BESTSELGENDE MAKEUP -25%💕

GET THE ARMANI GLOW

Giorgio Armani mestrer den perfekte nude ansiktsmakeupen og fremhever hudens naturlige hudfarge og egenskaper uten å skjule eller tildekke. Skreddersydd til perfeksjon og beskyttet i luksuriøse emballasje, forfører de innovative sminkeformlene fra Giorgio Armani selv de mest krevende kvinnene. Inspirert av de vakreste ingrediensene og teksturene. Oppnå din egen Armani Glow i 4 enkle trinn.

STEP 1 – PREPARE

Start med Giorgio Armani Hydrerende Primer. Huden kjennes fuktet, behagelig og glatt. Klar til å fange og reflektere enda mer glød. Perfeksjonerer huden hele døgnet. 1 universell nyanse for alle hudtoner. Laget for alle hudtyper, selv svært tørr hud. Anbefalt brukt med Luminous Silk Foundation, men kan brukes med andre foundation-serier.

STEP 2 – PERFECT

Makeup-artistens favoritt-foundation. Påfør produktet med blender-børsten. Legg flere lag for en oppbyggelig dekning. Backstage-tips: Bland den med Fluid Sheer for en rask påføring og jevn glød.

STEP 3 – CONCEAL

Giorgio Armani Beauty Luminous Silk Concealer dekker og fremhever ønskede områder med en lett og strålende finish. Den friske og lette formelen inneholder aminosyrebelagte mineralpigmenter som gjør den enkel å påføre på alle områder av ansiktet. Spesielt designet for øyekonturene og gir fuktighet og komfort som sammen bidrar til å redusere synligheten av mørke sirkler. Med en silkemyk tekstur smelter den inn i huden og gir glød med oppbyggelig dekning.

STEP 4 – DEFINE & HIGHLIGHT

Luminous Silk Fusion Powder inneholder avanserte fargepigmenter, som sikrer at produktet matcher din hudtone, uansett hvor mange ”touch-ups” du lager i løpet av dagen. Neo Nude Fusion Powder kommer med en påførings børste, som gjør det lett å skape et feilfritt resultat på farten.

STILL LOOKING FOR YOUR PERFECT FOUNDATION?

Oppdag Giorgio Armani foundation garderobe: Inspirert av de fineste ingrediensene, tilbyr Armani Beauty et utvalg av foundations i forskjellige finishes og dekninger for sømløse resultater som holder og passer din hudtype. Enten du ønsker å oppnå sofistikert glamour eller en naturlig glød, vil du finne den perfekte foundation din skreddersydd for enhver anledning fra Giorgio Armanis foundation garderobe.

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 12764 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
  • Kristin B.
    Verifisert kunde
    22/04/2024
    Veldig fornøyd
    Produktene kom raskt og i delikat emballasje med silkepapir. Fikk til og med en rabatt kupong som jeg definitivt kommer til å få bruk for når jeg skal bestille neste gang. Godt utvalg i nettbutikken. Håper og krysser fingre for at Fredrik og Louisa kan ta inn Charlotte Tilbury og Lisa Eldridge i sitt sortiment en gang i fremtiden.
  • Enaam Shuhait
    Verifisert kunde
    21/04/2024
    Bra buttikk
    Veldig fornøyd , jeg kan finne alt som trenker på et butikk
  • Marie J.
    Verifisert kunde
    21/04/2024
    Enkel og intuitiv
    Nettbutikken er enkel å navigere i, den er svært intuitiv og inviterer til å handle mer enn det man egentlig kom for. Så med mine profesjonelle øyne er nettsiden genial ifht mersalg, men som en kunde som generelt har dårlig råd er disse rosa brillene nettsiden setter på meg uheldig for min personlige økonomi.
  • Karoline A.
    Verifisert kunde
    21/04/2024
    God kundservice og rask levering
  • Angelica B.
    Verifisert kunde
    21/04/2024
    Veldig fint å handle
    Anbefaler
  • Ann D.
    Verifisert kunde
    21/04/2024
    Enkel og oversiktelig
  • Silje O.
    Verifisert kunde
    21/04/2024
    Enkelt og godt utvalg
    Gode tilbud, har alt jeg trenger. Rask levering
  • Kjersti J.
    Verifisert kunde
    21/04/2024
    Lettvint å handle!
    Lettvint og ofte gode tilbod🤩
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 22. mai 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK