BESTSELGENDE PARFYMER -30%💕
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

Amouage – Kongenes Gave

Vi startet uken med en inspirerende duftreise til Oman sammen med Joachim Nisen, Global Education Manager fra Amouage. På dette fantastiske eventet dykket vi ned i parfymehusets historie, filosofi og arv.

Amouage er et av verdens mest kjente luksuriøse parfymehus, som stammer fra sultanatet Oman. Amouage ble etablert i 1983, da Qaboos Bin Said, sultanen av Oman, beordret prins Sayyid Hamad bin Hamoud al bu Said til å stifte et selskap for å bevare parfyme-tradisjonene i Oman. Han ønsket også å skape en autentisk, uvurderlig gave som ville bli gitt til verdens ledere når de besøkte landet. Amouage bruker arabiske dufter og dyrebare lokale essenser, som inkluderer oudh, musk, røkelse og sandeltre, i sine parfymer. Disse arabiske duftene gir rikdom, dybde og eleganse som gjenspeiler Omans arv og kultur.

Kan du fortelle oss om Amouage og filosofien bak merket?

J.N – Amouage-parfymer for damer og herrer har en sofistikert signatur som vitner om fantastisk håndtverk, kvalitet og kreativ integritet. Ved å bruke kun de fineste og mest spesielle ingrediensene fra hele verden, er Amouage-parfymer komponert av verdenskjente parfymere i Paris, Grasse, Genève og New York. Hver kreasjon er nøye håndlaget og smakfullt blandet for å presentere en omsluttende patina og en langvarig, elegant sti. Blomster, krydder og tresorter står harmonisk sammen, og sjeldne ingredienser skaper unike og utsøkte kontraster.

Kan du fortelle oss om inspirasjonen bak Odyssey Collection CHAPTER III : ESCAPE?

J.N – Det tredje kapittelet i Odyssey-kolleksjonen presenterer fire nye Eaux De Parfum til kompendiet av ikoniske parfymer, og puster nytt liv i parfymehusets ikoniske arv. Hver kreasjon vever Royal Frankincense med en bred palett av sjeldne ingredienser. Search, Guidance, Purpose og Lineage taler til oss om streben etter å vokse, søket etter en ny vei og et nytt formål i livet – prosessen av ultimat transformasjon.

Denne kolleksjonen er en unik duftreise som vil fremkalle følelser av nysgjerrighet hos Lineage Woman EdP, mot med Search Man EdP, indre triumf med Guidance Woman EdP og en følelse av oppvåkning med Purpose Man EdP. Denne kolleksjonen hyller Amouages ​​røtter i et moderne språk, og holder seg tro mot husets visjon om å bringe kulturer og generasjoner sammen.

Odyssey Collection
Produktbilde for Linage Woman EdP 100 ml hos Fredrik & Louisa
Lineage Woman EdP 100 ml
Produktbilde for Search Man EdP 100 ml hos Fredrik & Louisa
Search Man EdP 100 ml
Produktbilde for Guidance Woman EdP 100 ml hos Fredrik & Louisa
Guidance Woman EdP 100 ml
Produktbilde for Purpose Man EdP 100 ml hos Fredrik & Louisa
Purpose Man EdP 100 ml
Odyssey Collection Chapter III : Escape

Hva er dine 3 favorittdufter fra Amouage?

J.N – Det er umulig å velge tre, men jeg vil absolutt anbefale å utforske Material EdP, som fremkaller en opplevelse som ligner på å stå i en lund og se en mengde teksturer og ulike nyanser av tre, blader og bark, alt sammen til en. Jeg vil også anbefale Santal Sohar, som tar deg med på en reise gjennom den gyldne auraen av tusen himmelske lys som glitrer over den eldgamle havnen i Sohar, hvor krydder og sandaler pleide å strømme fra. Min nyeste kjærlighet er Purpose EdP fra the Odyssey Collection. Et totem av mineralskog og stjernegnister av krydder, Purpose er en sjamanistisk oppvåkning, duften av å føle seg i fred, av å finne røttene sine, av å føle seg komplett.

Purpose EdP

Hva er dine beste tips for å finne den perfekte Amouage-duften?

J.N – Den beste måten avhenger av å stille deg selv de riktige spørsmålene. Hva slags følelser vil jeg føle når jeg bærer parfymen? Hver parfyme fra kolleksjonene vil gi en sensasjon som vil vekke forskjellige følelser. For eksempel, hvis du ser etter en klassisk, sofistikert duft som vil fremkalle følelsen av en mirage av aldehyder – Dia EdP. Hvis du ser etter en følelse av modernitet – Guidance EdP. Med Amouage er den beste måten å bli kjent med kolleksjonene er ved å oppdage de mest elskede. Interlude EdP, Reflection EdP, Honour EdP, Guidance EdP og, hvis du vil føle deg mystisk og karismatisk – Material EdP.


Reflection føles som å starte en ny dag på hvitt lerret.


J.N – Vår og sommer betyr varmt vær, og du trenger sårt friskhet. Friskheten i parfymer fester seg ikke i de fleste tilfeller, men med Amouage, på grunn av den sjenerøse konsentrasjonen av parfyme inne i hver flaske, vil du oppdage at friskheten vil holde seg på huden i timevis. Du finner også Amouage-tvisten, måten parfymehuset fanger opp friskheten inne i parfymen. I denne forstand, definitivt, Reflection EdP – en sprø, ren friskhet som vil løfte sinnet ditt, følelsen av å ha på seg en perfekt ren, lys skjorte. Reflection føles som å starte en ny dag på hvitt lerret. Men også Search EdP, som gir deg en lysende følelse, som et utbrudd av energi. Det gir en varig friskhet, spesielt hvis du liker sitrus, med en mystisk vri av røkelse. Og til slutt, Lineage EdP. Friskhet knyttet til vann. Å være koblet til vann vil være som å svømme i havet, det turkise vannet i Oman. Lineage bringer deg dit, og får deg til å føle deg som om du dykker i havet og forblir ved overflaten. Hvis du ønsker å dykke dypere ned i vannet – Enclave EdP. Enclave gir en følelse av avkjølende friskhet i det dype vannet. Det er opp til deg – du bestemmer.

Reflection EdP
Guidance EdP og Lineage EdP

Hva er ditt beste tips for layering med en Amouage-duft?

J.N – Det er noe ganske unikt i parfymekolleksjonene til Amouage – The Attars. Attarene hyller en forfedres tradisjon med parfymeri. Før flytende parfymer basert på alkohol eksisterte, var den sanne parfymen som eksisterte Attarene – parfyme basert på olje. Hos Amouage er the Attars kun ren, edel parfymeolje – den reneste parfymen du kan finne. Ved å bare legge til en liten dråpe til huden din kan du endre projeksjonen av duften ved å gi en unik raffinement til din favorittparfyme eller signaturduft. Dette vil gjøre deg i stand til å være din egen skaper av parfyme. 

Hvis du elsker Interlude og dens krydrede rikdom, og blander den med Boundless EdP, vil du legge til en mystisk vri til duftopplevelsen og følelsen. Med layering kan du enten skape kontrast, eller forbedre. Du kan forbedre en parfyme med krydder, men skape kontrast med et utbrudd av friskhet. Lineage sammen med Interlude EdP vil være en fantastisk, harmonisk vri. 

Interlude 53 Exceptional Extrait
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Fredrik & Louisa (@fredrikoglouisa)

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 13180 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
 • Tatjana K.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Oversiktlig og brukervennlig
  Nettbutikken er oversiktlig og lett å se gjennom.
 • Anne G.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
  Fikk baren kjapt i postkassen.
 • Sunisa S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Veldig grei
  Lett å finne ting og det går veldig kjapp med kjøp og leveringen
 • Eva H.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Helt grei
 • Britt S.
  Verifisert kunde
  21/05/2024
  Rask levering
 • Mariann D.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Fornøyd
  Veldig fornøyd med å bestille fra Fredrik &Louisa. Ingen problemer og rask levering.
 • Veronica A.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Rask leveranse
  Varene kom veldig raskt
 • Hanaan M.
  Verifisert kunde
  20/05/2024
  Good service ❤️
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. juni 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK