfymen som kan gi en følelse av en sommer i Middelhavet, er Perris Monte Carlo Mandarino di Sicilia EdP et utmerket valg. Denne aromaen bringer den italienske sommeren til deg, uansett hvor du er. Det er en sitrusaromatisk frisk parfyme for både kvinner og menn, som åpner med grønn mandarin, bitter appelsin, gul mandarin og petitgrain. Denne parfymen kombinerer sødmen av mandarin med et subtilt hint av sitrus, og etterlater en unik og tiltalende duft. 

Clean Reserve Citron Fig Eau de Parfum er et annet flott alternativ for deg som elsker friske sitrusdufter. Denne parfymen åpner med duftnoter av sitron og ingefær, etterfulgt av mynte, kardemomme, mandarin og copaiba-balsam. Den kombinerer den syrlige duften av sitron med den søte duften av fiken, og skaper et balansert og tiltalende duftspor som er perfekt for sommermånedene. Det er også et godt valg for både menn og kvinner på jakt etter en unik og forfriskende duft. 

Hvis du foretrekker en mer floral, men fortsatt frisk parfyme, bør du prøve Aerin Fleur de Peony Eau de Parfum. Denne parfymen kombinerer den søte duften av peon med hint av sitrus, og skaper en forfriskende og blomstrende duft. Det er det perfekte valget for deg som ønsker å føle deg elegant og fresh i sommermånedene. 

Versace Dylan Turquoise Eau de Toilette er en parfyme som virkelig utstråler sommer. Med sine sitrusnoter gir den en eventyrlysten følelse av å være på en tropisk øy. Den åpner med friske toner av sitron, mandarin og rosa pepper, etterfulgt av et hjerte av guava, fresia, solbær og sjasmin. Dette er en frisk parfyme som bringer essensen av sommeren til liv og får deg til å drømme om solfylte dager. 

De 5 beste sitrusduftene
Produktbilde for Nature Insolente EdP 50ml hos Fredrik & Louisa
50% rabatt
Nature Insolente EdP 50 ml
Produktbilde for Mandarino Di Sicilia EdP 50ml hos Fredrik & Louisa
Mandarino Di Sicilia EdP
Produktbilde for Clean Reserve Citron Fig EdP - 30 ML hos Fredrik & Louisa
Clean Reserve Citron Fig EdP
Produktbilde for Fleur de Peony EdP 50ml hos Fredrik & Louisa
Fleur de Peony EdP 50 ml
Produktbilde for Dylan Turquoise EdT 50ml hos Fredrik & Louisa
Dylan Turquoise EdT

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK