-25% PÅ STORE MENGDER MAKEUP🩷
FFredrik & Louisa &-tegnL tipser
Bloggen for deg som vil få med deg det aller siste innen beauty

Double Cleansing: Hva er det?  

Double Cleansing: Hva er det?  

Og hvorfor er det viktig for huden din? 

Hudpleieverdenen har alltid vært i utvikling, og en av de mest populære metodene i dag er double cleansing. Hvis du noen gang har følt at huden din ikke er helt ren etter en vanlig rens, kan denne metoden være akkurat det du trenger. Men hva er double cleansing og dens fordeler, og hvorfor er det så mange som sverger til denne teknikken? La oss utforske. 

Hva er double cleansing? 

Double cleansing er en renseteknikk som går ut på å bruke to forskjellige renseprodukter etter hverandre. Den første delen av prosessen innebærer en oljebasert rens, som hjelper med å løse opp sminke, solkrem og talg som har samlet seg på overflaten av huden din gjennom dagen. Etter dette bruker du en vannbasert rens som fjerner svette, bakterier og dypere urenheter. 

Denne todelte prosessen sørger for at huden er grundig renset og klar for videre hudpleieprodukter, noe som kan forbedre effekten av dine andre produkter betydelig. 

@alexsteinherr Ever since my first trip to Tokyo, I've been obsessed with Japanese Beauty. This is perfectly illustrated within SENSAI Beauty’s multistep Saho Ritual: Double-cleansing is a non-negotiable, as is double-moisturising to uphold the complexion’s perfect balance of hydration. Maintaining the integrity of my skin barrier function is always my top priority and I’ve added in the NEW Comforting Barrier Mask as the last step in my evening routine. This leave-on treatment feels so soothing and nurturing on dry, fragile skins and is perfect for the colder months. Also, to keep lip-dryness at bay, nothing beats the Total Lip Treatment! #skincare ♬ Somewhere Only We Know – rhianne

Hvorfor er double cleansing viktig for huden din? 

Det å rense huden ordentlig er essensielt for en sunn og strålende hud. Hvis du kun bruker en rens, kan det hende at sminkerester, oljer og skitt blir liggende igjen, noe som kan føre til tilstoppede porer og utbrudd. Ved å bruke double cleansing-teknikken sørger du for at huden blir renset på dypt nivå, samtidig som du unngår å fjerne de naturlige oljene huden din trenger for å holde seg balansert. 

Hva er fordelene med double cleansing? 

Det er mange grunner til at double cleansing er noe du bør vurdere å legge til i din daglige hudpleierutine. Noen av de største fordelene inkluderer: 

  • Grundig rensing: Ved å bruke en oljebasert rens, kan du effektivt fjerne sminke og overflødig talg som en vannbasert rens alene kanskje ikke klarer å bryte ned. 
  • Forebygger hudproblemer: Tilstoppede porer kan føre til akne og hudormer. Double cleansing hjelper med å forebygge disse problemene ved å fjerne urenheter før de kan forårsake skade. 
  • Forbedret absorbering: Når huden er ren, kan serum, fuktighetskremer og andre hudpleieprodukter trenge dypere inn i huden og gi bedre resultater. 
  • Tilpasset alle hudtyper: Enten du har tørr, fet, sensitiv eller kombinasjonshud, kan double cleansing tilpasses din hudtype ved å velge riktige renseprodukter. 
En perfekt double cleansing-kombo!
Produktbilde for Silky Purifying Cleansing Balm 125ml hos Fredrik & Louisa
Silky Purifying Cleansing Balm 125 ml
Produktbilde for Silky Purifying Milky Soap 150ml hos Fredrik & Louisa
Silky Purifying Milky Soap 150 ml

Hvem bør benytte seg av double cleansing? 

Double cleansing er spesielt nyttig for de som bruker sminke daglig, eller som bor i områder med mye forurensning. Selv om du ikke bruker sminke, produserer huden din naturlige oljer som kan bygge seg opp gjennom dagen. Hvis du har en fet eller kombinert hudtype, kan double cleansing bidra til å balansere talgproduksjonen og holde huden ren uten å tørke den ut. 

Personer med tørr hud kan også dra nytte av denne metoden, spesielt ved bruk av skånsomme, fuktighetsgivende renseprodukter som beskytter hudens naturlige fuktbarriere. 

@yurileeeee Proper way to double cleanse🤍 #doublecleanse #howto #oilcleanser #sebum #sebaceousfilament #skincare101 #skintok ♬ original sound – Skinfluencer

Hvordan utføre double cleansing riktig? 

For å få mest mulig ut av double cleansing, er det viktig å bruke produkter som passer din hudtype. Følg disse enkle stegene: 

  1. Først: Oljebasert rens. Påfør en liten mengde oljebasert rens i ansiktet og masser det inn for å løse opp sminke og urenheter. Skyll av med lunkent vann. 
  1. Deretter: Vannbasert rens. Bruk en vannbasert rens tilpasset din hudtype for å fjerne svette og smuss som sitter igjen etter den første rensen. Masser det inn i huden og skyll grundig. 

Denne enkle og effektive to-trinns renserutinen kan bidra til en sunnere og mer balansert hud. 

En perfekt double cleansing-kombo!
Produktbilde for Total Cleans'r Melt Jelly Oil Makeup Melting Cleanser 100 ml hos Fredrik & Louisa
Melt AWF Jelly Oil Makeup-Melting Cleanser 100 ml
Produktbilde for Total Cleans'r Remove-It-All 145ml hos Fredrik & Louisa
Total Cleans'r Remove-It-All 145 ml

Er double cleansing verdt det? 

Svaret er ja! Hvis du ønsker en klarere, sunnere hud som er bedre rustet til å absorbere de pleiende ingrediensene i hudpleierutinen din, er double cleansing absolutt verdt å prøve. Denne metoden gir ikke bare en dypere rens, men den forbedrer også resultatene av dine andre hudpleieprodukter. Gi det et forsøk og oppdag hvor stor forskjell det kan gjøre for din hud. 

En perfekt double cleansing-kombo!
Produktbilde for Nourishing Cleansing Oil 100 ml hos Fredrik & Louisa
Nourishing Cleansing Oil 100 ml
Produktbilde for Gentle Cleansing Foam - 150 ML hos Fredrik & Louisa
Gentle Cleansing Foam

Våre kunder om oss

4.9 /5
Basert på 15604 verifiserte omtaler. Se alle omtaler.
  • Eila N.
    Verifisert kunde
    21/10/2024
    Kjempeutvalg!
    Fikk varene etter 2 dager.
  • Ida E.
    Verifisert kunde
    21/10/2024
    mye bra
    Liker produktene
  • Elin B.
    Verifisert kunde
    21/10/2024
    Rask levering!
  • Merete M.
    Verifisert kunde
    21/10/2024
    Fornøyd
    Veldig fornøyd med utvalg av produkter
  • Elicia E.
    Verifisert kunde
    21/10/2024
    Bra
    Bar
  • Jan N.
    Verifisert kunde
    21/10/2024
    Bra .
  • Ingrid H.
    Verifisert kunde
    21/10/2024
    God
    Lett å forstå
  • Øyvind V.
    Verifisert kunde
    21/10/2024
    Enkelt å bestille og positivt med rabattkode
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Vinn 5000 kr å shoppe for!
Få de beste tilbudene og vær med i trekningen av et gavekort i nettbutikken på 5 000 kr når du melder deg på vårt nyhetsbrev 🤩 Vinneren trekkes 20. november 🥰

Vil du prøve lykken?
Jeg blir med!

Se tidligere konkurransevinnere her!

VINN 5000 KR!

JEG VIL VINNE
LUKK