Vi har GRATIS FRAKT på alle ordre over 99 kr

Fredrik & Louisa x Biotherm

Biotherm ønsket sammen med Fredrik & Louisa å ha en kampanje hvor Fredrik & Louisa ansatte fikk en spennende mulighet til å fronte kampanjemateriellet for merket. De ansatte kunne dermed melde seg opp til å delta på Biotherm fotoshoot som fant sted i Oslo i starten av mars 2021.

Det er en glede å presentere våre flotte ambassadører:
Iselin er 30 år og jobber på Fredrik & Louisa i Moa og hennes favorittprodukt er Aquasource Gel krem. Lise er 21 år og jobber på Fredrik og Louisa på Storo og hennes favorittprodukt er Life Plankton Elixir serum. Unni er 42 år og jobber på Fredrik og Louisa på Lagunen og hennes favorittprodukt er Blue Therapy Red Algea dagkremen.

Iselins favoritt: Life Plankton Elixir Serum

«Min opplevelse med Life Plankton Elixir er at den passer veldig bra for min sensitive hud. Jeg blir ofte veldig rød, men denne roer ned og balanserer veldig bra på min hud.»

Life Plankton Elixir er et regenererende serum, som er velegnet for alle aldre og hudtyper – selv sensitiv hud. Det er det første trinnet i enhver hudpleierutine for en fuktet, vakker og velpleid hud. Allerede etter 8 dager oppleves hudens kvalitet synlig forbedret, styrket og fastere med fornyet glød. Med tiden fremstår huden yngre og de små fine linjene fremstår redusert.

Unnis favoritt: Blue Therapy Uplift

«Mitt favorittprodukt fra Biotherm er selvfølgelig Red Algea kremen. Den gir en fantastisk glød, den strammer opp og jobber med anti-agen som jeg selvfølgelig vil jobbe med hver dag.»

Blue Therapy Red Algae Uplift Day er en oppstrammende og fuktighetsgivende dagkrem for normal/kombinert hud som forbedrer hudens elastisitet og fasthet ved hjelp av kollagenfraksjonspeptid av naturlig opprinnelse, samt «Red Algae»-ekstrakt, kjent som Rodophycea, som høstes langs Atlanterhavskysten. Hudens linjer og rynker er mindre synlige og hudens naturlige glød forbedres.

Lises favoritt: Aquasource Gel

«Biotherm sin Aqua Source-gel er den perfekte redningen for meg som har kombinasjonshud. Da får jeg både fuktighet, naturlig glød og det varer hele dagen.»

Aquasource Gel – Normal/Combination Skin er en fuktgivende og beroligende dagkrem med geltekstur til normal/kombinert hud. Aquasource Gel gir intens fukt i opptil 48 timer. Etter første gangs bruk vil huden oppleves mer fuktet, med en fornyet glød og oppleves friskere. Tørrhetslinjer fremstår redusert etter 5 dagers bruk og huden oppleves silkemyk og behagelig.

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 4709 verifiserte omtaler
 • Helen V.
  Verifisert kunde
  03/10/2022
  oversiktelig og enkelt
  veldig bra nettside som gjør det lett å finne produktene og raskt og lettvint å bestille
 • Håvard Ø.
  Verifisert kunde
  02/10/2022
  Kunne ikke vært bedre
  Lett å bruke, enkelt å kjøpe, rask leveranse!
 • Carmen S.
  Verifisert kunde
  02/10/2022
  En butikk som kan stole på og du finner alt
  God handleopplevelse og lett å finne det du leter etter. Forsendelsen var rask og godt pakket, en hyggelig overraskelse. En gave til seg selv.
 • Torunn K.
  Verifisert kunde
  02/10/2022
  Fornøyd,fikk varene rett i postkassen og fikk varene tilsendt raskt.
 • Linnea F.
  Verifisert kunde
  02/10/2022
  Veldi lett å finne frem. Enkel og bra side
 • Tone M.
  Verifisert kunde
  02/10/2022
  Fin
  Rask levering, grei betalingsordning
 • Anita H.
  Verifisert kunde
  02/10/2022
  Flott opplevelse!
  Jeg har handlet flere ganger i denne nettbutikken, og kommer til å gjøre det igjen. Rask levering.
 • Faustine O.
  Verifisert kunde
  02/10/2022
  Kvikk
  Jeg fant mine ting veldig lett på nettet og de ble levert veldig raskt 😍