BESTSELGENDE MAKEUP -25%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

Biotherm hudpleie: 5 favoritter du ikke visste du trengte!

Boost hudpleierutinen din med disse favorittene!

Biotherm hudpleie er mer enn bare en hudpleieserie. Det er en samling av banebrytende produkter spesielt formulert for å revolusjonere din daglige hudpleierutine. Ved å tilby løsninger som forvandler og fornyer huden din, gir Biotherm deg den sunne, strålende huden du alltid har drømt om. La oss ta en nærmere titt på fem av de mest imponerende hudpleieproduktene du kanskje ikke visste du trengte.   

5 favoritter du kanskje ikke visste du trengte!
1.
Denne dagkremen er en game-changer når det kommer til å gi huden din dyp hydrering. Aquasource Gel er beriket med Life Plankton™, en unik ingrediens som stimulerer hudens regenerative krefter. Med denne ansiktskremen i hudpleierutinen din vil du merke merkbart friskere og yngre hud. 
2.
Denne mykgjørende lotionen fjerner effektivt urenheter og etterlater huden silkemyk. Biosource Softening Toner er en essensiell del av Biotherm hudpleie fordi den forbereder huden for de neste trinnene i din hudpleierutine. 
3.
Hvis du sliter med mørke ringer, poser under øynene eller fine linjer, er dette produktet for deg. Blue Therapy Eye Cream bekjemper alle disse problemene, og gir deg et mer våkent og ungdommelig utseende.
4.
Ikke glem huden på kroppen din! Lait de Douche Shower Milk er en intensivt hydrerende dusjsåpe som etterlater huden silkemyk, glatt og godt fuktet. Den har en forfriskende sitrusduft som er en glede å bruke hver dag. 
5.
En oppstrammende og reparerende kroppsolje som forbedrer hudens helse og utseende. Den inneholder Biotherms kjerneingrediens, Life Plankton™ Water, naturlige oljer og anti-stretch mark Tasmanol. Denne sammensetningen reduserer synligheten av strekkmerker, reparerer huden på dypet, og forbedrer fastheten. 

Biotherm hudpleie er en historie om vitenskap, innovasjon og dedikasjon til kvalitet, med røtter i Frankrike siden 1952. Merket har alltid vært tro mot sin opprinnelige visjon om å tilby innovative, vitenskapsdrevne hudpleieløsninger. Den unike tilnærmingen til hudpleie er drevet av vitenskapen om bioteknologi, som kombinerer biologi og teknologi for å lage hudpleieprodukter i harmoni med kroppens naturlige biologiske prosesser.

Biotherm har utviklet en rekke populære hudpleieprodukter som Life Plankton Essence, Aquasource-serien og Blue Therapy-serien, alle kjent for sine fuktighetsgivende og revitaliserende fordeler. Merket er spesielt anerkjent for sitt engasjement for bærekraft og ansvarlig produksjon, og produserer mange av sine skjønnhetsprodukter med naturlige ingredienser og miljøvennlige emballasjematerialer. Med en sterk forpliktelse til kvalitet, innovasjon og bærekraft, fortsetter Biotherm å sette standarden for vitenskapsbasert hudpleie.

Ingen hud er for tørr, ingen aldringstegn er for harde å bekjempe når du har Biotherm hudpleie ved din side. Disse fem hudpleieproduktene er bare toppen av isfjellet når det gjelder hva Biotherm kan tilby. Så hvorfor vente? Ta skrittet og begynn å utforske Biotherm hudpleie i dag. Din hud vil takke deg! 

Biotherm hudpleie: 5 favoritter du ikke visste du trengte!
Produktbilde for Aquasource Hyalu Plump Gel - 50 ML hos Fredrik & Louisa
Aquasource Hyalu Plump Gel
Produktbilde for Biosource Softening Toner 200ml hos Fredrik & Louisa
Biosource Softening Toner 200 ml
Produktbilde for Blue Therapy Eye 15ml hos Fredrik & Louisa
Blue Therapy Eye 15 ml
Produktbilde for Lait De Douche Shower Milk - 200 ML hos Fredrik & Louisa
Lait De Douche Shower Milk
Produktbilde for Life Plankton Body Oil 125 ml hos Fredrik & Louisa
Life Plankton Body Oil 125 ml

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK