BESTSELGENDE MAKEUP -25%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

De største sminketrendene for vinteren 2023 

Sminketrendene for vinteren 2023

Trender som vil krydre den kalde årstiden

Sminketrendene for vinteren 2023 lover å krydre den kalde årstiden med dristige farger, et hint av kirsebærrødt og «frosted makeup look». I denne artikkelen presenterer vi noen av de hotteste makeuptrendene som vil dominere denne sesongen.  

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av TOM FORD BEAUTY (@tomfordbeauty)

Et hint av kirsebær 

2023 har vært dominert av cherry parfymer, og denne vinteren handler det om å omfavne den forførende sjarmen til kirsebærnyanser i sminkelooken din. Kiresebærrød leppestift står i sentrum med en dyp, mettet rød som er både tidløs og vågal. Koordinering av lepper og negler i denne livlige nyansen vil skape en harmonisk og stilig effekt. Enten du velger en matt finish eller en glanset effekt, vil kirsebærrøde lepper og negler garantert bringe en ekstra dose glamour til vinterdagene. 

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Dior Beauty Official (@diorbeauty)

Forever Night 

Denne vinteren har trenden med svart eyeliner og dyp lilla leppestift blitt tatt rett fra catwalken og forvandlet til everyday makeup-looks. Diors Creative and Image Director, Peter Philips, har tatt dette utseendet til nye høyder, som demonstrert under Spring 2024-showet. Denne dristige looken ble skapt med en intens svart eyeliner og dyp, matt lilla leppestift, og den ser helt fantastisk ut! Dior Rouge Dior Forever i fargen Forever Night er selve essensen av denne trenden. Kombiner den med en svart eyeliner og skap en look fengslende og elegant sminkelook. 

Frosted Makeup 

Vinteren er ikke komplett uten et snev av frost, og som vi har lært fra 2023, kan alt tjene som inspirasjon for en beauty trend. Den skimrende trenden som fanger essensen av sesongens magiske glans er frosted makeup-look – en strålende og glødende look som fanger vinterens magi. Og er ikke Highlighter Iced Out det perfekte valget for denne looken med sin glitrende vinterestetikk og luksuriøse, iskalde glød. Iced Out gir et diffust, strålende lys til huden, som om den er drapert i det fineste laget av diamantstøv. 

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Anastasia Beverly Hills (@anastasiabeverlyhills)

Naturlig glød 

Sminketrendene i 2023 har vært inspirerte av naturlig, glødende hud, og sminketrender for vinteren 2023 gir en look som virkelig fanger essensen av subtil eleganse: en naturlig glød, eller «lit from within» glød. Denne trenden fremhever hudens naturlige skjønnhet i stedet for å transformere den, og «lit from within»-gløden oppnås gjennom bruk av en delikat highlighter, fuktighetsgivende foundation og lysreflekterende primer som jobber sammen for å gi huden et sunt, naturlig og oppfrisket utseende. 

Makeup Trends for Winter 2023 byr på en rekke spennende sminketrender som passer enhver stil og anledning. Disse trendene garanterer at du vil skinne gjennom hele sesongen. Husk, det viktigste er å ha det gøy og eksperimentere med din egen stil! 

Sisley Palette L’Orchidée Highlighter Blush

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK