BESTSELGENDE PARFYMER -30%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

Julegavetips – Dette er hva han og hun ønsker seg til jul!

Julegavetips – Dette er hva han og hun ønsker seg til jul!

Våre beste gavetips!

Julen nærmer seg med stormskritt, og med den kommer jakten på den perfekte gaven. Enten det er for han eller henne, ønsker vi alle å finne noe som ikke bare er gjennomtenkt, men også eksklusivt og luksuriøst. I denne julegaveguiden har vi samlet våre beste julegavetips som garantert vil bringe glede og overraskelse under treet. Fra eksklusive parfymer til luksuriøs hudpleie og elegant makeup, vi har noe for enhver smak og stil.

Gaver som forteller en historie

I en verden der hver juledrøm flettes med tråder av luksus og forfining, skinner navnet DIOR som en stjerne på nattehimmelen. Fra sofistikerte parfymer som vekker minner om vinterens magi, til makeup som speiler stjernenes skjær, er DIOR hennes ultimate ønske under juletreet. Legg ut på en fortryllende reise i hjertet av den ikoniske parisiske hagen «Les Tuileries». Oppdag en virvelvind av gaver fra DIOR på drømmenes karusell.

Miss Dior, skapt i 1947, er ikke bare en duft, men et historisk kunstverk, og er selve duften av kjærlighet. Inspirert av Christian Diors søster, Catherine, kjent som Miss Dior, representerer denne parfymen en perfekt harmoni av tradisjon og nyskapning. Den utstråler en bukett av blomstrende noter, noe som gjør den til den ideelle duften for den moderne, selvsikre kvinnen som omfavner kjærlighetens essens. J’adore L’Or, på sin side, er duften av kjærlighetserklæring. Den står som et symbol på luksus og raffinement. Denne parfymen, lik et juvelbesatt diadem, inneholder rike og dyptgående noter som hyllest til kvinnelig styrke og eleganse. Sammen representerer Miss Dior og J’adore L’Or en duftende symfoni som feirer kjærlighetens mange dimensjoner, fra dens dype essens til dens mest strålende erklæringer.

I denne festlige sesongen, hvor eleganse og finesse kommer til sin rett, presenterer DIOR to dufter som fanger essensen av sofistikert maskulinitet: DIOR Sauvage og DIOR Homme. Sauvage, med sin robuste, friske aura, er en hyllest til frihet, en olfaktorisk odysse som fører den moderne mannen gjennom ville landskap og uberørte horisonter. HOMME, en duft som definerer ny raffinement, er en harmonisk blanding som symboliserer en mann med en uanstrengt eleganse. Å gi en av disse duftene som julegave er å gi en opplevelse – en gave som vil bli husket og verdsatt lenge etter at høytiden har falmet.

Finn dine julegaver fra DIOR og oppdag THE ATELIER OF DREAMS her

Estes Lauder Advanced Night Repair julegavetips
Estée Lauder Advanced Night Repair

Julegaver til henne – Årets most-wanted

Denne julen, overrask henne med en gave som reflekterer både tanke og eleganse. Denne listen med nøye utvalgte julegavetips av årets mest ettertraktede skjønnhetsprodukter vil garantert fortrylle. Fra banebrytende hudpleieinnovasjoner til sofistikerte parfymer som har tatt sosiale medier med storm, er noe for enhver smak. Skap magiske øyeblikk med gaver som ikke bare er i tråd med de siste trendene, men som også oser av luksus og kvalitet. La henne skinne denne julesesongen med en gave som er like unik og spesiell som hun er.

VALENTINO Donna Born In Roma

Dette er en tidløs gave som passer for kvinner i alle aldre. Med sin fortryllende blanding av friskhet og blomsternoter, er det en perfekt duft for enhver smak. 

EdP 30ml 850,-

PARFUMS DE MARLY Valaya

Med duftnoter av sjasmin, kardemomme og rose føles denne parfymen som en lys rosa sky i solnedgangen. 

EdP 75ml 2715,-

ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair

For den spesielle personen som kun fortjener det beste – Estée Lauder’s Advanced Night Repair er julens magiske eliksir. Drøm søtt og våkn opp med fornyet, strålende hud hver dag. 

30ml 850,-

GIORGIO ARMANI BEAUTY Luminous Silk Foundation

Unn deg selv en feilfri glød denne julen med Giorgio Armani Beauty Luminous Silk Foundation. En silkemyk og lett foundation for en feilfri glød som lyser opp huden innenfra. 

30ml 660,-

Julegaver til han – Gaver som vil imponere

Overrask han denne julen med gaver som kombinerer luksus, stil og omsorg. Våre julegavetips inkluderer de beste ansiktskremene spesielt utviklet for menn, som skal gi næring og beskytte huden i de kalde vintermånedene. I tillegg har vi et utvalg gavetips til luksuriøse parfymer, perfekt for mannen som ønsker å uttrykke sin unike stil og personlighet. Gi han en spesiell julegave denne sesongen – en gave som han vil sette pris på og nyte hver dag.

INITIO Oud for Greatness

Med dens edle noter av oud, safran og musk, bringer den deg på en reise til hjertet av Orienten. En ekstravagant duft til hen som er opptatt av luksus fra topp til tå. 

EdP 90ml 3485,-

YSL MYSLF

En kontrastfylt og forførende duft til mannen som ikke er redd for å uttrykke seg selv. 

EdP 60ml 1075,-

JUVENA Rejuven Men Superior Overall Anti-Age Cream

En dag- og nattkrem som minimerer rynker, forbedrer elastisitet, jevner ut hudtonen og beskytter mot oksidativ skade for en revitalisert og fuktet hud.

50ml 695,-

Dr. Barbara Sturm Face Cream Men

En vektløs fuktighetskrem som booster huden med antioksidanter, beroliger også huden etter barbering, og etterlater en frisk og fuktet følelse døgnet rundt.

50ml 1800,-

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13352 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Kajsa A.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Rask levering:)
 • Wenche A.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Nettbutikk
  Her fungerte alt veldig bra
 • Jørgen S.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Fin og ryddig
  Fin og ryddig nettisde
 • Rita A.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Levering
  Det gikk raskt og greit. Lett å finne varer og bestille.
 • Hannah F.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Alltid fornøyd!
  Alltid fornøyd med kundeservice på nett og i butikk, og med varene! Rask levering! 💯👏
 • Suad A.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Enkelt å bruke og raskt levering
 • Alisa D.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Rask og god!
  Takk for det!
 • Mona H.
  Verifisert kunde
  29/05/2024
  Natt/dagkrem
  Vekfig bra til min hud
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK