MAC, Estée Lauder & Clinique - 30%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

Duften av sommeren 2024: Kirsebær, litchi og pære 

Duften av sommeren 2024: Kirsebær, litchi og pære 

Gourmand dufter som oser av «good vibes»!

Sommeren er ikke bare solskinn og lange dager, den er også en fest for sansene. Etter en lang vinter lengter vi mer enn noensinne etter fruktige dufter. I 2024 kan du virkelig omfavne sommerfølelsen med parfymer som eksploderer med de livlige aromaene av kirsebær, litchi og pære. Disse friske, men ikke sitrusbaserte notene, gir deg en herlig pustepause i varmen. I denne artikkelen vil vi komme med våre beste anbefalinger for gourmand dufter som oser av sommer og «good vibes». 

Kirsebær: Sommerens søte friskhet 

Kirsebær er kjent for sin saftige og søte aroma, og her er noen anbefalinger som virkelig fremhever denne herlige duften.  

Tom Ford Electric Cherry EdP

Tom Ford Electric Cherry EdP er en dristig blanding som kombinerer sødmen av kirsebær med en undertone av sensuell musk. Denne duften utstråler en følelse av sprudlende energi og lekende frihet, som en varm sommerdag fylt med solskinn og latter. Perfekt for den selvsikre og eventyrlystne personen som ønsker å fange sommernattens elektriske stemning. Bruk den på kvelder ute, til fester, eller når du vil gjøre et uforglemmelig inntrykk under stjerneklar himmel. 

Amouage Blossom Love Woman EdP er en floral fortelling der kirsebærblomster spiller hovedrollen, perfekt balansert med hint av vanilje og Amaretto. Denne duften gir en følelse av romantikk og sart eleganse, som en fredelig ettermiddag i en blomstrende hage. Bruk den på romantiske dater eller formelle sommerbegivenheter for å forsterke følelsen av tidløs skjønnhet og varme. 

Amouage Blossom Love Woman EdP
Juliette has a gun Juliette EdP

Juliette has a gun Juliette EdP er en moderne vri på kirsebærduften, infusert med en forførende skarphet som gjør den unik og minneverdig. Denne duften gir en følelse av frisk selvtillit og urban chic, som en trendy sommerdag i en pulserende storby. Passer perfekt for den stilbevisste personen som liker å være i forkant av trender og elsker byens livlige atmosfære. 

Initio Narcotic Delight EdP er en hypnotiserende og intens duft som gir en følelse av lidenskap og mystikk, som en fortryllende sommerkveld under en eksotisk himmel. Den passer godt for den karismatiske og sensuelle personen som ønsker å etterlate et dypt og varig inntrykk. Ideell for intime sammenkomster eller spesielle sommeranledninger hvor du ønsker å omfavne sommerens magi og mystikk. 

Initio Narcotic Delight EdP
Kirsebærdufter for sommeren
Produktbilde for Electric Cherry EdP - 50 ML hos Fredrik & Louisa
Electric Cherry EdP
Produktbilde for Blossom Love Woman EdP 100ml hos Fredrik & Louisa
Blossom Love Woman EdP 100 ml
Produktbilde for Narcotic Delight EdP 90 ml hos Fredrik & Louisa
Narcotic Delight EdP 90 ml

Litchi: Tropisk oase i en flaske 

Litchi, med sin distinkte balanse av sødme og syre, bringer en tropisk følelse til sommerparfymene. Her er noen anbefalinger som virkelig fanger essensen av denne eksotiske frukten. 

​Parfums de Marly Delina La Rosée Eau de Parfum

Delina La Rosee EdP åpner med en sprudlende og duggfrisk litchi-note, akkompagnert av delikate rosenvannstoner. Perfekt for den elegante og sofistikerte som ønsker å omfavne sommerens lette og luftige atmosfære. Bruk den på dagtid eller til sommerbrunsjer for å føle deg oppkvikket og strålende. 

Van Cleef & Arpels Orchidée Vanille EdP bruker litchi til å gi en fruktig introduksjon til en ellers dypt vaniljedominert parfyme, noe som resulterer i en sofistikert og feminin duft. Denne duften gir en følelse av luksus og varme, som en solnedgang ved havet. Bruk den på kveldstid eller til spesielle anledninger hvor du ønsker å omfavne sommerens gyldne timer. 

Van Cleef & Arpels Orchidée Vanille EdP
Aerin Fleur de Peony EdP

Aerin Fleur de Peony EdP smelter litchi sammen med peoner for en blomstrende, nesten «candied» aroma. Denne duften av sommeren 2024 gir en følelse av livlighet og glede, som en blomstereng i full blomst. Perfekt for den livsglade og kreative personen som elsker å feire sommerens overflod.  

Hermès Tutti Twilly d’Hermès EdP bruker litchi til å tilføre en sprudlende og uventet twist til Hermès’ klassiske Twilly-duft. Denne duften gir en følelse av lek og overraskelse, som en spennende reise til et ukjent tropisk sted. Bruk den når du ønsker å føle deg energisk og eventyrlysten, enten det er på reise eller hjemme. 

Hermès Tutti Twilly d'Hermès EdP
Litchidufter for sommeren
Produktbilde for Delina La Rosée EdP 75ml hos Fredrik & Louisa
Delina La Rosée EdP
Produktbilde for Orchidèe Vanille EdP 75ml hos Fredrik & Louisa
Orchidèe Vanille EdP 75 ml
Produktbilde for Fleur de Peony EdP 50ml hos Fredrik & Louisa
Fleur de Peony EdP 50 ml
Produktbilde for Tutti Twilly d'Hermès EdP - 50 ML hos Fredrik & Louisa
Tutti Twilly d'Hermès Eau de Parfum

Pære: Subtil friskhet 

Pære tilbyr en søt, men subtil friskhet og er en favoritt for sommerlige duftkomposisjoner. Her er noen anbefalinger som virkelig fremhever denne delikate frukten. 

Jo Malone London English Pear & Freesia Cologne

Jo Malone London English Pear & Freesia Cologne er en lett og frisk duft der saftig pære møter sprø fresia. Denne duften gir en følelse av renhet og enkelhet, som en rusletur gjennom en fruktlund i full blomst. Perfekt for den naturlige og jordnære personen som elsker sommerens enkle gleder. Bruk den til hverdags eller på piknik i parken for å føle deg oppfrisket. 

Versace Dylan Purple Pour Femme EdP blender pærens delikate sødme med lilla blomsternoter for en feminin og forfriskende effekt. Denne duften gir en følelse av eleganse og modernitet, som en stilig sommerfest i en blomstrende hage. Bruk den på sommerfester eller middager for å føle deg fortryllende og glamorøs. 

Versace Dylan Purple Pour Femme EdP
Carner Marbella EdP

Carner Marbella EdP er en sofistikert sammensetning som fanger pærens lyse toner sammen med sensuelle tre-noter. Denne duften gir en følelse av ro og raffinement, som en elegant kveld ved kysten. Perfekt for den sofistikerte og stilfulle personen som setter pris på de finere ting i livet. Bruk den på kveldstid eller til formelle anledninger for å føle deg elegant og tidløs. 

Xerjoff Erba Gold Eau de Parfum er en luksuriøs duft som fremhever pære med et hint av gress og grønne noter, perfekt for sommerkvelder. Denne duften gir en følelse av friskhet og eksklusivitet, som en luksuriøs sommerfest under åpen himmel. Passer perfekt for den karismatiske og eventyrlystne personen som elsker å skille seg ut.  

Xerjoff Erba Gold Eau de Parfum
Pæredufter for sommeren
Produktbilde for English Pear & Freesia Cologne - 100ML hos Fredrik & Louisa
English Pear & Freesia Cologne
Produktbilde for Dylan Purple Pour Femme EdP - 50 ML hos Fredrik & Louisa
Dylan Purple Pour Femme EdP
Produktbilde for Erba Gold EdP - 100 ML hos Fredrik & Louisa
Erba Gold EdP

Enten du er tilhenger av de søte notene av kirsebær, den eksotiske friskheten av litchi, eller den subtile elegansen av pære, byr sommeren 2024 på en duft for enhver smak. Disse duftene av sommeren 2024 lover ikke bare å forbedre din personlige duftgarderobe, men også å løfte din sommeropplevelse med hver spritz. 

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 14495 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Valentina Z.
  Verifisert kunde
  19/07/2024
  Hyggelig handelopplevelse
  Det var en hyggelig handelopplevelse fordi kjenner denne parfyme fra før og det var bare å kjøre på.
 • Kristine Ø.
  Verifisert kunde
  19/07/2024
  Raskt
  Rask og riktig bestilling. Gode kampanjer
 • Britt Elin Grøtte Nilsen
  Verifisert kunde
  19/07/2024
  Super rask ekspedering
 • Aimen A.
  Verifisert kunde
  19/07/2024
  Veldig fornøyd
 • Hilde G.
  Verifisert kunde
  19/07/2024
  Alltid rask og presis levering!
  Fredrik og Louisa har alltid rask og riktig levering av det man bestiller.
 • Linda Dyrhol
  Verifisert kunde
  19/07/2024
  Veldig bra;) topp;) handler gjerne flere ganger
 • Tina S.
  Verifisert kunde
  19/07/2024
  Fikk varene levert og til avtalt tid. Fornøyd.
 • Brede Frostad
  Verifisert kunde
  19/07/2024
  Fornøyd
  Lett og finne det du ønsker og fine priser. Varene kommer godt innpakket og er aldri skadet. Rask og trygg handel.
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 1. august 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK