Nyhet

BUXOM Full-On™ Plumping Lip Glow Balm 2 g

265 kr

Lagre i ønskeliste

En tonet leppepomade som gir 24-timers fuktighet, øyeblikkelig volum og en avkjølende prikking for fyldigere lepper.

Beskrivelse

Buxom Full-On™ Plumping Lip Glow Balm er en fyldig, tonet leppepomade som pakker leppene inn i 24-timers fuktighet, gir det perfekte kysset av ren farge og ‘dewy’ glans. Denne fyldige leppebalsamen pakker leppene inn i vektløs 24-timers fuktighet for lepper som umiddelbart føles mykere, jevnere og sunnere.

Klinisk vist å gi langvarig 24-timers hydrering*.
Klinisk vist å umiddelbart forbedre leppevolumet*.

* Basert på en amerikansk klinisk studie med 34 deltakere.

Fordeler:
· 24-timers hydrering.
· Øyeblikkelig volum.
· Ren, glødende farge.
· Nærende fuktighet.
· Avkjølende prikking.
· Leppene ser fyldigere ut.

Inspirert av Buxom’s ikoniske plumping gloss, har denne tonede leppebalmen nærende plantesmør og oljer, pluss hyaluronsyrefyllingssfærer og en eksklusiv Plumping Peptide Blend. Du vil føle en avkjølende prikking med hver påføring, og du vil se fyldigere lepper umiddelbart og over tid.

Slik gjør du

Påfør direkte på leppene, hold deg innenfor leppelinjene. Bruk den meislede tuppen til å stemple og definere amorbuen og fyll ut farge over det hele. Lagvis for mer farge og glansintensitet.

BUXOM

Buxom er kjent for å levere noen av markedets mest populære leppeprodukter som kombinerer glans, volum og pleie. Et av deres bestselgende produkter er Full-On™ Plumping Lip Polish, som gir en intens, skinnende finish samtidig som den plumper leppene for en fyldigere look. I tillegg er Full-On™ Plumping Lip Cream et produkt som mange elsker for sin kremete tekstur og volumøkende egenskaper, uten glitter. For de som foretrekker en leppebalsam med ekstra glød, er Full-On™ Plumping Lip Glow Balm perfekt, og gir både fuktighet og subtil plumping i en enkel påføring.

Buxom ble grunnlagt med et mål om å gjøre leppepleie til en uforglemmelig opplevelse. Merket har hatt en sterk tilstedeværelse i skjønnhetsbransjen siden lanseringen, og er særlig kjent for sine innovative plumping-leppeprodukter. Deres første bestselgere introduserte plumping-effekten på en ny måte, og dette satte raskt Buxom på kartet som et merke folk stolte på. Gjennom årene har de utviklet en rekke leppeprodukter som kombinerer både skjønnhet og leppepleie, alltid med et fokus på kvalitet og resultater. Dette har gjort Buxom til en favoritt blant beauty-lovers og profesjonelle verden over.

Buxom er ideelt for deg som ønsker leppeprodukter som gir både volum og fuktighet uten å gå på kompromiss med stil. Hvis du er ute etter produkter med en merkbar plumping-effekt, er Plump Shot™ Lip Serum et annet viktig produkt å prøve, som gir kraftig plumping og tilfører leppene rikelig med fuktighet. I tillegg er PowerPlump Lip Balm en storfavoritt, kjent for å tilføre volum på en mer subtil og naturlig måte. Hvis du er ute etter et merke som leverer på både skjønnhet og leppepleie, er Buxom definitivt verdt å sjekke ut.