BESTSELGENDE MAKEUP -25%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

F&L Beauty Award Event og hete tips til hvordan bruke produktene!

For å feire Fredrik & Louisa Beauty Award 2023 samlet vi et knippe håndplukkede påvirkere fra bransjen og delte våre beste tips til bruk og nå er det på tide at dere også får dem, samt et innblikk i hvordan det er å delta på et Fredrik & Louisa event!

Influencere og skjønnhetsbransjen

Dagen for Fredrik & Louisa Beauty Award Event blåste sur vind gjennom Oslos gater, med regntunge skyer som truet på himmelen. Det stoppet allikevel ikke gjestene som var invitert på event denne dagen – og mon tro vi hadde det hyggelig!

Gjestene inkluderte influensers og mennesker som til daglig jobber i skjønnhetsbransjen, og temaet var selvfølgelig Fredrik & Louisa Beauty Award!

Fredrik & Louisa Beauty Award er lansert
Et nydelig knippe viktige påvirkere i bransjen
Nydelige Alexandra

Beauty hacks nederst i artikkelen!

Matchende og flotte Thea, Sara og Andrea

Inspirasjon fra Budapest

Når vi i Fredrik & Louisa jobber med eventer ligger det mye planlegging bak. Vi hadde valgt Chat D’Or på Frogner i Oslo til lokasjon og her fikk vi lov å virkelig sammenfatte et konsept som tok i bruk deres kule lokaler til det fulle, og det ble en nydelig synergi.

Har du sett The Grand Budapest Hotel? Noe av inspirasjonen til Jojo som står bak Chat D’Or er hentet herfra, og dette spilte vi videre på. Vi designet blant annet egne «kakebokser» som vi brukte til produktgaver fra Beauty Award. Vi hadde nydelige blomster fra Carousel på Grünerløkka og et herlig knippe gjester i fabelaktige antrekk som virkelig skapte god stemning og holdt skjønnhetspraten igang!

Inspirasjon fra the Grand Budapest Hotel
Blomster fra Carousel på Grünerløkka
En deilig meny ble servert på Chat D’Or

Beauty Hacks fra Beauty Hall

Erica som jobber som Counter Manager på Fredrik & Louisa Beautyhall på Steen & Strøm gav oss sine beauty hacks for alle vinnerne i F&L Beauty Award, og det ble ivrig snakk i restauranten. Alle elsker jo å høre tipsene til de som jobber med disse skjønnhetsproduktene daglig. Dette fikk gjestene servert og selvfølgelig skal vi også dele dette med dere!

Erica deler skjønnhetstips
Beauty Hacks fra Beauty Hall
1.
Et vippeserum som faktisk holder det det lover. Du får fantastiske vipper, både i lengde og fylde. TIPS: Sett det sammen med tannbørsten så husker du det hver kveld!
2.
Den ultimate glossen for superglossy finish og plump-effekt. TIPS: Bruk den over din favoritt-lipliner og leppestift for skikkelig wow effekt.
3.
TIPS: Bruk som øyeskygge for å hente opp igjen fargen fra ansiktet! Dette gir en helhetlig solkysset look – kjempefin mot sommeren!
4.
TIPS: Et superhett tips er å blande serumet inn i foundation for ekstra glød og fukt, og det kan brukes både dag og natt – selv om navnet tilsier natt!
5.
TIPS: Bland ett til to pump foundation sammen med ansiktskremen din, for å få en veldig naturlig look, som en lett bb-cream men med nydelig glød. Perfekt i sommerhalvåret! Denne foundationen kan også enkelt bygges opp for mer dekk og er dermed svært anvendelig til hverdags, fest eller en dag utendørs!
6.
TIPS: Har dere sett trenden i SoMe med soft smokey liner som alle lager nå? Vel denne paletten er jo miniversjonen av den store som har 14 nyanser, og begge disse er helt amazing for å lage en slik look!

Se og shop alle vinnere HER!

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Fredrik & Louisa (@fredrikoglouisa)

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK